Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BTC,hala A,Kitajski center

BTC,hala A,Kitajski center

Menda se je v BTC-ju v hali A odprla nova trgovina Kitajski center.

Je kdo izmed vas že obiskal to trgovino in kaj prodajajo?

Jaz sem bila tam… Prodajajo vse, kar je možno: od orodja, slik, keramike, posode, oblek, tehnike, do lučk, vžigalnikov, bižuterije,… ma vse.

Kitajci pač-vsa mogoča šara 🙂

Hvala obema.
Pa je kaj pametnega za kupit,kaj pa cene?

Pa smrdi tudi tudi, vse mogoče kemikalije.
Ne hvala, bila enkrat in nikoli več.

Prisegam na reciklažo starih in uporabnih stvari,

joj, kako ste nekatere dvolične – a tiste stvari made in PRC ( Made in China), ki jih kupujete npr. po drugih trgovinah po SLoveniji pa mislite da niso narejene na istih lokacijah, tovarnah in da ne pridejo celo z istim kotejnerjem po morju v luko Koper, kot h tem Kitajcem v trgovini v BTC??

Nekaj bo treba razčistiti.
Večina robe, ki jo kupujemo v trgovinah, je “made in china” – malo poglejte na etikete…. Sploh tehnična roba in pa cunje, pa tehnične zadeve….

Tipkovnica za računalnik je 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} cenejša kot v Big Bangu, pa je isti proizvajalec. Kozmetična ogledalca napol zastonj. Umetni nohti tudi. Obešalniki tudi. Stojalo za perilo, tudi.
Vse je ceneje, ker prihaja v trgovino direktno iz Kitajske in se seveda prodaja ceneje kot v Merkurju, Big Bangu, Two Wayju, kvapavem, kje vse. Tako da….

Smrada pa v trgovini nisem zaznala, mogoče ga je g./ga. “smrad”, ne vem?….. Tej gospe ali gospodu predlagam, da se giblje samo v trgovinah v Emporiumu, ker tisti baje vso robo dezinfecirajo.

Pol pa kupuj tam, ampak men vseen smrdi v teh chaina shopih.

[/quote]

Pol pa kupuj tam, ampak men vseen smrdi v teh chaina shopih.[/quote]

Kitajci vsaj poskrbijo s protimoljnimi in deratizacijskimi sredstvi, da molji in glodalci ne napadajo zalog po trgovini in skladišču, kar pa ne drži ravno za večino slovenskih trgovcev in skladišča…

Pol pa kupuj tam, ampak men vseen smrdi v teh chaina shopih.[/quote]

Potem pa kupuj v Mercatorju. Tam imajo tiste uboge razžrti ostanki kožic in koščic mišk v kozarcih kislih kumari za takšne patriote, kot si ti, ( poreklo Madžarske ), pa še smrdijo ne…

Ja sem bila in kaj naj rečem. Robe ni da ni. Veliko stvari zelo ugodnih, nekaj malo manj, nekaj precenjenih. tako kot povsod. Je pa res, da ja tte trgovine imajo en določen vonj, vendar mene to ne moti. Sem pa kupila sinu kapo za 3 eur v špšort 2000 je bila 19 eur. ker je to pri nas potrošni material ali jo bi izgubil ali pa drugo leto prerasel se mi splača. Kupili smo tudi torbico za telefon ker so “originali” 10x dražji.
Ja če boš na tem koncu absolutno priporočam, da obiščeč trgovino in sama presodiš. Izbire je veliko.

Kje točno pa se nahaja?

Hala A (nasproti kratofila oziroma tržnice. Notri je tudi mali špar DM….itd

Cela hala A je ena velika kitajska tržnica z primesmi made in Bangdaleš, Romunija, Bolgarija , Šri Lanka … tko pač je dana danes povsod in je v bistvu čisto vseeno kje kaj kupeš no ja razen cene, ker slovenceljski posredniki imajo radi big marže.

je v bivših prostorih MASSA

Aha, nekaj podobnega je tudi v Novem mestu, sicer manjše. Kaj pa tista skladišča, ki so baje nekje na Rudniku? A je tam še ceneje?

Pojdi v Domžale, tam je tudi eno veliko, z veliko vsega – za zdravstvebnnim domom je lociran.

V polju je tudi galenterija krokodil.. isto kitajska roba, nekatere stvari imajo cenejše kot v btc-ju, pa iste. je pa res da je manjše kot v btc-ju, ampak imajo res ful stvari

pri kinezu ni da ni, kupil bejzbolsko palico iz aluminija ki kosta v drugih trgovinah 20€ za samo 7€… ma ni da ni tut cenkat bi se dalo pomoje ce bi biu kasn gazda tm na blagajni 😀

Tudi v Novem mestu je ista trgovina nasproti BTC-ja-

Mi lahko kdo prosim pove ali je kitajski center v hali A enak kot tisti v hali D?
Sem kar daleč od Ljubljane pa da ne iščem in ugotavljam, ko bom tam.

Hvala za odgovore.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close