BTC,hala A,Kitajski center
Nekaj bo treba razčistiti.
Večina robe, ki jo kupujemo v trgovinah, je “made in china” – malo poglejte na etikete…. Sploh tehnična roba in pa cunje, pa tehnične zadeve….
Tipkovnica za računalnik je 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} cenejša kot v Big Bangu, pa je isti proizvajalec. Kozmetična ogledalca napol zastonj. Umetni nohti tudi. Obešalniki tudi. Stojalo za perilo, tudi.
Vse je ceneje, ker prihaja v trgovino direktno iz Kitajske in se seveda prodaja ceneje kot v Merkurju, Big Bangu, Two Wayju, kvapavem, kje vse. Tako da….
Smrada pa v trgovini nisem zaznala, mogoče ga je g./ga. “smrad”, ne vem?….. Tej gospe ali gospodu predlagam, da se giblje samo v trgovinah v Emporiumu, ker tisti baje vso robo dezinfecirajo.
Ja sem bila in kaj naj rečem. Robe ni da ni. Veliko stvari zelo ugodnih, nekaj malo manj, nekaj precenjenih. tako kot povsod. Je pa res, da ja tte trgovine imajo en določen vonj, vendar mene to ne moti. Sem pa kupila sinu kapo za 3 eur v špšort 2000 je bila 19 eur. ker je to pri nas potrošni material ali jo bi izgubil ali pa drugo leto prerasel se mi splača. Kupili smo tudi torbico za telefon ker so “originali” 10x dražji.
Ja če boš na tem koncu absolutno priporočam, da obiščeč trgovino in sama presodiš. Izbire je veliko.
Forum je zaprt za komentiranje.