Brutalna potenca Roka-1
Ok, včeraj sem se dobila s tem fejmičem na tem forumu in naj vam opišem sceno, ki se je dogajala včeraj. Pecal me je kakšen teden na forumu in potem sem podlegla njegovemu brutalnemu rajcingu.
Kaj se je zgodilo tisto noč? Tip je požrl tri tabletke viagre na eks s pol litra Jack Danielsa in me porival 6 in pol ur v avtu brez prestanka. Kaj takega pa še ne. Tip je nenormalno privlačen in pravi mačo. Tako me je žgal da se še danes cela tresem od pohote.
Wau Rok-1, kaj bo porekla tvoja žena na to?
neverjeten čudež, 19.07.2021 ob 01:46
Ok, včeraj sem se dobila s tem fejmičem na tem forumu in naj vam opišem sceno, ki se je dogajala včeraj. Pecal me je kakšen teden na forumu in potem sem podlegla njegovemu brutalnemu rajcingu.
Kaj se je zgodilo tisto noč? Tip je požrl tri tabletke viagre na eks s pol litra Jack Danielsa in me porival 6 in pol ur v avtu brez prestanka. Kaj takega pa še ne. Tip je nenormalno privlačen in pravi mačo. Tako me je žgal da se še danes cela tresem od pohote.
Wau Rok-1, kaj bo porekla tvoja žena na to?
? Žena bo ponosna, da ga je tako dobro izpilila. Zataknalo se bo pa, ko bo poštudirala, da je njen Rok-1, v omenjeni noči smrčal ob njej, nč hudga, ker podpiraš brutalno se lahko vseeno mile volje s sunkom zaletiš v steno, al pa rob mize za dodatn tejst. ?
Evo, me je obvestil, da si ga pohvalila. Po moje te je on tudi sanjal tisto noč… nekaj se je premetaval po postelji in smrčal še bolj kot ponavadi.
Me pa zelo moti, da si pisala samo o vajinem srečanju – a najine … khm … istospolne izkušnje pa ne boš obelodanila? pa tako fajn je bilo. Ti si edina ženska ki jo poznam, ki ji rdeča šminka ful paše na črne brčice. Cmok!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.