Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Brunarica za novo leto

Brunarica za novo leto

Ali kdo ve kje v okolici Maribora oz. Slov. Bistrice je še kakšna brunarica ali hiška prosta za nejem za silvestrovo?

Zdaj boš težko dobila prosto brunarico za novo leto.Ponavadi so te zasedene že oktobra ali še prej.Vseeno poskusi.

vsako leto isto.če bi prebrali moja novol letna pravila, bi takih postov ne pisali.nikjer ne piše, da sejih morate držati , a sedaj vam nihče OD 30. 12 DO 2. 1 NE BBO NIČESAR ODDAL.

zanesljivo vam lahko zatrdim , da je v štanjelu , kobdilju in hruševici v omenjenem terminu sedaj na voljo točno nič sob.

silvestrovo in božič je čas , ko se turistom odprejo denarnice , za nas turistične delavce pa bndima. / trgatev /

v turistični industriji veljajo nenapisana pravila , in sobodajalci navadno ko imajo vse zasedeno odgovarjajo podobno kot sem jaz na 30 klicev za mali oblas za grafično kartico , v enem stavku.

sprijazniti se je treba z tem , če hočete uživati ob praznikih , je treba 2 meseca prej rezerviratali pa počakat na naslednji silvester.ko bo spet isto.2 meseca prej ali nič / do meseca prej se še enakj dobi /

obnašanje sloveskih turistov je podobno kot obb letošnjem evro turističnem boomu , prvič : ne , drugič ne , tretijič ne , enostavnos emi jih ni dalo iti poslušat več.avgusta je na tisoče turistov iz evrope v sloveniji zgubljalo cele dopoldneve , ker niso upoštevali nenapisanih turističnih pravil.reševali so jih hrvati in vshodna slovenija.kako moteče je to , pa vemo vsi , ki delamo v turizmu.kakor je moteče , če je sve prazno.

idealizma v turizmu ni.načelo rezervacij je zakon.poznam slovenca ki je z ženo v nemčiji 5 ur iskal prosto sobo avgusta.

če nimate rezervirano , ne potujete nikamor !

prepotoval sem avstralijo, ameriko, celoten balkan(ampak res celoten) pa moldavijo, ukrajino,…
pa tud dost Z-evrope in to use z avtom na višku sezon, pa nisem mel nikol nič rezervirano! pa sm vedno našel za spat…
je pa res da je novo leto specifika…
lp j

vsaj v nečem se strinjava – lažje je sloveniji avgusta dobiti prosto sobo ali apartma kot za silvestrovo.večina slovencev pojmuje silvestrovo kot ne vem kakšen jubilej, pa je v bistvu navaden dan.

pri meni je bilo do sedaj vsako leto eno in isto.z izjemo prage 1988 – 99 , seše spomminjaš doly bell ? in lani v stanarjevem pardon letos , ob 1 zjutraj sem imel svega dovolj in sem šel spat.

mogoče bo v prihodnosti bolje , who knows ?

lep pozdrav

lord

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close