Brunarica za novo leto
vsako leto isto.če bi prebrali moja novol letna pravila, bi takih postov ne pisali.nikjer ne piše, da sejih morate držati , a sedaj vam nihče OD 30. 12 DO 2. 1 NE BBO NIČESAR ODDAL.
zanesljivo vam lahko zatrdim , da je v štanjelu , kobdilju in hruševici v omenjenem terminu sedaj na voljo točno nič sob.
silvestrovo in božič je čas , ko se turistom odprejo denarnice , za nas turistične delavce pa bndima. / trgatev /
v turistični industriji veljajo nenapisana pravila , in sobodajalci navadno ko imajo vse zasedeno odgovarjajo podobno kot sem jaz na 30 klicev za mali oblas za grafično kartico , v enem stavku.
sprijazniti se je treba z tem , če hočete uživati ob praznikih , je treba 2 meseca prej rezerviratali pa počakat na naslednji silvester.ko bo spet isto.2 meseca prej ali nič / do meseca prej se še enakj dobi /
obnašanje sloveskih turistov je podobno kot obb letošnjem evro turističnem boomu , prvič : ne , drugič ne , tretijič ne , enostavnos emi jih ni dalo iti poslušat več.avgusta je na tisoče turistov iz evrope v sloveniji zgubljalo cele dopoldneve , ker niso upoštevali nenapisanih turističnih pravil.reševali so jih hrvati in vshodna slovenija.kako moteče je to , pa vemo vsi , ki delamo v turizmu.kakor je moteče , če je sve prazno.
idealizma v turizmu ni.načelo rezervacij je zakon.poznam slovenca ki je z ženo v nemčiji 5 ur iskal prosto sobo avgusta.
če nimate rezervirano , ne potujete nikamor !
vsaj v nečem se strinjava – lažje je sloveniji avgusta dobiti prosto sobo ali apartma kot za silvestrovo.večina slovencev pojmuje silvestrovo kot ne vem kakšen jubilej, pa je v bistvu navaden dan.
pri meni je bilo do sedaj vsako leto eno in isto.z izjemo prage 1988 – 99 , seše spomminjaš doly bell ? in lani v stanarjevem pardon letos , ob 1 zjutraj sem imel svega dovolj in sem šel spat.
mogoče bo v prihodnosti bolje , who knows ?
lep pozdrav
lord
Forum je zaprt za komentiranje.