Bruhanje zarad zobne pašte
Ne bi bilo slabo spremeniti tehnike čiščenja zoba, ker to, da ti gre pasta v grlo … bi bruhala tudi jaz. lahko tudi pregloboko rineš zobno ščetko – se spomnim ene moje punčke, ki se ji je sprožil refleks bruhanja, če sem pregloboko segla ob umivanju petic.
Osebno tudi ne prenesem zobnih past, pa sem se nekaj časa prala brez, pa je vseeno lažje z zobno pasto. Uporabljam pa izključno ayurvedske, brez fluora. Na ščetko pa dam le za grahec paste in na kocu pljuvam in splahujem dokler še kaj čutim v ustih.
ma si glupa ti, kaj misliš da vsi preberemo vse odgovore preden kja napišemo. jaz preberem le tiste ki me zanimajo in tvoji me ne.
LAHKO PA SKLEPAMO, DA SO SE TI TEŽAVE POJAVILE PRED KRATKIM, NE ŽE VEČ LET, ČE SE ŠELE SEDAJ UBADAŠ Z TEM VPRŠAANJEM.
GLEDE NA TO DA SI KOLERIK, PA SE SPLOH NE ČUDIM DA BRUHAŠ, SE PREJ ČUDIM DA NE ŠE BOLJ POGOSTO.
ma si glupa ti, kaj misliš da vsi preberemo vse odgovore preden kja napišemo. jaz preberem le tiste ki me zanimajo in tvoji me ne.
LAHKO PA SKLEPAMO, DA SO SE TI TEŽAVE POJAVILE PRED KRATKIM, NE ŽE VEČ LET, ČE SE ŠELE SEDAJ UBADAŠ Z TEM VPRŠAANJEM.
GLEDE NA TO DA SI KOLERIK, PA SE SPLOH NE ČUDIM DA BRUHAŠ, SE PREJ ČUDIM DA NE ŠE BOLJ POGOSTO.[/quote]
ma ti in tvoje sklepanje se delaš nekam preveč pametno nisi se pa spomnila, da prej nisem pomisnala, da bi lahko vprašala na forumu zdaj pa sklepaj gl…ača
torej lahko sklepamo, da ne seksaš?[/quote]
KAJ TE BRIGA ZA MOJ SEKS BOLJE TO KOT DA BI IMELA SAME CVEKE KOT TI RAJE ZAPRI KLJUN[/quote]
Torej res ne seksaš…, kar lepo naprej kozlaj….
In kaj če sem imel cveke, sem saj seksal in se zabaval, ti si bila verjetno zlati nedolžni maturant, ki bruha…, kljuna ne morem zapret ker ga nimam, bom pa tvoj ukaz prenesel sivemu žakoju, ki živi v ZOO. Morda bo vesel.
Forum je zaprt za komentiranje.