Najdi forum

BRSKLJALNIK

Zanima me kakšne brskljalnike uporabljate in zakaj, sam uporabljam trenutno FIREFOXA! A je že možno prit do EXPLORERA 7 in kje? LV

Jaz jih uporabljam kar nekaj zato da vidim, kako strani zgledajo na različnih brskalnikih. Drugače za navadno brskanje pa tudi Firefox.

IE 7 je pa še beta, tako da če točno ne veš zakaj bi ga rad imel, potem ga itaq ne rabiš.

Hmmm

…in kje ga dobiš (link)?

Sedmica bo še večji krš, sploh pa beta, haha. Jaz za imam le še za e-banko, ker v redu dela s certifikati.

Tajfun, tudi firefox dela v redu s certifikati. Moraš pa narediti izvažanje certifikata v pravem formatu (dodatno geslo) potem pa ga lahko uvoziš v firefox. Če te bo slučajno zanimalo lahko napišem kaj več. (ampak šele v torek…)

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Verjamem, da dela – ampak IE je itak na vsakem računalniku, tako da mi za tiste vpoglede na TRR povsem zadošča. Drugače pa je moj priljubljeni seveda Firefox, zlasti zaradi nepogrešljive funkcije: CTRL + mousewheel.

To funkcijo maš tud v Operi…

Koki napisal:

> To funkcijo maš tud v Operi…
in še veliko drugega. Za firefoxa rabiš neke dodatke, ki se med seboj pogosto tepejo. V operi pa večina stvari dela od začetka in hitreje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close