Najdi forum

Brodarica

Živijo!

Lani smo bili na dopustu v Brodarici pri Šibeniku in imeli smo se super. Apartmaji ob morju, plaža ok, voda zelo čista, ni divjih skuterjev in cirkusa. Zvečer smo hodili na lepe sprehode, ali pa smo obiskovali lokalne znamenitosti in turistične kraje (Šibenik – 3 km, Vodice – 12 km, Slapovi Krke – 10 km…)…
V kolikor nekdo potrebuje apartma za letošnji dopust po pošteni, normalni ceni, se mi lahko javi. Meni so lani pomagali drugi, letos lahko jaz pomagam nekomu. Apartmaji so velikosti 2, 3, 4 in 6 oseb, neposredno ob morju, lepa lokacija.

lp
Matej

ali mi lahko pošljete njihov internetni naslov ali njihovo številko.zanima me še opremljenost apartmajev.

že vnaprej se zahvaljujem za posredovane informacije

saj je samo štiri leta star post:))

Ja in…

LP!Gospod Matej prosil Vas bi v kolikor imate informacije za naslov apartmaja za 3 osebe( in pa če veste za cene) v Brodarici in se vam zahvaljujem za odgovor.

Živjo!

Matej, prosim, če mi lahko posreduješ kakšen naslov apartmaja za 4 osebe v Brodarici.

Lp, Vine!

Če bi si kdo letos želel dopustovati na tej lokaciji lahko pokliče 031254761. Nudimo stanovanje za 3 osebe. Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close