Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Brodarica pri Sibeniku

Brodarica pri Sibeniku

Je kdo ze bil tam? Kaksna je plaza in je to naselje res od sibenika oddaljeno 3 km? Se kaksne informacije bi prav prisle…

Tam sem bil lani v Septembru .Je nekje okrog 3km iz Šibenika . Plaža je v glavnem betonirana obala . Lep izlet na otok Krapanj , žal le dokler ne prideš naj , saj hitro ugotovoš , da si na velikem odpadu gospodinjskih aparatov in vsemogočih smeti . Upam , da so jih do sedaj pospravili .
Takrat ko sem bil tam so rekli da je sezone že konec in je bila odprta le ena trgovina in ena gostilna . O kakšnem bazenu pa ni bilo govora .

Mi smo bili tam predlani in mi ni bilo všeč ker je bila samo ena gostilna kjer se je vsaj nekaj zabavalo in ena kjer si jedel pa še ta je bila draga kot žafran hrana pa nič kaj!plaža betonirana nič kaj velika pa še to popoldan zasedejo domačini kjer see na plaži igrajo norijo,…za mlade ta kraj odpode-že miji mami ni bilo všeč,!zvečer nimaš tako nikamor iti na sprehod.Upam da se je zdaj kaj spremenilo, jaz pa osebno nikoli več ne grem tja!!!1
pa vseeno lep dopust!

p.s če ste prava družba pa je praktično vsseno kje ste, saj si sami lahko naredite dobro žurko
lp

Pojdi 20km naprej do Primoštena in boš imela 10x lepše plaže in mesto.

Oj!

Lahko ti povem, da sploh ni tako kot pišejo. Meni je v Brodarici zakon!!!!!!!!!!!! Lani uredili plažo – drobni kamenčki, ampak ta plaža je na koncu Brodarice – ne vem kako ti naj napišem – v smeri proti Šibeniku, če greš ob obali. Ne vem pa v katerem delu boste. Res je, da ni nočnega življenja, ampak Šibenik in naselje Solaris je zelo blizu – tako, da meni to ni nikoli delalo težav – do našega vikenda pa se sliši glasba iz Solarisa!!!!. Trgovina je res samo ena; vendar jaz ne kupujem nikoli v njej, ampak se raje zapeljem do bližnjega supermarketa (v Šibeniku), ki je velik in še cene so nižje (imajo pa tudi slovenske izdelke).

Lepa ke vožnja na otoček Ražanj z ladjico – daš samo dobrodelen prispevek.

Uživajte!!!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close