Najdi forum

britje

Pozdravljeni! Zanima me, kaj naj storim s kozo na nogah, ki me po britju zelo srbi? Je mozno, da srbenje nastaja zaradi kombinacije britja in nosenja hlacnih nogavic? Tudi kadar si po britju noge namazem s kremo, me srbijo. Prosim za nasvet. Najlepsa hvala.

Poskusi s kakšnim drugim načinom depiliranja-voskanje.Sicer pa najbrž problem tiči v kombinaciji vsega naštetega-presuha koža,nošenje nogavic…spomladi bo najbrž boljše,le kožo si moraš redno negovati z ustreznimi vlažilnimi kremami.

Hvala za odgovor. Kaksno voskanje pa najmanj boli? Najbrz bi bilo najbolje, da grem kar h kozmeticarki, kaj? Vsaj ne bom mogla pobegniti 🙂

Ja,bi ti priporočala,da se to naredi strokovno,pa še prav imaš-ne moreš ravno pobegniti-pa saj ni tako hudo.

Pozdravljeni se enkrat 🙂 Zdaj ze tri dni uporabljam mleko za telo Garnier Dry skin za zelo suho kozo, vendar me je spet zacela srbeti, kljub temu, da si nog nisem pobrila in da hlacnih nogavic ne nosim vec. Kaj naj bi to srbenje pomenilo? Tako kot pri krastah, da se koza zdravi, kadara srbi? Imate morda se kak nasvet? Hvala 🙂

Kaj pa z dermatologom,ali si se že kaj posvetovala kaj bi lahko bilo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close