Britje in prdenje
Joj, kakšne teme!
Prdenje partnerju pod nos je znak sproščenosti, nepobrita tamala pa obvezno umazana. Super, torej se ene tule brijete, da ne boste umazane in smrdeče, potem pa ljubemu hitro enega udarnega pod nos.
Mnjamiiiiiiiiii
Se mi zdi, da so ene tule pobrkljale vse skupaj.
Je res tako težko dvigniti rit in oditi na WC, raje zasmradite celo sobo? Kakšna sproščenost je to, da ti je slabo od smradu ali morda vaši izpuhi dišijo po vijolicah? Jaz res ne bi hotela, da mi partner prdi pod nos, tudi sama tega ne delam.
Sproščenost, madona ali smrdite tudi za kuhinjsko mizo?
Zakaj potem vsi ne prdijo vsepovprek, kjer se komu zdi? Ker smrdi in to res ni prijetno vohati, tudi v imenu ljubezni ne.
Po drugi strani, pa sama finoča. Če ni vse pobrito v nulo, si umazan. Pa vsi vemo, da je trend kompletnih “golic” prišel v modo šele zadnja leta, do takrat pa so hodili ljudje naokoli kot pujsi???
Umazan si, če ne uporabljaš vode, pobrit ali ne. Ene pišejo, da smrdijo, če niso pobrite, jaz pa pravim punce, voda, voda, voda….Če se boste dovolj umivale, ne boste smrdele, samo to pa ne.
Naprave za odišavljanje? Aha, razumem. Madonca, morda si bom pa nabavila tole.
Pobrila se bom na nulo, da se mi ne bo treba umivat. Za vsak slučaj pa še dodatna doza parfuma. Na obraz kilo pudra, bo fasada držala vsaj 3 dni. Lak za nohte idealno skrije svinjarijo.
Pa jasno, razpršilec zraka. Potem pa lahko cela familija sproščeno prdi in riga.
Joj, kako bo fajn.
Sploh se nisem zavedala, da smo pri nas TOTALNO nesproščeni.
Hehe, se mi zdi, da so ravno pobrite tiste, ki so fine in ne prdijo. Si ne predstavljam ene v nulo spedenane tam spodaj, kako ga spoha. Jaz pa ga, priznam. Tako sem navajena od doma – da je to nekaj najbolj normalnega pod soncem. Ne prdim sicer med seksom in na višku romantike in za mizo, če pa gledava TV ali pa sem sredi opravil in me zvije, pa vsekakor. Kadar niso smrdljivi. Smrdljive spustim na WC-ju, ampak zmeraj pride za tabo in mož itak ve, v čem je štos. In seveda on kontra. Na začetku je bilo nekaj zadrege, ampak če se doma ne moreš sprostit, kje se boš? Da me bo šravfalo, ker sem prefina? Dajte ga no srat. V javnosti ne prdim in imam včasih zaradi tega hude trebušne bolečine, pa napihnem se kot žaba, ker tisti zrak, ki bi moral ven, hara po črevesju.
Pa na kolonoskopiji tudi verjetno še niste bile. :))) Takrat je zaželjeno, da prdiš pred zdravnikom. :)))
Saj sem očitno tudi jaz zelo staromodna, ampak MON me razsvetljuje. Sploh si ne moreš misliti, kaj vse sem že prebrala tule.
Sedaj vem, da sem umazana, ker nisem pobrita u nulo, sem nesproščena pred partnerjem, ker mu jih ne spušam pod nos. Da ne ne rečem, da sem tudi totalno neurejena, ker ne uporabljam pudra. Tudi o tem se je že pisalo na MON-u.
Si ti vedel, da je ženska, ki ne uporablja pudra zanemarjena?
Jaz sem bila. :)) In dejansko sem imela velike težave. Jaz tudi načeloma zelo malo prdim (nekateri seveda ne bodo verjeli), sem potem imela problem prdeti tam pred zdravnikom in sestro. 🙂
Čeprav, če človek ful prdi in vsak dan, jaz mislim, da je potrebno kaj korigirat v prehrani. Ali če so prdci ful smrdeči tudi. Mislim, da je sicer zdravo spustiti, da te ne šraufa, vendar zakaj sploh prdci in še posebej smrdeči, to je malo za raziskat.
Kako pa veš, če je smrdljiv, še preden ga spustiš ? :)))[/quote]
To je pa odvisno od prehrane kaj poješ. Pri določeni hrani prdec smrdi kot vrag medtem, ko pri
drugi hrani sploh ne. Je pa tudi odvisno od človeka. Vsekakor se lahko v naprej ugotovi kakšen
prdec bo prišel ven. Tako največkrat, ko se mi ne da seksat jaz začnem prdet sto na uro in moj
dragi samo beži od mene. Sploh se mi ni treba izgovarjat na glavobol. Učinkovita metoda res
če vam ni do seksa!!!!!.
Kako pa veš, če je smrdljiv, še preden ga spustiš ? :)))[/quote]
Smrdljivi zapečejo :)[/quote]
Haha, točno tako. Pa če te šraufa po trebuhu, garant smrdijo. Drugače pa pač probaš in če smrdi, se opravičiš in druge spustiš na veceju. :))) Po smrdljivih te ponavadi tudi hitro požene in ne trajajo dolgo.
Sam res, kako resno moraš jemati sebe in lajf, da ti je prdec višek nekulture? Meni je višek nekulture, če si nekdo ne umije rok na veceju, če pusti svinjski vece, če ne spuca veceja za sabo … Ne pa nekaj, kar je od narave dano, kot je prdec. Zakaj do prdenja pride? Saj ni znanstvena fantastika. V črevesju je pač zrak. In zadrževanje tega zraka v sebi zna biti boleče. Vsekakor pa, če bi bilo tega preveč, je ta raziskat vzroke. Od parih prdcev na vsakih par dni pa nikogar ne bo konec.
Forum je zaprt za komentiranje.