Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek britje-2. dan

britje-2. dan

Lubi bog Petraa! Mogoče sem se malo narobe izrazila, ampak mislim, da je vsakemu logično, da se moraš umivat! D!
Hotla sem povedat, da je britje enako pomembno kot umivanje, kar se higiene tiče, ne pa da se ne bi rabil umivat, če se briješ!
Drugače pa ti je Sara* lepo razložila to!

Jožica mogoče si tudi ti spregledala ampak jaz nisem nikjer napisala da se birijem v nulo in se tudi ne ker mi je grdo in ker izpade mesnata oz debela, hihihi.
In moj stavek, ki je tebi pognal kri po žilah je bil mišljen bolj kot hec, čeprav je res, da me včasih on spedena pa ne ker bi želel da sem obrita ampak ker nama je tako všeč oz všeč je fino ko se igrava.
Drugo pa če ne misliš povedati kaj delaš in če ljudje spračujejo ravno to potem nima smisla, da se oglašaš ali pa karkoli sploh pišeš.
Res ne vem kaj mora ostati skritega, če se človek brije ali ne in kaj tu tako intimnega. Saj nihče ne ve kdo si, je pač samo eno mnenje in izkušnja več kaj delajo drugi. Zato pa so forumi.
Definitivno pa ne za to da bi se kregali!!
Vsak po svoje kar želi zato pa smo tako zanimivi, če bi vsi delali isto bi bil na tem svetu en sam dolgčas.

Ajša saj vsi ostali smo razumeli kaj si hotela povedati in če ne bi ti tega napisala se jaz ne bi mogla upreti tako pa je odveč razen tega LJUBI BOG!!!

Tokrat se prvič strinjam z Albertom. Ne vem zakaj ste ga napadle. Tudi jaz sem hotela ugajati svojemu partnerju in sem se njemu na ljubo pobrila in on tudi zame. Prav zanimivo je bilo, ker sva se pri tem tudi zabavala. Če vem, da to njemu ugaja mi ni škoda minuto na dan razkirati za to opravilo.

jena

Jena nehaj tako pisati ker ti bo Jožica napisala da ti bo nogo odsekal če se briješ zanj ker po njenem je to ukaz, mi pa to smatramo za čistno nekaj drugega. Nujno opravilo zase in zanj, kajne?

Maša, bom poskusila povedati v tvojem jeziku, mogoče boš potem razumela. Z britjem nimam izkušenj, ker se ne brijem (razen nog in pod pazduho). Mogoče imam to srečo, da sem malo poraščena, pa še svetla povrh, in mi bolj ustreza striženje – kjer je treba, čisto na kratko, drugje pa, zaradi estetike, na primerno dolžino. Toliko o tem.

Druga stvar pa je, da imam (sama, pa tudi nekatere prijateljice) slabe izkušnje s tipi, ki zahtevajo kakršnokoli preobrazbo – govorim o tem, da meni je všeč eno, njemu drugo, moralo bi pa biti po njegovem. In začne se ponavadi tako nedolžno, kot pri tebi. Zato sem te hotela posvariti, da bodi pozorna, ko (če) bo prišla še kaka druga zahteva. Ker bo spet zavita v celofan in je možno, da jo boš spregledala. Mogoče sem res malo nerodno napisala tisti post (ker sem postala nervozna), ampak mišljeno je bilo čisto dobronamerno. Saj ni nujno, da je tvoj tak, samo prav se mi je zdelo, da povem, kar mislim.

Se razumeva zdaj? Lep dan! 🙂

No, Jožica pa sva našli skupen jezik. Tudi jaz si brijem noge (tudi zelo svetle vendar na mojo žalost zelo goste), pod pazuho in na estetsko tudi okolico moje ……, vendar ne, ker bi on tako zahteval ampak se meni enostavno zdi grdo, če hodim okoli kosmata. Ne gre se, da bo on zahteval ne vem kakšno preobrazbo, ker sem to delala tudi ko sem bila sama, je pa res da ko sem ene parkrat zaradi (problemov) pozabila na lepoto, če tamu lahko tako rečem,ni bil kaj prida navdušen in sem dobila očitek, da sem se zanemarila (jasno, ker je bil navajen da sem vedno urejena). Vendar nisem človek, ki bi se pustila preoblikovati tako, da si tega ne bi jemala k srcu, če ne bi brtije tudi meni odgovarjalo oz. se ne bi bolje počutila če bi bila obrita. Tako pa sem rada urejena in meni se zdi to nek način urejenosti, poleg seveda vsega drugega. Nikoli si jo pa ne obrijem v nulo, ker mi je grdo.
Še enkrat tisto, ko sem napisala, da mi jo on je bolj najina zabava kot pa neka prisila, da pač moram biti obrita.
Joj kok brezveznih besed zaradi enega britja.
Ampak si pa vseeno povedala kako ti to počneš, nekaj pa mi je le uspelo,hihihi.
P.S. Razumela sem te že prej samo ton mi ni bil všeč zato sem tudi odpisala.

Maša le kako si lahko zaradi problemov pozabila na svojo urejenost, če po drugi strani govoriš, da si ful pedantna glede tega??
Jaz se popolnoma strinjam z Jožico. Take kot si ti v razmišljanju so pa zame ene čisto navadne kokoši. Saj ni čudno, da moški tako razmišljajo o ženskah…..

To mi je najbolj zanimiva nit tega foruma in ko se želim nasmejat preberem to temo. Res neverjetno koliko si imate ženske za povedat o kosmatem venerinem gričku. Zadnjič bi v službi skor s stola padu pa me je šefica tako grdo pogledala.

Jaz sem nekoč razmišljal da bi postal frizer za muce in bi delal take eksotične frizurce v obliki srčkov, tigerčkov … Sam pol sem pa mal po internetu posrfu in ko sem videl na kakšne vse primere lahko naletim sem se temu sicer perspektivnemu poklicu odpovedu.

Ker mi je zdravnik prepovedal da se družim z ženskami imam pa še teoretično vprašanje: ali si katera tudi barva sramne dlake in če si kakšne barve so letos v modi?

EQ pa ti si taka carica, ej!
Kura ja zaradi takih kot si ti je celotna ženska populacija označena z njimi. Na žalost!!!
Zadrži se, če nimaš ene same pametne misli.

EQ beri pozorno in videla boš kaj je pravzaprav hec in kaj resnica.

žIVELA LULIKE!!!!!!!Najboljše kosmate pa po možnosti zraven še velika rit.

Hihihihihi!!!!!!!!!!!!!!!

Maša ali si ti moj kaliber?

Na faksu sem mela precej opravka z mikrofloro ženskih spolnih organov. Pa nisem nikjer zasledila, da bi kateri od profesorjev priporočal britje. Potrebna je skrbna higiena, kar pa se tiče britja- če se slučajno vrežete lahko tvegate kako zanimivo in trdovratno okužbo. Vem, da je britje trenutno zelo moderno… Jst sama se tam spodi ne brijem, poskrbim samo, da mam v redu “frizuro”…
Sem pa že slišala izjave moških, ki so rekli, da jim popolnoma obrita ni všeč, ker so pol človek počuti prou mal pedofila.

Zakaj nam je dala pol narava dlake tam spodi. Kaj bi rekli:
1. da zato, da se jih pobrije in si kul
2. da delujejo kot naravna pregrada pred vstopom klic v nožnico…

Odločitev je vaša!!!

Podpišem se pod tvoj post pinea, bolj zdravo je če tam spodaj ostane malo frizure. Jaz sem si jo nekajkrat pobrila pa sem dobila tiste rdeče pikice in peklo je kot…No ja vsaka po svoje.

Vsem veliko prazničnih seksualnih dogodivščin s pobrito ali pa v bolj hipi stilu 🙂

Čudno. V poučnih filmih nobena nima nobenih pikic.

Znajo bolje uporabljati temu namenjene kreme?

Se babe zato stalno gonijo, ker jih pobrite pizdulje srbijo?

Na srečo ne, na mojo srečo nisem taka kot so tebi všeč.

Medenjak ti si pa sigurno gej!?!
Vidim, da ženske zelo ceniš, lepo od tebe.

Si potem ti lezbijka, ker moške ceniš?
Ali jih ne ceniš?

Jih samo ne take primerke kot si ti.
Če bi bila lezbika bi bili vsi problemi rešeni, škoda da nisem.

Joj, na tem forumu pa kažete svojo primitivnost tisti, ki se kar neki prerekate!

Lep prazničen dan, Nadine

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close