britje-2. dan
ZANIMIVO-a na teh forumih res ne znate drugega kot napadati eden drugega??Če nekomu paše, da se brije,ok njegova stvar-torej naj se, če pa to nekomu ne paše, pa pač ne..saj pa je vsak v svoji koži in vsak počne kaj hoče.
Jaz osebno se depiliram oz. brijem-redno, vse-ampak ne le zato,ker bi tako ugajalo fantu, temveč zato,ker tako ugaja meni. Ker to počnem že nekaj let, sploh dlak ne sebi več ne prenesem. Po drugi strani pa si tudi lahko prestavljam pri oralnem sexu, da najbrž res ni preveč prijetno,če ti ostajajo dlake v ustih.Ampak komu to ustreza, mu pač ustreza. Zato prosim nehajte drug drugega žalit in pljuvat vse povprek,če enim pač pašejo dlake, drugim pa ne.
Moj partner ima vso pravico od mene zahtevati, da sem čista, higienična itd. Če pa zahteva od mene, da počnem nekaj , kar mi vsak dan vzame več minut časa in povzroča neprijetnosti , pikice in bolečine, je to mogoče ljubezen?
Sem se enkrat pustila nahecati in me tako bodlo, kot da bi imela ježa med nogami, res neprijetno.
Ti bi kljub temu, da bi vedel, da tvoji partnerki to povzorča take težave, ker je tam občutljiva, vseeno zahteval od nje pobritost?
Tiste, ki pa navajate, da se brijete, ker ste same sebi take všeč, saj vem kako je to,
do neke mere prenašamo bolečine za družbeno sprejemljivo lepoto, od visokih pet, do silikoskih prsi….
Vsak se sam odloči, koliko je pripravljen trpeti za zunanjo kao lepoto. Moje mnenje je samo, da smo preveč pripravljeni narediti za zunanji videz in ali je res to potrebno, zakaj se pustimo temu,
Zakaj si sedaj kar naenkrat vse kao bejbe wannabe brijejo mednožje, zakaj so si bile ženske do sedaj z dlačicami čisto všeč bile?
biksi-ce se brijes redno usak dan, ce se ob tem tudi zmasiras z sisalovo rokavico, garantiram da ne bo nobenih vnetij, edino ce imas kaksne probleme z kozo, mogogce si obcutljiva na kaksno milo, kremo kajti ce s e jaz ne pobrijem usak dan, sm taka kot ve, pika, bode, srbi , vse se vname, ce to pocnem redno vsak dan ob tusiranju tega ni, koza je lepo gladka, seveda se jaz tudi zmasiram, le to kozo prekrvavi in nardi gladko, napeto, lepo.Probaj.
Cist mozno pa je da so izjeme, katere imajo kljub vsakodnevnem britjem s e vedno tezave.
mena-nikoli ne bi naredila nekaj kar meni ne bi ugajalo.Depiliram se zaradi sebe, ne njega, zaradi boljse higiene, lepsega videza-estetike, ker se tako odlicno pocutim.In prav imas le kaksen moski je to, ko od svoje partnerke zahteva da nardi nekaj kar ji to ni okej.
Ampak roko na srce, pogled na kosmato zensko se meni ni ljub, kaj sele moskemu.In verjemi da niso vse lepo urejene, nekaterim je to spanska vas, nepotrebno opravilo…
Ni potrebo britje,naj bo le cisto in lepo urejeno, zenske danes je na trgu tolk moznosti odstranjevanja dlak, da res ne vem zakva vse tolk silte v britje, katera je itak najslabsa vrsta depilacije-ima najvec negativnih ucinkov, ki jih ze same navajate prepogosto.
BRAVO Kurec!
Sem že probala vse, a mi vseeno najbolj ustreza, da jo mam lepo sfrizirano na nekaj milimeterčkov, kot pa totalno dojenčkasto pičkico ali pa kot grozno poraščeno pizduljo..oba ekstrema sta pomoje brezveze, totalno pobrita je vsakdanje opravilo, naslednji dan ali čez dva, tri dni srbi in praska, če je pa totalno kosmata je pa spet vizuelno grdo, zgleda zanemarjeno, neurejeno..
Kar se pa tiče tistega Albertka zgoraj in podobnih tipov, ki se brijejo vsak dan, pa po pripovedovanju znank in prijateljic lahko trdim, da je to ponavadi zato, ker imajo kompleks malega kurca in ga s tem kao povečajo (ker ni dlak)..
Pri tipih velja enako, najlepši so taki naravni, ki si pustijo tudi nekaj dlak tam spodaj..ne vem, kakšne ženske privlačijo zdepilirani, popolnoma gladki tipi, brez dlake kjerkoli na telesu..ali so možače, lezbače ali pa imajo preveč izražen materinski instinkt..jeguljasti tipi so bebice ne pa moški!
Za tiste bebaste punčke in ženskice, ki se brijejo zaradi svojih tipčkov, same se pa mogoče celo raje ne bi vsak dan, pa ni vredno zgubljat besed, ker jim itak ni pomoči..čez par let bodo to prve kandidatke plastičnih operacij (en bo reku jest s takim povešenim al pa malim joškam že nam okrog hodu..in evo-povečanje dojk.., potem bo en reku pismo kakšno rit maš v teh hlačah, a si se mal zredila al kaj..in evo- liposukcija, pa še mal celulitisa bomo zraven odstranil itd.)..sama žalost! Pol se pa pizdite, da nas(ženski rod) majo za KOKOŠI?! Halo??
Dejte že mal odrast in mal bolj sebe začet ljubit takšne kot ste! Bo takoj nekaj pravih moških prišlo mimo in s katerimi oz. s katerim boste lahko vse tisto, za kar se vam zdaj še sanja ne. Preverjeno. 🙂
Mene pa predvsem zanima koliko obvladate partnerske odnose. Videti je, da britje genitalij v “nulo”. Pa malo več strpnosti se naučite, pa bo. Sploh pa je ako, da je večina žensk zarukanih kot hudič, da se pustijo ploditi raznim zakompleksanim dedcem, ki jih sploh niso vredni.
Sploh pa mi je jasno, da ste se poskusile dotakniti spolne higiene. Sedaj vam pa dam eno kost za glodat:
veliko spolnih odnosov se zgodi v slabih higienskih razmerah, po zabavah, veselicah na klopeh, v avtomobilih, v naravi itd. Poleg tega pa britje sploh ni stvar higiene, kot je izjavilo nekaj pametnih forumovcev, ampak je bolj pomembna čistoča moških rok. Dejansko bi si moral moški umiti roke, preden leže k ženski skoraj tako natančno kot kirurg pred operacijo, ker z nečistimi rokami spravlja žensko v nevarnost, da jo okuži z raznimi infekcijami. Seveda ni treba posebej poudarjati, da si mora moški pred spolnim odnosom temeljito UMITI spolovilo. No, nekateri frajerji se pa seveda brijejo. Sploh veste zakaj so dlake pri moškem? Ste kdaj pomislili da zato, ker med odnosom še dodatno dražijo ženski klitoris? In ko ste kot pobriti piščanci, kako lahko sploh zadovoljite svoje ženske? Z estetiko? No, očitno je to vse, kar vam še ostane. Ja, ni odveč pripomniti, da večina ne premore tiste prave DUŠEVNE higiene, ki narekuje partnerjema, da se drug do rugega odpravita kot v svetišče.
Hudo jaz se brijem ker je enostavno grdo če mi iz hlač gledajo dlake in ker sem že pri britju zavijem še malo bolj notri kar pomeni da pride ven lepa črtica. In moški so nori na njo. Srbi pa kaj potrpimo in smo lepe. Saj ni vedno tako so samo obdobja ko srbi. Brijem pa se vsak dan pod tušem in vedno moram biti lepa zase in za mojega.
Mojemu pač ni všeč če so ženske kosmat in če slučajno nisem urejena me uredi kar sam. Žiletko v roke pa hajd stran kar je za stran.
No dlake res niso estetske tako da ga čisto razumem.
Tega pa res ne razumem…
———————————
Mojemu pač ni všeč če so ženske kosmat in če slučajno nisem urejena me uredi kar sam. Žiletko v roke pa hajd stran kar je za stran.
No dlake res niso estetske tako da ga čisto razumem
———————————
To torej pomeni, da tip na tebi kar nekaj spreminja, če mu slučajno ni všeč? In ti to še zagovarjaš? Lepo. Danes te pobrije spodaj, ker mu kosmate ženske niso všeč. Jutri ti bo obril lase, ker ga žgečkajo med seksom. Pojutrišnjem ti bo odsekal noge, ker so mu bolj všeč male ženske?
Če tebi paše, oz. če si upaš, oz. če si ne upaš ugovarjat (ker bi te pač polomil, ker mu niso všeč jezikave), ti kar izvoli. Po mojem mnenju pač tak tip ni vreden, da bi za njega premaknila mezinec, kaj šele, da bi počela kaj drugega. Ampak vsak ima pač svoje mnenje.
Mimogrede še za nomada: odstranjevanje dlak ima vsaj pri ženskah še kar neko povezavo s higieno. Ampak nobene potrebe ni, da bi bilo to ravno britje v nulo, še sploh pa ne zato, ker bi nekdo tako zahteval.
Kaj se imate toliko za kregati, folk? Vsi tisti, ki ne prenesete drugačnega mnenja, ste samo eni veliki zafrustriranci. Če si ženska hoče jo pobritim naj si jo. Če si jo noče, kdo jo bo prisilil?
Albert.. dej no.. bodi malo bolj strpen do tistih, ki nimajo enakega mnjenja kot ti. Pameten clovek je tisti, ki zna sprejeti drugacno mnenje. Ali bi rad bil Jack n. 2?
Maša, kaj jaz počnem in česa ne, je moja stvar. Kar se mi zdi primerno razkrivat na kakem forumu, razkirjem, vsega pa valda da ne. Zato se tudi nisem prej oglašala v tej temi. Ob tvojem postu so mi pa šli lasje pokonci in nisem mogla ostati tiho… se opravičujem.
Naj še enkrat ponovim, ker si očitno spregledala… moje mnenje je, da
———————————————————–
…odstranjevanje dlak ima vsaj pri ženskah še kar neko povezavo s higieno. Ampak nobene potrebe ni, da bi bilo to ravno britje v nulo…
———————————————————–
In mi je čisto vseeno, kako imajo to druge urejeno. Nisem se oglasila zaradi “frizure”, ampak zato, ker se mi zdi, da vsaj en del lastne volje je pa treba tudi v zvezi obdržati, oz. najti pravo mero med trmarjenjem in popolnim žrtvovanjem v imenu ljubezni (ali celo samo seksa).
:))))) Ojoj, kakšne debate! :))))
1. Jaz se brijem, odkar so mi pognale prve dlake, kar je bilo par let preden sem sploh imela fanta, torej se brijem zaradi sebe, ker mi je grdo, če sem kosmata. Res pa, da je tudi dodaten razlog, da fant nima dlak v ustih, kar je všeč tudi meni- da nimam njegovih dlak v ustih.
2. Brijem se vsak dan, ampak spodaj pa res ne, ker se mi koža vname in zakaj bi krvavela in bila vsa popikana (včasih sem se brila vsak dan, češ saj se bo koža navadila, pa se ni), pa probala vse od A do Ž, pa ni nič pomagalo, edino še zmeraj prisegam na baby puder in seveda kakšen losjon ali baby olje, brijem se pa tako na 3-4 dni, saj v tem času tudi ne zraste cela šuma!
3. Moj fant je tudi človek, kateremu rastejo dlake in mu je menda logično, kako gre to z britjem, tako da si menda ne bo mislil, da sem z lune padla, če mam kak dan pač nečisto popolnoma obrito kožo. Tudi on ni čisto vsak dan obrit, ne
4. V srednji šoli (Zdravstvena) nas je ena profesorica (sama je zobozdravnica, njen mož pa ginekolog) učila, da je britje edino higienično in ga je popolnoma enačila z umivanjem. Tako gledam na to zadevo tudi sama, kot že rečeno, odkar so mi pognale prve dlake.
5. Vsak ima svoj okus, ni treba napadat drugih, če imajo drugačno mnenje!
To s higijeno pa res ne razume. Da bi celo enačevali z univanjem? Se pravi, da če jo imaš pobrito, se ti ni treba umivati? Ma prosim, no! Vsaka normalna ženska se umije (vsaj) enkrat na dan. Tudi če se ne depilara spodaj in jo ima kosmato, bo vseeno čista. Zato ne govoriti o higijeni – razen, če ima ženska res kocine dolge 10 cm (ampak teh ziher ni dosti).
petraa,se nisi slisala da je veliko lazje vzdrzevati higieno ce je okoli muce lepo urejeno, ne pa kot en pragozd, na dlakah se zadržuje veliko vec vsega, kot pa ce jih ni, pa se lahko umivas se tko al tko.
Zakaj se potem depiliras pod pazduho???Predvidevam, da se, jaz se zato, da se manj potim, ce pa ze se, gre pot na majcko in ne ostaja na dlakah, itak pa vsi vemo, da svezi pot ne smrdi, ma o tem bi lahko debatirala se in se, saj ni vazno, vsak zase ze ve kako in kaj in v tem naj uziva.
Forum je zaprt za komentiranje.