Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek britje-2. dan

britje-2. dan

Punce, vem da smo o tem govorile že 100 X.
Vem, kakšem način birtja “tam podaj” mi odgovarja, katera kremica….Občajno se udesim na nulo….

Problem pa je takoj že naslednji dan. Me že pika. Za crknit je nekaj naslednjih dni, dokler dlačice malo ne zrastejo..pika…

Če se pobrijem na novo takoj 2. ali 3. dan (ker pač zelo pika), pa mi to škodi koži – kot da jo z britjem posnamem – skratka ranim se, dobim rdeče pikice..ki pa potem spet pečejo.

A samo meni tako hitro rastejo dlačice oz. kako pogosto to počnete?
Vas tudi tako pika naslednje dni?
Najrajši bi se 2. in 3. dan mazala z mehčalcem…hehe…

Če hočem biti gladka se moram vsak dan in to kar pod tušem naredim. Problem pa isti kot pri tebi, vse me srbi itd.
KOK JIH NE MARAM, FUJJJJJJJJ!!!!!!

jst sm tut ze vse te poste prebrala kle gor o temle, pa sm probala, tko kot so ene svetovale, kao vsak dan se pobrijes, pa mas skoz gmh (mir, jasno)hehe.
no, pa ni cist tko…
isti problem kt pri popikani… tko da mi je pol mal bedno naslednje dni, ker si tak kt en brdavs v postli, pa se zdi se mi, bogve kaj si tip misli, pol se pa skoz opravicujem – ces, morm se par dni pocakat, da se lahk spet u nulo…
no, kar se mehcalca tice in tega, da se pol naslednje dni ne praskas – jst uporabljam uno otrosko ole od johnson & johnson, sam kapljico pa mal razmazes, pa je kul…
pa se tip prav, da mu je kul, k tok skrbim zase (pomoje mu bl sede, da roka pl lepse drsi in da ne tulm zravn kt jeshar ker gre v napacno smer… hehe)
tok od mene
lp

Ne vem sicer a je tko pri vsaki, ampak vse to pikanje in srbenje mine. Js se brijem že ene 3 leta tam spodaj in sem imela iste rpobleme, kot vse. Po določenem času, mogoče kak mesec , dva, tri- rednega britja, se koža tako utrdi, da ni več problemov. Vse od pikanja, srbenja, vnete kože, bolečine ob drsenju v napačno smer… vse to mine,. Tko da, stisnt zobke punce, pa se bo obrestovalo! 🙂

Meni pa se res ne da biriti vsak dan… joooj! Recimo, da se brijem enkrat na teden, tako, da se mi koža malo pomiri. Fanta pa ne moti preveč…

Vsak dan, ob tusiranju se pobrijem ob spolovilu in tega problema nimam.Drugje pa se depiliram 1 na na teden ali 14 dni, po potrebi.

Aja se tole in vsak dan uporabite ob tusiranju sisalovo rokavico in nikjer ne bo vrascenih dlak, koza bo scasoma postala napeta saj s tem prekrvavite in pospesite izlocitev strupa iz telesa…potem se namaz z kremo…Vse to postane navada kot umivanje zob, vzame pa par minutk casa in potem smo prerojene cel dan.

hm…kakšna pa je ta rokavica in kje se jo dobi?

Še ena ideja !

K sm se jest prvič obril, sm skor umrl zraven, pa še en teden pozneje me je vse srbel, pa pekl. Pol sem pa ugotovil, da še se takoj po britju namažem s kremo za obraz (Vichy), je vse nelagodje takoj odpravljeno – garantirano deluje.

Zdej pa še jest neki vprašam – a vas ni nikol strah, da bi se urezale bolj globoko?

xena-sisalova, dobis jo skoraj v vsaki drogeriji

Pohvala tistim, ki za to poskrbijo vsak dan.

Ali obstaja še kje kakšna ženska ki se ne brije mednožje? Meni pobrite delujejo kot dojenčki. Bljak…

Nekaterim tudi analni seks deluje pedersko, čeprav se gre za odraslo žensko in ne za moškega ali dojenčka. Vse to presojanje je posledica psiholoških kompleksov posameznika.

Ne razumem zakaj si ženske brijejo mednožje, če jih pa potem vse srbi in pika. Zato, da ugajajo drugim, zato ker je to trenutno moderno in si potem kao out če tega ne počnejo, ker so zdaj že vse normalne pobrite, razen kake nune:)))????
Ja si ne brijem, niti zaradi fanta ne, prvič zguba časa, drugič trenutni trendi me ne ganejo, nikjer nisem prebrala resne medicinske študije, da je to za zdravje koristno. Torej komu na čast bi se brila, da bom še ena bejba, kot vse, ki ponavljajo ena za drugo, od tangic do pramenčkov itd…
Pa naj mi ne zamerijo to je le moje mnenje in vsak počne kar želi s svojim telesom. Se mi pa zdi butasto nekaj početi zaradi mišljenja drugih, res

Drage punce, ve se pa še opravičujete fantom, ker niste pobrite, pa kdo vam je rekel, da so dlačice na venerinem hribčku grde, fant???
Meni so moje lepe, svilene in si upam z njimi v ta neumni svet in se ne bom prepustila modnim trendom in pričakovanjem družbe, upam, samo da nisem edina.

Ne, MENA. Brijejo si podnožje zato, ker tako paše njihovemu partnerju, ki ga ljubijo. Moški pa si tudi brijejo, ker to paše njihovim partnerkam. To počnejo zaradi ljubezni, ne zaradi mode. Ostali pa si brijejo mednožje zaradi preprostega razloga osnovne HIGIENE IN UREJENOSTI.

Nihče pa se noče zadaviti z dlako med oralnim seksom, že sama misel na to je precej odveč, kot so tudi same dlake. Če pa se ti ne zdi kaj takega vredno storiti za svojega partnerja, zakaj pa si potem z njim? Le zato, da se z njim hvališ pred drugimi v publiki?

Točno tako, Mena! Jaz si jih redno krajšam.. ampak brijem res ne! Poleg tega pa mi je škoda zapravljati denar za toilko žiletk 😉

Se podpišem pod tabo mena. Tudi jaz sem se pred par meseci pobrila, pa me je kaj kmalu minilo, ker sem preveč trpela zaradi britja. Bom raje kar poraščena, mislim, da vseeno čisto uredu funkcioniram ;))
Je pa res, da smo dandanes v takšni čredno usmerjeni družbi, da nisi IN če se ne greš analni seks, nimaš pobrite češplje in podobne neumnosti. Kje so časi, ko je bilo to še malce bolj normalo???

Tipičen primer slovensko kmečke zavrtosti.

Albert, da se slučajno ne poveličuješ preveč?? Takega tipa kot si ti sploh ne bi marala, ker si tipičen primerek še ovce iz naše družbe. Jasno??
Drugače je pa moje mnenje, da ljubiš človeka zaradi tega kar je in z vsemi dlakami, ki jih ima, ne pa zaradi tega, ker se depilira zaradi tebe. Še en kiks, dragi Alberto.

Pravzaprav se poveličuješ ti, ko so zate tvoje dlake Bog in Batina.

Super, povabi gorilo na zmenek. Ta je pošteno kosmata tako kot ti.

Hm, še en dokaz tvoje “brihtnosti”. Ajoj!! Frajerju stopiš na rep in takoj pokaže svoj pravi jaz.
Prav nič nisem poveličevala svojih dlak, če slučajno nisi opazil. To, kako in kje sem kosmata ti sploh ne veš, ker me ne poznaš in zato je opazka o gorili popolnoma zgrešena.
Drugače pa raje povabim gorilo z pošlihtano glavo na zmenek, kot pa tebe, podepiliranega bedaka, ki mu depilacija prav nič ne pomaga. V glavo pošlihtana gorila se lahko še vedno poskubi in bo taka za pogledat kot ti, kar pa obratno ni izvedljivo. Ti je zdaj jasno??

Kaj še čakaš, kosmata gorila nekje čaka nate.

Veš kaj Albert, ne bom se spuščala na tvoj zakompleksan nivo. Drugače je pa to Ženski čvek in se mi zdi, da popikana ni spraševala tebe za tvoje mnenje. Razen če nisi babji tip???
Punce se opravičujem, da se je debata tako razvila, samo taki pametnjakoviči kot je Albert mi pa res rahlo dvignejo pritisk in kar ne morem biti tiho.

Nič ni narobe, če te privlači gorila. Ne se zato počutit krivo.

Gorile me sploh ne privlačijo, ti oskubljen piščanec.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close