Brisanje tem oz.neprimernih odgovorov…
Ti si itak že spljuval Robija pred meseci in za sveto obljubil, da te ne bo več sem in da je Primož tisti pravi, ki ti daje oporo varnost, ki jo tako rabi mlad fante…
Kaj si spet pricvilil sem, si mislil, da si že kaj zrasel?
Saj je fajn, ko prideš, ker je potem tak mir ko te ni…
Sedaj pa pejt tožarit Primožu, da te ne maram….
Spominjaš me na čase v vrtcu, ko kateri od mulcev ni dobil kake igračke, ker so se pač drugi igrali z njo niti se ni želel priključit igri in je naredil kraval, potem šel tršici tožarit, ki se ni imela časa ukvarjat beri ji ni bilo mar in je igračo pospravila, da je ni nihče več imel. Mulo se je pa privoščljivo režal, ko je uspel tršico uporabit za svoje orodje, da je dosegel svoje – počutil se je GLAVNI…..
Verjamem da te zelo boli, če se svet ne vrti okoli tebe, če ti ne pojejo hvalospevov in potem insceniraš batine samo, da se okoli tebe nekaj dogaja, da dobiš ta občutek oboževanosti, ki ti ga doma niso uspeli prevzgojit v kaj boljšega.
Kaj je tebe dete, treba bilo…. :/[/quote]
Vrnil sem se nazaj, ko sem v zasebni predal dobil sporočilo Twilighta. Torej sem prišel nazaj na forum zaradi njega in ne zaradi tebe, ali pa vešega odličnega moderatorja. In ker sem bolj firbčne sorte me je tudi zanimalo, če se je že kaj spremenilo tu gor. Naletel sem na nekaj novih uporabnikov ( fotrov sine, dante,..) in mi niti ni žal, da sem se vrnil nazaj, ker se velikokrat nasmejim ob takih komentarjih.
Pa tnx da si mi namenil tako dolg prispevek. S tem si samo dokazal, koliko ti ugaja moja prisotnost na forumu :)))[/quote]Zakaj se trudiš z nami vsemi, piši le izbrancem na zs pa te ne bo nihče nerviral.
Saj me nihče ne moti, če piše sem, kdo pa sem jaz, da bi lahko odločal o tem kaj kdo lahko in kaj ne?
Tudi ti mi nisi v napoto, ko kaj konstruktivnega napišeš. Samo, ko je to tako poreeeedeko…. :/
@Sadni (škoda da ne sladoled, ki ga imam najrajši, bi te takoj pojedla:) me firbec daje, kdo je to Twilight (ko vidim, da se zgoraj na njega sklicuješ). 🙂
Njegov virtualni idol. :))[/quote]
Smej se sebi. Punco si si našel prek portala, porazno.[/quote]
Saj se smejim, vsak dan. Pa še tebi se zraven, ker si je nisi. :)))
Hihihihi, Polje vabi : http://www.psih-klinika.si/
Hihihihi, Polje vabi : http://www.psih-klinika.si/%5B/quote%5D
nisem vedel, da imajo tudi tam dostop do neta. Vas ven tudi kaj spustijo? :))
Forum je zaprt za komentiranje.