Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brezveze je tu zivet

Brezveze je tu zivet

Ni mi več za živet. Ker si do 40 nisem ustvarila stabilne finančne situacije, sem brez otrok, danes zato ker nisem dobila od vlade smsa se počutim samo še slabše. Zares.  Nalašč so izpustili brezposelne osebe da ne dobijo sms-a.

Nič ti ne manjka, razen zavedanja koliko si pravzaprav srečna.

Srečna? Molim boga da so v isti situaciji enkrat.

In zakaj si škodoželjna?

Da boš videla vso srečo., zato. To je škodoželjno? Samo da si srečna želim.

Je škodoželjno, saj si nesrečna.

Odgovor na objavo uporabnika
Valentincek, 27.09.2025 ob 13:57

Ni mi več za živet. Ker si do 40 nisem ustvarila stabilne finančne situacije, sem brez otrok, danes zato ker nisem dobila od vlade smsa se počutim samo še slabše. Zares.  Nalašč so izpustili brezposelne osebe da ne dobijo sms-a.

o božee ne travmiraj za brezveze.. danes sem si namensko vzela, da bom spala kolikor bom, ker je bil službeno zelo naporen teden, pa še zasebno sem imela en kup letanja naokoli, haha… in me je klinčevo opozorilo zbudilo iz spanja, kljub frišnim čepom, če bi se kak sosed spomnil ropotat. jebela cesta!!

?

Ti si do mene nesramna jaz ti želim da si brezposelna. Adijo lej nisi vredna da te dalje berem. Bye bye

zapovnite si to. Tisti, ki mislite, da trpeči trpijo po naključju se motite. To je preizkušnja, ker tisti nikoli ne bo razumel, ki mu gre dobro ampak še niso na tej točki, da bi bili sposobni nositi breme.

Marsikaj se dogaja, ki še svet ni pripravljen dojeti čez kaj mora iti človeška duša.

Nisi zastonj tam kjer si. Takšen, ki je dal vse skozi in še bo bo stal na zadnji bitki, kjer že dolgo vseh drugih ne bo nikjer

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close