Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brezstična kartica – raj za kriminalce

Brezstična kartica – raj za kriminalce

Brezstična kartica je zelo pripravna za krajo! Če jo izgubiš ali pa ti jo ukradejo, lahko na tvoj račun dnevno brezstično plačajo karkoli za 2 X po 25e

Brestičnega delovanja se ne da izklopiti niti odjaviti

Tudi se ne da ob vsakem nakupu urediti, da bi ob vsakem nakupu zahteval PIN. Vse gre na roko kriminalcem in tatovom.

Zaščita? Na hrbtni strani kartice je tel št za preklic. Takoj, ko jo pogrešaš, tel na banko in nato kartica neha delovati

Določene banke imajo spletno aplikacijo kjer lahko v celoti izključiš kartico.

Takoj ko je kartica uporabljena, dobim sms. Za večje zneske moramo odobrit v aplikaciji. Denarnico imam zaščiteno in wireless ne prepozna kartice. Meni se zdi ok, praktično.

Odgovor na objavo uporabnika
Ali ste to vedeli?, 27.08.2021 ob 11:53

Brezstična kartica je zelo pripravna za krajo! Če jo izgubiš ali pa ti jo ukradejo, lahko na tvoj račun dnevno brezstično plačajo karkoli za 2 X po 25e

Brestičnega delovanja se ne da izklopiti niti odjaviti

Tudi se ne da ob vsakem nakupu urediti, da bi ob vsakem nakupu zahteval PIN. Vse gre na roko kriminalcem in tatovom.

Zaščita? Na hrbtni strani kartice je tel št za preklic. Takoj, ko jo pogrešaš, tel na banko in nato kartica neha delovati

Brezstično delovanje se da izklopiti, jaz sem to storila v aplikaciji svoje banke!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close