brezposelni – a uporabljate portal poiscidelo.si?
Zanima me, če brezposelni uporabljate portal poiscidelo.si, to je v sklopu spletne strani Zavoda za zaposlovanje.
Sama ga skušam uporabljati pravkar :), ampak meni to sploh ne dela. Oz. ko nekaj kliknem, dooooooooooooooolgooooooooooooo čakam, preden se zgodi nek odziv na strani.
Če to zadevo uporabljate, a to pri vas normalno deluje?
Ja, saj točno to. Ampak pri meni je portal čisto neodziven.[/quote]
a si zihr da nisi zalutala na stran z delodajalci? Strani sta hudo podobni, tako da če nisi najbolj previdna, se zna marsikaj zgoditi[/quote]
Haha, ne ne :))
Ampak kako se pa tebi zdi ta stran? Zadovoljna z njo? Meni je, razen tega, da je neodzivna, tudi nepregledna oz. uporabniku neprijazna, zastarela.
a si zihr da nisi zalutala na stran z delodajalci? Strani sta hudo podobni, tako da če nisi najbolj previdna, se zna marsikaj zgoditi[/quote]
Ampak kako se pa tebi zdi ta stran? Zadovoljna z njo? Meni je, razen tega, da je neodzivna, tudi nepregledna oz. uporabniku neprijazna, zastarela.[/quote]
sem kar on, ne ona…:)
ajde, resno. Ko sem mel prvič opraviti z njo nisem vedel niti kako začeti pogovor (tista mesečna javljanja). Drugače je vsaj meni malo nepregledna (vse iste barve, iste debeline, velikosti črk, kar se obvetsil tiče), da o tem kako ti išče, javlja primerna delovna mesta niti ne govorim.
ne, meni ta zadeva nekako ne sede, sicer zavodu je verjento okej, jaz z njo nism bil najbolj domač.
Glede neodzivnosti je pa mogoče tud sistem tak (lahko je (pre)obremenjen in posledično deluje kot pač deluje)
Ampak kako se pa tebi zdi ta stran? Zadovoljna z njo? Meni je, razen tega, da je neodzivna, tudi nepregledna oz. uporabniku neprijazna, zastarela.[/quote]
sem kar on, ne ona…:)
ajde, resno. Ko sem mel prvič opraviti z njo nisem vedel niti kako začeti pogovor (tista mesečna javljanja). Drugače je vsaj meni malo nepregledna (vse iste barve, iste debeline, velikosti črk, kar se obvetsil tiče), da o tem kako ti išče, javlja primerna delovna mesta niti ne govorim.
ne, meni ta zadeva nekako ne sede, sicer zavodu je verjento okej, jaz z njo nism bil najbolj domač.
Glede neodzivnosti je pa mogoče tud sistem tak (lahko je (pre)obremenjen in posledično deluje kot pač deluje)[/quote]
Hvala za napisano.
Je v bistvu fajn videt, da še kdo misli podobno, čeprav problema ne reši 🙂
ps: Sori, vzeto na znanje, da si on, ne ona 🙂
Uporabljam redno, skoraj na dnevni bazi. Komunikacija s svetovalcem je zelo hitra in učinkovita. Imajo pa pogosto težave s strežniki, največkrat ko se izteka kakšen rok za prijavo v projekt – recimo ko se izteka rok za prijavo v Javna dela boš zelo težko šla skozi. Pač veliko število ljudi naenkrat gor.
Forum je zaprt za komentiranje.