Brezdomka hodi po blokih
A je pri komu tudi pozvonila kao brezdomka, ki prosi za vodo? S fancy čutarico, v fancy obleki, s fancy sončnimi očali. V bližini polno lokalov, javnih wc-jov kjer bi si lahko natočila vodo, ampak ona hodi po blokih. A je spet kaka tista fora, ko je ena hodila okoli kao s presekano arkado, da rabi prevoz do urgence, ko pa si vprašal, če pokličeš rešilca, to pa ne.
slamnik, 14.08.2021 ob 16:26
Ja, pri nas je bila ena taka, ampak ne v blokih. V naselju individualnih hiš, malo izven LJ, prišla je z avtom??? Hotela pa je vrelo vodo, v termosko. Ampak že kar nekaj časa nazaj, vsaj nekaj mesecev.
Ne vem, če je bila z avtom. Je bila pa tako fancy, da sem samo pomislila – za sončna očala ima, za vodo (ki jo dobi v vsakem lokalu ali javnem wc v umivalniku) pa ne. To mi je pa še bolj whaaat? z avtom? Kje pa dobi za bencin? Mislim, enim brezdomcem pa je res lepše kot recimo 4članski družini, ki se gužva v enosobnem stanovanju ali celo garsonjeri. In brez avta. Kar mi je še bolj čudno je to, da je v našem bloku pozvonila samo pri nas. Če bi res rabila vodo bi pozvonila pri prvih vratih kjer vem, da so bili 100% doma. Vem pa, da je pozvonila samo pri nas, ker je blok majhen in se sliši zvonce. Sploh od naših nasprotnih sosedov, ki imajo glasen zvonec.
Forum je zaprt za komentiranje.