Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brezdomka hodi po blokih

Brezdomka hodi po blokih

A je pri komu tudi pozvonila kao brezdomka, ki prosi za vodo? S fancy čutarico, v fancy obleki, s fancy sončnimi očali. V bližini polno lokalov, javnih wc-jov kjer bi si lahko natočila vodo, ampak ona hodi po blokih. A je spet kaka tista fora, ko je ena hodila okoli kao s presekano arkado, da rabi prevoz do urgence, ko pa si vprašal, če pokličeš rešilca, to pa ne.

Kje to. A je lepa. A je mlada. Ima kaj otrok s sabo.

Odgovor na objavo uporabnika
Fic firic, 13.08.2021 ob 18:18

Kje to. A je lepa. A je mlada. Ima kaj otrok s sabo.

Trnovo, Ljubljana.

Mlada ja, tam nekje čez 30, lepa kakor za koga, ni imela otrok, vsaj zraven ne.

ne meči vseh v isti koš, 13.08.2021 ob 18:21

Trnovo, Ljubljana.

Mlada ja, tam nekje čez 30, lepa kakor za koga, ni imela otrok, vsaj zraven ne.

upss spet ostal gor prejšnji vzdevek 🙂

povabiš noter in po.ukaš

wellcum, 13.08.2021 ob 20:39

povabiš noter in po.ukaš

Hahahaha, ne bo šlo, sem ženska.

Ja, pri nas je bila ena taka, ampak ne v blokih. V naselju individualnih hiš, malo izven LJ, prišla je z avtom??? Hotela pa je vrelo vodo, v termosko. Ampak že kar nekaj časa nazaj, vsaj nekaj mesecev.

slamnik, 14.08.2021 ob 16:26

Ja, pri nas je bila ena taka, ampak ne v blokih. V naselju individualnih hiš, malo izven LJ, prišla je z avtom??? Hotela pa je vrelo vodo, v termosko. Ampak že kar nekaj časa nazaj, vsaj nekaj mesecev.

Ne vem, če je bila z avtom. Je bila pa tako fancy, da sem samo pomislila – za sončna očala ima, za vodo (ki jo dobi v vsakem lokalu ali javnem wc v umivalniku) pa ne. To mi je pa še bolj whaaat? z avtom? Kje pa dobi za bencin? Mislim, enim brezdomcem pa je res lepše kot recimo 4članski družini, ki se gužva v enosobnem stanovanju ali celo garsonjeri. In brez avta. Kar mi je še bolj čudno je to, da je v našem bloku pozvonila samo pri nas. Če bi res rabila vodo bi pozvonila pri prvih vratih kjer vem, da so bili 100% doma. Vem pa, da je pozvonila samo pri nas, ker je blok majhen in se sliši zvonce. Sploh od naših nasprotnih sosedov, ki imajo glasen zvonec.

Si povprašala moža, če jo slučajno pozna… ?

donporleone, 14.08.2021 ob 17:16

Si povprašala moža, če jo slučajno pozna… ?

Nimam moža.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close