Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Brez vozniškega

Brez vozniškega

Nimam vozniškega izpita, stara sem več kot 40 in mi na misel ne pride, da bi ga šla delat. Razlog: ker me niti pod razno ne veseli.
Ampak zaradi tega imam strašne težave, ker me mož nenehno opozarja na to in mi prikazuje prednosti, čw izpit imaš. Saj, stvari so mi jasne, ampka meni ni!

Je še kaj takih mam na svetu?

so pa tudi prednosti če nimaš izpita

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Če ga nimaš, ti ga ne morejo vzeti.

mavrični vitez povej kakšne prednosti so če nimaš voz.izpita Jaz jih v mojem primeru ne vidim, vsak dan odvisna od drugih da me peljejo na delo, v trgovino, po otroka v vrtec ipd. Mož je veliko službeno odsoten in kaj naj takrat naredim čakam da se me bo kdo drug v družini usmilil in kam peljal Ne hvala. Jaz bi bila zelo mrzla, če vozniškega ne bi imela. tako pa se vsedem in peljem tja kamor pač morem, če pa je tako grem pa tudi peš do trgovine ki jo imamm zelo blizu.

mislil sem pač prednosti, da nisi pod stresom, ko vozijo norci po cesti

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

JAz si ne predstavljam življenja brez avta.

Poznam pa kar nekaj žensk tam prb 60 stare, ki so brez izpita. Pa vse imajo isto logiko, saj je vedno kdo ki me bo peljal če bo treba, saj imam moža pa dva otroka, en se bo že najdu, ki bo imel čas.

Ja no in potem gledam mamino prjatlco, ki je vsa nesrečna, ker se zmeni da bo kam šla, magar k doktrju pa imam mož nekaj nujnega v službi, en sin živi na drugem koncu slo, drugi ima ženo, dva mulca, privat službo, tud ne more kar skočt. In pol jo okol vozi moja mama.

Ja ne vem dokler vse zmoreš ne da bi druge morila z prevozom bodi brez izpita, ne se pa nanašat na to da te bodo drugi okol vozil.

Prednost če si brez izpita je pa sam ta, da ko se gre na en žur, lahko po mili volji piješ, ker itak nikol na vrsto za peljat dam ne prideš. A je še kera?

Celo danes se da preživeti brez izpita, odvisno seveda tudi od tega, kje in kako živiš. Nekje bogu za hrbtom je najbrž res težje, kot če si v mestu.
Če si torej zadovoljivo povezan z javnim prometom, si lahko za denar, ki bi ga sicer porabil za avto, registracijo, servise in bencin privoščiš lepo število voženj s taksijem. S sosedo sva enkrat izračunali, koliko bi jo stal taksi vsak dan do službe in nazaj… Precej manj, kot so njeni sodelavci plačevali za parkirno mesto v javni garaži. Pa nisva niti bencina šteli.

Če ti je zneslo doslej, ti bo po mojem tudi v prihodnje. Imam prijatelja s tremi otroki, niti on niti žena nimata izpita (zaradi svojih načel). Mislim, da jim čisto nič ne manjka. Meni osebno je avto samo nujno zlo in veliko finančno breme, bi bila zelo vesela, če bi mi zneslo brez.

Jaz ga imam in ga podarim, ker se ne peljem več…odkar sem imela hudo prometno nesrečo, ko se je vame zaletel pijani voznik se več ne usedem v avto. Srečo imam, da sem v velikem mestu in mestnih prevoznikov je veliko na izbiro.

SREČNO!!!

Podari ga tistemu pijancu, ki se je zaletel vate. Njegovega so mu itak vzeli, pa se sedaj vozi brez, tko da ga potrebuje.

quote] Podari ga tistemu pijancu, ki se je zaletel vate. Njegovega so mu itak vzeli, pa se sedaj vozi brez, tko da ga potrebuje.[/quote]

Trenutno je v zaporu in mu država plačuje hrano in spanje, tako da ga še ne potrebuje. Upam, da ga ne bo nikoli več potreboval.

Sory pešakinja, ker smetim.

aja… ker, če nimaš vozniškega, sploh ne prideš do ceste, al kak?

ja no, da si genialen, itak vemo

ti pa neumna

New Report

Close