BREZ SPODNJIH HLAČK
jst sm že tut bla spodaj brez to je bilo poleti in takrat sm tut prvič sexala stara sem 17let d novte misl d sem bla kkšna stara devica, zanima me čist resno a je penis k je dolg 14 cm in ima 14cm obsega velik k jest nevem občutm ga fajn kakšni so pa povprečni d nism jest zdej ful horny aja pa še nevem zakaj ga ima moj fant zakrivlenga v desno k se mu dvigne a zarad tega loh slabš sexava
Draga moja naga najstnica!
Od tvojega zadnjega pisanja je minilo že kar nekaj let in mislim, da se sedaj pošteno držiš za glavo, če ti je medtem prišlo kaj v njo. Morda si celo mamica…si predstavljaš svojo štirinajstno hčerko, ki se spodaj gola vozi s kolesom po vasi in nato doživi še28 orgazmov!!!!
Mogoče ji boš pa še ti pokazala kakšen položaj.
ojla jaz pa vedno brez hlack in moderca pa nimam zato se nic povesenih josk se vedno lepo okrogle in napete.pa tud brez hlack vedno samo ko imam menstruacijo pac tampon not in hlace na ritko namesto oblekce ali kikle je prijetn obcutek ko lepo hladi mucko pa tud doma sma z mozem vedno gola otroci v internatu da nebo pomote pred otroki oblecena
ja sem ga presenetila parkrat..prvič je bil navdušen..drugič in naprej pa me je zafrkaval da bo na ves glas vsem povedal da sem brez….
zdaj pa jaz njega zafrkavam…dragi sem brez od spodaj in ko je že napaljen…sem se samo hecala imam gate he he..maščevanje
mene pa zanima kako kej doživljate orgazme na kolesih a bi takoj doživele če se na bike usedete al se morte res potrudt, pa če loh to skrijete pred drugim k mene dosti vzburja sam je velikrat moj mljaši brat zraven.
jest sem se ful navadla da mam vložke tut k nimam menstruacije sploh tamale pa a ma še kera to k se kr pozna pa ne vem če bi bla ker brez spodaj
hvala za odgovore
Forum je zaprt za komentiranje.