BREZ SPODNJIH HLAČK
neki sem še hotla povedt že včerej pa je fant pr men spal pa sva do treh sej veste sexala, no uglavnem učeri sem šla brez sp hlačk in modrca v šolo in ko smo mel špotno sem imela samo trenirko ne vem iz kakšnega materiala je bla in ko smo se vlekel po klopi je men začel prhajat in fantje so me gledal (sploh zaradi tega k sem tekla so mi joške poskakovale k nore k nisem mela nedrčka) no in jest sem se delala da oprizarjam fake orgazem v resnici sem ga pa res dožvela. no dones nebom šla brez hlačk pa ne zaradi športne ampak k sva celo noč sexala, pa fant mi je povedu da k sem spala me je do zutri porivu ne d bi vedla no in zaradi tega k mi je že enkrat k sem bla brez hlačk iz nožnice na tla kapljala sperma in dones mam nožnico polno sperme pa še mestra se mi bo začela no zdej grem k sem morem še oblečt pa vložek dat gor unga always ultra night čao.
da odgovorim vsem naprej alexsandri vejce me ne brigajo.no jodlarka ti sploh ne veš kdo sem in če hočeš vedeti se umivam dvakrat na dan obistvu kopam ker ko si točim vodo v bano se postavim tako da voda pada po moji muci prvič ju sčisti dručič pa doživim še orgazem. je pa blo enkrat ko sva šla s fantom v naravo za en teden na sex teden mi ni pustil da si vzamem svojo mašinco za depilacijo (to sam za ponogah in pod pazduha moja muca je puhasta)nobenih sprejev nič in ko sva se že dost našvicala je fant men rekel da sploh ne smrdim in pol mi skoz vohu in lizu mojo muco( še hitrej mu je pa prhajal k nism bla nič pobrita in pol mi je reku da fantje hočejo take puce) to je blo pred 2 letoma ko sem bla stara14 let, no in pol me je prepričal da grem taka enkrat v šolo brez hlačk modrca itd, zgodilo se je da so vsi fantje se obračal za mano hodil zamano ovohaval tolk jih je že blo da so se prerival in padal po tleh in jest sem se bbala da bo kdo kej vidu ker krilo je bilo ekstremno majhno no uglavnem vsi so hotel z mano hodt…da pa še odgovorim pokrivaču moj fant mo 18.5cm dolgega 13cm obsega neverjamem da imaš sam tolk dolzga pa tut neverjamem da imamš punco ali pa da si sexal z njo, ker sexati od 6 zvečer to 3 zutrij pa da ti nekdo tasga utika v nožnico pa me tut sam on ni porivu sem tut jest skakala in vsega skuaj dožvela 28 orgazmov mislm ds si pol čist fuč in da nečutš se ne zbudiš če te nekdo poriva no sanje sem že imela erotične.
še en nasvet za punce brez hlačk probite si s fenom pihat pod krilce k ste brez.
dones sem imela res hud dan šla sem vozet z bikom brez hlačk v krilu in dožvela 3 orgazme ter se skor zaletela ker sem preveč gonila in se gonila, tekla brez modrca da so mi prisi skakale gorin dol da so vsi za mano gledal, in zdele sem na tretini noči z mojim fanton do zdaj sem dožvela 9 orgazmov sexava že od 6 in bova verjetno do treh zdele pa mava pavzo ubistvo se kočujjjjjjjjjjje k mmmmmme fant že vzburja ga že čutm njegovga 18.5 cm dolgega že ne sedim več na stolu ampak stojim k je moj fant tko neučakan da mi ga je utaknu in me že poriva inker že kričim od prhajanja zdaj grem da mi nov med pisanjem pršlo.
madonca – tole mi deluje koker en potreben tip in njegove sanje :))
tut mere so take – u milimeter zmerjeno – 18,5 :))))
bejbika, če bi ti pršlo na kolesu, pol ne igra vloge al maš hlačke, al ne – tko da si res al še zelo zelena damica al pa zelo potreben tip 🙂
je pa vsekakor pohvalno, se se nam med pavzo mal javiš
A ni zabavno, da takšni literarni velikani, niti tega ne vedo, da X pravzaprav nadomešča KS? Torej sta sekssala… he, he…
Uživajte svoje “divje” spolno življenje še naprej…[/quote]
🙂 Rok-1, ni nujno, da ne vedo. pri tolikih doživetih orgazmih (menda jih je bilo enih 20) pač en x ali s več, sploh ni pomemben 🙂
morem odgovorit naprej jodlarki k prav da je to zatiste k že dolgo niso 1 možnost je da ti že dolgo nis dožvela orgazma in zato to praveš 2 možnost pa je d nikol nis vidla tazga sexa kaj šele dožvela sej nevem kok si stara ampak če maš tipa pa d sexata pa d nedelata nč posebnga mislm uzburjajočega pol ma zih drugo drgač pa povem tud da odgovorim alexandri jst sem ženska no potrebna najstnica priznam ampak zih si alexandra ti z mesta, k me k se pogovarjamo med sabo to mislm punce iz našga kraja k jest ne živim v mestu no oglavnem me “podeželske” punce-najstnice sexamo res velik bl k mestne no zelo velik bl ampak me nikol ne varamo fantov pa oni tud nes ne in vse k sexamo s fanti in oni z nami, nismo prej sexale z nobenmu drugmo pa tud pol negremo narazen k smo že res dogončno odločene( kot nekakšna zaroka) pa zato res tok več sexamo k nm ni problem rečt fantu jest sm zdele potrebna a greva pa isto oni nm rečejo k hočjo mestne punce se pa neupajo rečt pa se rajš z vibratorjem al pa z drugmu fantom. (pa d neboste rekl da ne ostanemo s svojimi fanti k enkrat sexamo z njimi, vse naša dekleta k so pr ns so se poročile z tistmu fantom k so prvič sexale razn redkih izjem) no to mamo mi prns pogovore v eni hiši k so tud drugi krožki notr dobimo se na 14 dni in tam smo punce k smo že sexale s fanti me se tm pač pogovarjamo o tem stare smo največ nas je trenutno od (14)15,16,17-20,23mogoče tud 25 k pol se že vse poročijo so pam tud izjeme manj od 16,14 let no jest sem bla pa še par frendic, nove punce pa dobimo takrat k gre kšna prvič sexat, pride seveda če hoče,no tok o tem.
drgač pa punce kok se kej “brijete” pr ns se me bl mal bl za menstro no jest ne zmeri k se itak skopam k si zamenam vložke, no se pa tud “brijem” sploh za na plažo pa podpajsko za v šolo, drgač se pa fantom trga če sexamo znjimi k smo poraščene spodi in zgori( pozim smo skoz k se podpajska ne vid pa morja ni(sej če greva na marje tm k ni folka si pa pustim pa vse čez bikini gleda pol ma moj fant takle obraz :D))))))))))))))
ej punce kere vložke kej uporabjate a si jih dajete gor pred fanti k mojmu se trga, drgač pa uporabljam always night ponoč pa kdr mam višek menstre tud podnev drgač pa always ultra pa classic, redko kdaj sem brez vložka teden pred menstro mam te tavelke k sem jih naštela drgač pa tamale skor vsak dan(to seveda kmam hlačke gor), k sexam res velik in mi pol sperma teče ven, k brez vložkov je poplava.
Zdele sem pa čist u rošcah k je pred eno uro neki postal zdej čist dokančno, sej menil smo se že prej sam sej veste ne hvali dneva pred večerom, no uglavnem sej veste da je pri meni vse prej kot je pa normalno, no moj fant me je pred vsemi domačimi prosil NAJ SE POROČIM Z NJIM wauuuuuuuuuuuu, zdi se vam čudn k sem jest stara samo 16, ampak moji starši so mi dovolil da se loh pr 17tih poročim no in čez 2mesca bom 17 čez 5 mescov se bom poročila in s fanton sva se že mejhen pogovarjala da bom čez 8 mescov zanosila to je tri mesce po poroki sej veste prej ne smem d novjo mislni da sva se poročila zato k sem noseča, in pr 18tih bom mamica. Sej starši vejo da se ne poročiva zaradi sexa k to itak vejo no glih ne rečem k greva kam pa k fant kmen pride »ej midva greva sexat« ampak sem ji povedala k me je vprašala pa tud slišala je kej. Pr nem u hiš je zdej čist drgač k učas , staša nista tko tiha k delata k učasih sta bla to vem k k sem bla mejhna sem ju vidla sam nisem vedla kva to pomen, pa tut sestra k je poročena se sliš k iz njune sobe k mi mamo res velko hišo pa pol pr nm žvi sej jest bom tut k je še velik placa, no oglavnem k sem šla zanč na wc k sva s fantom takrat delala, sem iz njune sobe slišala sej veste kaj no in mami je bla zgori to vem k je oči prava »dej bl«pr tvelki sestri sta tut sexala sam jo je on porivu k sem slišala in k sem šla mem babice in dedka nism mogla verjet kako sta sejveste no samsta bla ž čist pr koncu pol pa pa še midva sexala počakte da bo še moj brat dobu punca pa sestrica fanta , sej mami ga je že dobila k si ga je drku pa hlače je vidla pa vohala je pr njem spermo tko da pr nem če kdo sexa ona takoj ve k gre v sobo al pa k pere tud pr men na sodnicah zavoha fantova spermo tut k prideva domov takoj ve a sva sexala ne ve samo takrat ko statut onadva sexala k če bi tekrat kej rekla bi se loh zafrknila čeprov jest vem kdr nč nereče vem kva sta delala tko da pr nm vsak vej kdaj kdo sexa razn sestrice pa brata še saj d sta do bl stran kjest d staršem ni trebe bit več tko tih, je pa ena kruta resnica če ženska voha spermo pol je morala lizat , drkat fantu penis in sevada kej dobit u usta tko vem da mami in oči delalta tut kej najstniško. Veste kva dobim za rojtni dan zakonsko posteljo je mami rekla da za poročen daril bom rabla velik rjuh onadva že vesta.
Aja d še nekaj alexandri odgovorim zgleda da š nis orgazma dožival k ne veš kva je č si na bajku brez spodnjic kr sprobi jet brez v mini krilu k ti veter dvigne kril in te vsi vidjo ti pa hočeš orgazem dožvet pa moreš še hitrej pelat pa se ti še bl tvigne hahahahahahaha
Forum je zaprt za komentiranje.