Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brez spodnjic

Brez spodnjic

Spodaj berem temo o tem, kako mož eni teži, naj nosi najlonke.
Lani poleti na dopustu s prijatelji pa sem opazila, da kolegica ni nosila spodnjic. Sem jo vprašala glede tega, pa je rekla, “saj jih ne rabim, sem v meni, izcedkov ni več”. No, meni je to fuj, saj kljub menopavzi pa meni kdaj kaka kaplja izcedka priteče, pa tudi sicer se mi zdi, da če nimaš spodnjic in nosiš hlače, je isto, kot če bi mel ene spodnjice več dni.
Kakšno pa je vaše mnenje?

Meni je vsec ce nima spodnjic za spat

Jaz na športu vedno spodaj brez pod pajkicami….ful dober občutek

Jaz s m tud brez se lih perejo

Na morju velikokrat, pa tudi doma včasih pod oblekicami, pod hlačami nikoli.

Primitivna umazanka.  Pa to vse smrdi okoli nje, se muhe na njej popajo bljek

Odgovor na objavo uporabnika
Fuj, 07.05.2023 ob 20:38

Primitivna umazanka.  Pa to vse smrdi okoli nje, se muhe na njej popajo bljek

Ker spodnjice pa zaustavijo smrad? Ljudje ste kdaj tako ogabni in neumni,da je neverjetno

Če skrbimo za higieno, ni gnusno, če smo brez gat. Počutimo se svobodne.

Anonimno 1490, 07.05.2023 ob 20:42

Ker spodnjice pa zaustavijo smrad? Ljudje ste kdaj tako ogabni in neumni,da je neverjetno

Spodnjice vsak dan menjaš, tudi dvakrat jih jaz včasih, hlač pa ne pereš vsak dan. Nek vonj vseeno ostane …

A ste eni bedaki , če je ženska zdrava kak smrad  bi naj bil . Naravni vonj zdrave ženske vagineje balzam za moškega . Tistemu , ki ženska ne diši si pa naj najde dedca al pa psa saj se spomnite onega , ki ga je pes raztrgal.

766, 07.05.2023 ob 22:38

Če skrbimo za higieno, ni gnusno, če smo brez gat. Počutimo se svobodne.

Pa še pobrita mora bit.

Anonimno 2549, 08.05.2023 ob 10:25

A ste eni bedaki , če je ženska zdrava kak smrad  bi naj bil . Naravni vonj zdrave ženske vagineje balzam za moškega . Tistemu , ki ženska ne diši si pa naj najde dedca al pa psa saj se spomnite onega , ki ga je pes raztrgal.

Za osebno higieno še nisi slišalo? Spodnje perilo nosimo z razlogom.

Za, 08.05.2023 ob 10:30

Za osebno higieno še nisi slišalo? Spodnje perilo nosimo z razlogom.

Ja saj pri nas ga nosimo redno smrada  kot je bilo napisano pa ni. Moški sem in se mi to zdi žalitev za ženski svet.

Anonimno 2549, 08.05.2023 ob 10:33

Ja saj pri nas ga nosimo redno smrada  kot je bilo napisano pa ni. Moški sem in se mi to zdi žalitev za ženski svet.

Pol pa cel teden nosi iste gate kot nosijo te pajkice brez gat, pa vohaj budala kako diši. Menda ne pereš hlač dnevno ali kako?

Ah daj no, v čem pa je razlika ali sem na fitnesu samo v pajkicah, ali pa imam spodaj še mikro tangice….V vonju zagotovo ne 🙂

Anonimno 2067, 08.05.2023 ob 11:34

Ah daj no, v čem pa je razlika ali sem na fitnesu samo v pajkicah, ali pa imam spodaj še mikro tangice….V vonju zagotovo ne 🙂

V tem da iste usrane pajkice še desetkrat obleceš, gate pa naj bi dala po vsaki uporabi prat. Naj bi. Ker ene ste res umazanke in smrdite na daleč.

Za, 08.05.2023 ob 10:38

Pol pa cel teden nosi iste gate kot nosijo te pajkice brez gat, pa vohaj budala kako diši. Menda ne pereš hlač dnevno ali kako?

Vsaki dan se menjuje perilo najmajn enkrat in to ponavadi zvečer pred spanjem.  Odvisno tudi od letnega časa in kaj se dela se zgodi tudi 3 x na dan . Smo pač z kmetije in večkrat fajn vsrani pa svoj vodni vir imamo plus mestni vodovod  in ne rabim gledat na števec. Tak , da odjebi.

Fuj! Res ste umazanke. Spodnjice imajo svoj namen, sicer jih ne bi imeli. Sicer pa je že znano, da veliko žensk slabo skrbi za higieno, glavno da je polno pudra in ličil. Še moški so boljši na tem področju. Fuj in fej!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close