brez spodnjega perila
Glavno da odtisov ne puščate na stolih, tako kot polži . :)))[/quote]
Ej, tu se pa strinjam s tabo. :))
Najbolj fajn je, če kakšna, ki ne nosi spodnjih gat (pod krilom) v tej vročini skup pade, mislim, da bi mimoidoči marsikaj zanimivega lahko videli.[/quote]
Ali pa kaj groznega, da bi potem še kak moški skupaj padel:
npr. http://images.fasocdn.com/22054_609314m.jpg
Aja to je pa že orenk večerja yummy, js bi to papapla brez piške. Poll boš naredu bolj azijski stil. Zdj sem pa res lačna, pa ne smem zvečer jest:( Js se dons že cel dan nacejam z izstinjenim limetinim sokom pomešanim z vodo.
Kje dobiš čilije a to sveže uporabiš? Js nikol ne vidim svežih čilijev v štacuni razen feferonov.
Ma ja, trenutno sem največ prakticiral bolj azijsko kuhinjo (kariji, stir-fry, itd.), kakšna mehiška mi tudi paše (ala tortilje, me mika pa še paelo enkrat nardit), kekse sm tudi že delal, ostalo me pa še čaka 🙂 Čiliji so pa vedno sveži, ker jih doma gojim za sprotno uporabo sveže, nekaj pa tudi posušim za zimo.
A ressss faunus im jealous now:) Ker jaz pa nikoli nisem delala azijske niti mehiške s tortiljami. Vedno me je strah da ne bi kaj zafrknila. Saj zato sem ti hotla še zatežiti od limonine trave kaj je že to:) vem da je pač zel podobna peteršilju ali zeleni nekaj takega a ne, in se uporablja za azijsko kuhinjo. No saj to se pomojem dobi v štacunah da ni potrebno hoditi v specializirane a ne.
Kakšni keksi te čakajo, a tisti rakov čips azijski.
Ah, sam voljo do eksperimentiranja je treba met 🙂 Sej mi ni vedno uspelo (ratatouille se mi je recimo ponesrečil :D), a z nekaj vaje se napake popravijo. Pa vedno imej pripravljen denar za restavracijo 🙂 Glede sestavin me pa tist “fancy” maximarket v LJ rešuje, ki mi večinoma vse kar se spomnim in še malo več. Najbolj mi paše “nudistična kuhinja”, ko sem sam doma, ne bojim se neuspeha, malo improviziram in eksperimentiram 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.