Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek brez pologa- nakup avtomobila na položnice?

brez pologa- nakup avtomobila na položnice?

katera avtohiša???

V obdobju recesije ne kupujemo avtomobilov, razen če nimamo gotovine.
Potem bo pa jok in stok spet.
Pa brez pologa. jao jao

mam zagarantirano službo tako da ni panike.,.
ne vem pa zakaj nekateri ne znate dati samo odgovora na vprašanje..

ne razumem zakaj kupite oz. se kreditirate v avtohišah. Pa če malo natančneje pogledaš kdo vse tu mora zaslužit. Avtohiša, prodajalec dobi procent, banka…

raje dam na mesec 200€ kot pa 10.000€ takoj

hotela sem vprašati če ni boljše da si vzameš kredit v banki, ker tu samo banka zasluži ne pa prodajalec in avtohiša

Avto sem vzela na 4 letni lizing in sem zelo zadovoljna, ves čas je dogovorjen znesek, nič razlike, odplačala bom pa čez pol leta….

301 hvala

A ja, Summer leasing….. ful v redu so, prijazni, vsak mesec pošljejo položnico in to je to…

ups, summit leasing….

sawal postojna tudi proda brez pologa na položnice
Je pa tudi v drugih krajih po Sloveniji.

A to velja samo za nove avte,ali velja tudi za rabljen,mislim plačilo na položnice brez pologa?

Za rabljene velja. Za nove pa ne vem ker me niso zanimali 🙂

Daj prvo informativne izračune na straneh bank skozi, potem pa še poglej kako je kaj z leasingom. Midva sva pred ca. 3 leti gledala en rabljen avto, takrat še je bila cena 4 mio sit, ampak pogoji so pa bili milo rečeno oderuški. Se ne spomnim več točne cirfe, ampak skoraj 1/2 avta bi še bilo poleg obresti. Se seveda nismo odločili za tisti avto, se pa bi, če bi ponujali kako drugo obliko financiranja kot leasing. Smo pa predlani v oktobru najeli gotovinski kredit za avto, je bila neka posebna ponudba, kratkomalo ugodnejši kot namenski.
V današnjih časih se je ne glede na zagotovljene službe bolje dobro pozanimati kot pa enkrat narobe podpisati.

summit leasing je res za nas najboljši, kolk so nam povedali lahko tudi brez penalov takoj ko žeimo poplačamo preostanek kupnine, samo obresti si naj odštejemo in jih obvestimo če bi to želeli. dobiš shemo plčail za obdobje kolk skleneš leasing. ma če se da čist brez pologa ne vem.

Jaz sem takrat primerjala kredit na banki in lizing, in so pač v avtohiši Moste, dajali nek dodatn popust ravn na lizing, in ko sem na banki preverila sem ugotovila da je res razlika in da se splača vzet na lizing..

avto je bil nov, v zameno sem pa tam prodala starega, tudi zelo dobro, skoraj odlično…

kje v mb lahko kupim avto brez pologa???????????

a bi se rad gdo pol obesa zaradi pleha rajši peš hodite bojše stari golf dugo kak paavto na rizing od dnes do jutri kruci fiks negi ljudje bote pametni deno silvo

Za Celje vem, da to ponuja Rm car d.o.o. Sem dobil tudi daleč najugodnejšo ponudbo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close