Brez panike monovke in monovci!!! Dobimo se na cvek123!!!
Eeeeeee moje drage monovke in monovci, pa ja ne mislite, da bom dopustil bolestnim cenzorjem in njihovim ubogljivim pudeljčkom, razpustitev tako disfunkcionalne ekipe, kot ja ta naša tu. Ne bo šlo tako zlahka.
Bomo pač oživeli nek drug hirajoči forum, kjer ni potrebne registracije, z našimi izjemnimi debatami.
Forum je; čvek123 oz. vpiši v iskalnik: cvek123.com
Sem vam odprl temo v katero se pridete podpisat, da ste našli 😉
Ajajajaj, ob treh zjutraj sem prišel iz BG oz. sem se vsedel na klop na Podsmreki in prižgal cigarillos, ob 6ih na šiht, od 16ih do sedaj pil s frendi in sedaj še reševat moje predrage monovke in monovce, da ne izgubijo kontakta en z drugim. Kdaj bom imel čas za svojo ali za bivšo??? Poleg tega moram ob tem še tudi spat kdaj pa kdaj, pa mi Johnny Walker ne da miru, na pol spita odprta flaša je greh. Jutri zjutraj pa spet na šiht ehhhhhhhh.
Navajo, 22.09.2025 ob 21:46
Eeeeeee moje drage monovke in monovci, pa ja ne mislite, da bom dopustil bolestnim cenzorjem in njihovim ubogljivim pudeljčkom, razpustitev tako disfunkcionalne ekipe, kot ja ta naša tu. Ne bo šlo tako zlahka.
Bomo pač oživeli nek drug hirajoči forum, kjer ni potrebne registracije, z našimi izjemnimi debatami.
Forum je; čvek123 oz. vpiši v iskalnik: cvek123.com
Sem vam odprl temo v katero se pridete podpisat, da ste našli 😉
Ajajajaj, ob treh zjutraj sem prišel iz BG oz. sem se vsedel na klop na Podsmreki in prižgal cigarillos, ob 6ih na šiht, od 16ih do sedaj pil s frendi in sedaj še reševat moje predrage monovke in monovce, da ne izgubijo kontakta en z drugim. Kdaj bom imel čas za svojo ali za bivšo??? Poleg tega moram ob tem še tudi spat kdaj pa kdaj, pa mi Johnny Walker ne da miru, na pol spita odprta flaša je greh. Jutri zjutraj pa spet na šiht ehhhhhhhh.
Tupi glupi indijanec, kar izvoli. Morda se celo odpre kak nov ciciban forum zate. Brez, boš pošizilo tako daleč, da se boš fentalo. Sicer tudi v tem primeru ne bi bilo nobene škode.
Anonimno 10390, 22.09.2025 ob 21:56
Tupi glupi indijanec, kar izvoli. Morda se celo odpre kak nov ciciban forum zate. Brez, boš pošizilo tako daleč, da se boš fentalo. Sicer tudi v tem primeru ne bi bilo nobene škode.
Eeeeee Anonimno 10390 vem, da je vsaka sprememba v življenju precej stresna, še posebno naša prisilna migracija na nov forum, ampak Anonimni 10390 norček, bodi pomirjen, migriramo skupaj s teboj in si v varnem zavetju nas ostalih. Boš že vzdržal psihično breme vizualne spremembe foruma in nov vpis v iskalnik. Ostali monovci in monovke smo s teboj in ti bomo nudili roko ter uteho pri tej stresni spremembi.
Globoko dihaj in se skoncentriraj na le eno stvar, ne boj se, preživel boš skupaj z nami 😉
Tukaj imate link, da vam bo lažje; https://www.cvek123.com/
Nič, zdej grem pa pit naprej do ene 4ih, spat za eno uro in potem akcija v nov dan. Se vidimo/počvekamo na 123…
Navajo, 22.09.2025 ob 23:23
Tukaj imate link, da vam bo lažje; https://www.cvek123.com/
Nič, zdej grem pa pit naprej do ene 4ih, spat za eno uro in potem akcija v nov dan. Se vidimo/počvekamo na 123…
Pa ti si res umsko prizadeto, mar ne? Saj skoraj vsi vedo za ta čvek 123, ki si ga ti v paniki našlo.
Forum je zaprt za komentiranje.