Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brez MONa bi jaz propadel

Brez MONa bi jaz propadel

Bog ne daj, da forum propade, kot nekateri napovedujete. Ko je bil ob prenovi par dni dol, sem mislil, da se mi bo zmešalo. Dajte malo več pisat in privabljat nove osebe, da bo bolj veselo!

Eden ni nobeden. Če nisi vsaj na 3 forumih hkrati, nisi pravi forumski fen. Kaj ne veš da je treba razpršiti investicijo ?? 🙂

A financno bi propadel ali psihicno? ?

Pogrešam registrirane

Psihično. No kateri so pa še taki forumi podobni? Jaz za nobenega ne vem…

Celjska banda vidim, da se je pogreznila v earth.

Veliko stalnih uporabnikov je še aktivnih.. misst, idesi, ena grda, replika, senza, grof, wd, crazyfrog, somebody, ……in še in še. Koga točno imaš v mislih? Nekateri so le spremenili nick

Jebo te ovaj forum u dupe.

Odgovor na objavo uporabnika
Kje so, 07.08.2021 ob 08:30

Pogrešam registrirane

Se mi zdi, da je zadnje čase več ljudi na forumu, je spet malo zaživelo. Tud “multiniki” so marsikateri zelo v redu. Zakaj bi ti registrirane? Saj konc koncev ni pomembno registriran/neregistriran.

To se en in ist folk zavoženo poskuša prikazat kvazi priliv obiska. Statistika pa ne laže. Vsak dan slabš vam gre.

Pol pa 3 osebki, ajt 4 pišejo za 20 folka. Muhaha. Pa to ne morš. Butalci zavoženi.

Pa še strokovne članke kradejo po netu.

Brez starsevskega cveka mi ziveti ni.

?

Men je tudi malo pod kozo prisel… Malo sem se navlekel. Ucasih kar osvezujem pa osvezujem v upanju a je kaksna nova tema kam vi se ukljucil kam bi kaj napisal… Svasta…

Dolga je 2 mesca… Sem se kar malo matral… Sebe pa ne bom kaznoval?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close