Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brez maske -služba

Brez maske -služba

Kaj storiti, če delodajalec še vedno zahteva nošenje maske kljub odločitvi vrhovnega sodišča? Ker delam z ljudmi, mi delodajalec, ne dovoli biti brez maske, čeprav jo izven delovnega mesta ne nosim nikjer. Ne upam se mu upreti, saj je že brez tega strah in trepet. Bojim se pa seveda  tudi tega, da ostanem brez zaposlitve,  saj nam podaljšujejo pogodbe na mesec dni in se mi ravno z zadnjim oktobrom izteče delovno razmerje. Dobim zagotovo podaljšano, razen če se uprem, v tem primeru pa nevem..

Načeloma maske ne nosimo zaradi tega, kar reče sodišče, ampak zaradi varnosti. Tvoje in tvojih strank.

Tako recimo delavci na gradbišču nosijo čelade, v laboratorijih nosijo halje,….

Papri takih stvareh se jaz ne bi z delodajalcem kregala, tudi, če mislim drugače.

Odgovor na objavo uporabnika
ajdaajdica, 10.10.2021 ob 13:57

Načeloma maske ne nosimo zaradi tega, kar reče sodišče, ampak zaradi varnosti. Tvoje in tvojih strank.

Tako recimo delavci na gradbišču nosijo čelade, v laboratorijih nosijo halje,….

Papri takih stvareh se jaz ne bi z delodajalcem kregala, tudi, če mislim drugače.

Debilno fašistično, govora je o nagobčnikih.

In nagobčniki se nosijo le zaradi fašističnih interesov, kjer je namen le razčlovečenje, ponižanje ter uničevanje javnega zdravja.

Maske so nezakonite!

Če se kdorkoli počuti ogroženo, naj jo nosi, jaz je NE mislim!

Avtorica, upri se, da ne boš nosila mask, še prej pa povej kje delaš, da bomo drugi vedeli kje bo prosto delovno mesto.

Za predhodnico, 10.10.2021 ob 14:09

Maske so nezakonite!

Če se kdorkoli počuti ogroženo, naj jo nosi, jaz je NE mislim!

Hja, v Sloveniji so nezakonite. V Avstriji, Nemčiji pa so obvezne pa celo večinoma FFP2 maske. Ha, ha, čisti balkanci ste eni.

Aja, Portugalska, Španija sta imeli dolgo celo zunaj obvezne maske.

Samo Slovenija je pa posebnost. V Sloveniji pa so maske nezakonite. Čisto po balkansko.

v sloveniji, 10.10.2021 ob 14:15

Hja, v Sloveniji so nezakonite. V Avstriji, Nemčiji pa so obvezne pa celo večinoma FFP2 maske. Ha, ha, čisti balkanci ste eni.

Aja, Portugalska, Španija sta imeli dolgo celo zunaj obvezne maske.

Samo Slovenija je pa posebnost. V Sloveniji pa so maske nezakonite. Čisto po balkansko.

Vecina odgovorov cepilcev in zagovarjanja neumnega twitkoja.

A je to zdej spet kaj na novo?

Prodajalki v trgovini ni treba imeti maske, kupec pa jo mora imet?

Od kdaj spet to velja??

Hahaaaahaha, 10.10.2021 ob 14:42

Vecina odgovorov cepilcev in zagovarjanja neumnega twitkoja.

Ne živim v vašem balkanskem kotlu. Mi je pa nerodno, ko tudi v tujino pridejo novice kaka balkanska greznica je postala Slovenija.

Auub, 10.10.2021 ob 14:58

A je to zdej spet kaj na novo?

Prodajalki v trgovini ni treba imeti maske, kupec pa jo mora imet?

Od kdaj spet to velja??

https://siol.net/novice/slovenija/maslesa-in-gorkic-maske-v-zaprtih-prostorih-niso-obvezne-ker-ni-zakonskega-temelja-563164

Jaaa saj se je janša s tvitom že spravil nanj.. svašta, kao trudijo se za zdravje blebeče.. s temi bolnimi ukrepi nad ljudmi!

Za tako službo, kjer ti delodajalec mesečno!!!!!!!!!!!!!!!!! podaljšuje službo, ti pa res lahko dol visi. Ni vredna. Niti teoretično.

Pri nas nima nihče maske, tudi v poslovni stavbi, kjer so še druge firme, ni več mask.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close