brez ginekologa
Že naprej povem-brez nesramnih komentarjev!!!!!!!!!!
Ful me srbijo sramne ustnice iz obeh strani, ne vem, če je kakšno vnetje. Če je katera imela podoben problem, bi prosila, da pove kako je rešila to nevščečnost brez ginekologa.
Sem se že umila, jo “podrgnila” skoraj do krvavega, ne upam pa si z nečim mazat, ker je to le že vhod v vagino.
Takoj v trgovino po ašičev kis,z njim si umivaj najbolje je da si narediš kopel v kateri sediš kakšne 5 minut trikrat na dan to ti bo pomagalo,to delaj en teden.Če pa še to ne bi pomagalo,pa si v lekarni kupi Hrastovo skorjo in z njo delaj kopeli,ki pa naj trajajo 20 minut,en teden.Mislim pa ,da ti tako bo pomagal že kis.
Svetovala bi ti, da v lekarni povprašaš za kakšne vaginalete, ki urejajo pH in mikrofloro v nožnici, da se glivice ne morejo toliko razmnoževati.
Jaz uporabljam Vagilact in si vske toliko naredim kuro čisto preventivno in mi zelo pomaga (prej sem namreč imela ful pogosta glivična vnetja). Da ne omenjam, kako neprijetno je, ko te vse srbi, če se pa to non stop ponavlja, je pa za znoret…. 😛
Lepo bodi.
Forum je zaprt za komentiranje.