BRELA,BAŠKA VODA ALI TUČEPI
RABLA BI POMOČ ZA LETOŠNJI DOPUST. V ZAČETKU SEPTEMBRA SE Z DRUŽINO ODPRAVLJAMO V DALMACIJO. KER IMA 2 LETNIKA, IN BI RADA APARTMA ČIM BLIŽE PLAŽI (NAJRAJE KAR NA PLAŽI) NE VEM V KATEREM OD TEH TREH KRAJEV BI SE USTAVILI.
SLIŠALA SEM DA JE BRELA FUL STRMA IN DO PLAŽE VODIJO STRME STOPNICE. TISTI KI POZNATE TE KRAJE, PROSIM ZA POMOČ. JE MI PA BLIŽINA PLAŽE RES POMEMBNA, KER MOJ PARTNER NIMA ŽIVCEV ZA VSAKDANJE PAKIRANJE REKVIZITOV ZA TA MALEGA- ZA NA PLAŽO.
Nekateri apartmaji v Baški so čisto zraven plaže; ko iščeš apartma, moraš pač pogledat oddaljenost od morja.
Glede Tučepov – bodite pripravljeni na črne ribe, ki se neumorno zaletavajo v noge 😉 Mi je pa plaža dosti boljša v Baški vodi, nasplošno mi je bila Baška zelo všeč, v Tučepe se pa ne nameravam vrniti.
Jaz kar dobro poznam te kraje – sem se ravno vrnil iz Brele, ki mi je med vsemi še najbolj všeč. Tudi najlepša plaža (čeprav je povsod lepo), še posebej pa je v Breli super, ker je tako čista in ogromno sence na plaži. V Breli je sigurno nekaj 100 privat hiš, kjer oddajajo apartmaje. Ker je sama Brela strma, imaš pri veliko hiš stopnice (kakšnih 80) do obale (še posebej, če si v apartmajih proti Baški), so pa seveda tudi apartmaji, ki so nekaj deset metrov od morja, in kakšen, ki je le nekaj metrov stran od obale.
Tukaj imaš nekaj naslovov:
Vila Bosiljka: 021 618 442 (ivo.sodan@st.htnet.hr) Do morja kakšnih 100 m – malo je za iti navhrib (mimo hotela Soline, nič stopnic)
Esperansa: 021 618 432 Zraven Vile Bosiljka.
Vila Marija: 021 619 059 Bolj ob morju, kot je ta apartma ni nobenega v Breli. Do obale je le 15 m.
Žamić: 021 618 409. Zraven Vile Marije – tudi čisto ob morju, vendar je tu potrebno (če se ne motim) apartma z zajtrkom, pa tudi kuhinje ni v apartmaju – je skupna.
Če rabiš še kaj več podatkov povej, saj vedno poslikam najbolj atraktivne hiše (apartmaje) ter tel. številke.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.