BRELA
Carmen ti pravi, da vzemi s seboj marelo – če kje, potem to sigurno ni potrebno v Breli, saj ne vem, če je ima kje plaža toliko sence kot tu. Plaže so še lepše kot na sliki – da ne govorim kako se zdi nekomu, ki je bil prej bolj ali manj navajen skalnate istre.
Tudi mi gremo letos spet v Brelo in že odštevam dneve.
LP
Enkrat je bila že podobna tema, kjer sem napisal dva naslova apartmajev oz. sob, ki sta najbližje morju v celi Breli – malo si poglej
http://med.over.net/phorum/read.php?f=11&i=75403&t=75007
Če greš šele septembra dol potem tudi že ne bo toliko gužve in tudi nebi smel biti prevelik problem dobiti ustrezen apartma. Mogoče bi bilo kar za iti dol in si dol na licu mesta poiskati nekaj, kar vam bo odgovarjalo – se bo sigurno kaj našlo med nekaj sto objekti, kjer ponujajo apartmaje.
Če nebi do odhoda imela nič rezerviranega, lahko tudi jaz kaj pogledam, ko bom dol – gremo 23.8.
LP
Ja. plaže so res tako lepe kot so na sliki. Ti povem, da smo mi vedno hodili na morje v Istro. In ko smo dobili našo pikico, smo rekli, gremo pogledat malo bolj dol. Mami je bila prav šoku, ko je zagledala tisto barvo morja :)) Letos smo bili drugič, v istem apartmaju in verjamem, da se še vrnemo.
Marele res ne pozabite, ker je senca redka. Je pa tukaj kakih 10 km dolga plaža in najdeš vse, kar hočeš. Senco, kamenčke okrogle, kamenčke ki pikajo, skale… :))) Uf, uživajte in mi pozdravite Brelo.
Mi smo bili v naselju Stomarica, tako čisto natančno. Zvečer pa smo si privoščili vsakodnevni sprehod v center Brele in do hotelov. Tam bi bilo za nas čez dan preveč “živo”. Zvečer pa je pasalo. Je pa res, da je tam veliko sence, katere pa mi nismo imeli.
Lep dopust
Na plaži je malo sence, moraš biti zgoden, ker je drugače vse zasedeno … zasedejo čehi in bosanci, domačini pridejo pozneje pa se ti oslinijo za hrbet, če te pa ni v bližini te enostavno preselijo:)) če maš pa marelo ti jo pa pomagajo koristit.
Pa nikar ne leži poleg vode, ker te bodo domačini hladnokrvno poškropili s svojim skakanjem za žogo in to zelo brezobzirno … če je treba skočijo tud na tebe.
Ravnokar smo se vrnili iz Brele. Bili smo v hotelu Marina, ki je obnovljen in zelo lep ter klimatiziran. Sama Brela je zelo lepa,nahaja se med borovci, vendar je preveč turistov za sprehod po mestu. Če se pa slučajno vsedeš v restavraciji pa pazi da bo miza primerno velika za tvojo družino, če ne te bodo enostavno preselili:)) seveda kam v ozadje.
Laški pir je redek, vsaj točen, steklenice majo pa skoraj povsod.
Forum je zaprt za komentiranje.