Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice BRELA, MALI LOŠINJ

BRELA, MALI LOŠINJ

Prosim za nasvet, kje je prijetno preživeti poletni dopust. Smo štiričlanska družina z osnovnošolskima otrokoma. Radi imamo prodnato plažo, hotelske animacije za otroke, urejen hotel, samopostrežni polpenzion.

Hvala za pomoč

LP RADOVEDNA

Ne vem, ali se odločaš med dvema destinacijama, ki si ju napisala v naslovu, vendar bi jaz vsakemu svetoval Brelo. Jaz sem bil tam predlani in bom šel letos spet, saj so tam najlepše plaže na celem jadranu, ter na sami plaži veliko sence. kako je s hotelsko animacijo pa ne vem (sem stanoval v privat apartmaju), vendar so hoteli kvalitetni.

LP

Tudi mi bomo letos šli na MALI Lošinj. Lani je bila tam sestra v hotelu Vespera, bilo je full dobro tako da gremo vsi letos tja. Vse podatke si lahko ogledaš na internetu in tudi rezervacijo lahko potrdiš. Tu je stran http://www.jadranka.hr, lep pozdrav

meta

Zelo lepa je Rogoznica, pri Primoštenu.Čudovita ribiška vas.Vroče sonce, mir, čisto morje in prijazni dalmatinci.

V breli imaš par dobrih hotelov: Soline, Maestral, Marina…
Dobra prodnata plaža, vendar malo višjega cenovnega razreda.
Pri Lošinju je problem, ker ima malo prodnato plažo ob njem pa 2 hotela, tako da je velika gneča.

1. vprašanje: Kje je Brela?
2. Na Malem Lošinju je super, čisto morje in zrak, veliko sence. Je pa preveč ljudi in premalo urejenih plaž. Če nočeš drugim skakati čez brisače, si moraš poiskati prostorček na skalnati plaži, katere je sicer res zelo veliko, je pa premalo takih prostorčkov za celo brisačo, v morje greš s težavo in tam praviloma še sence ni.

Brela je naprej od makarskeMojcej je pisal/pisala:
>

Brela ni naprej od Mesta Makarska, ampak kakšnih dvajset kilometrov višje, se pa celotno tisto področje imenuje Makarska riviera.

LP

Ker se letos odločamo za dopustovanje v Breli (z 2-letnim malčkom), me zanima oddaljenost apartmajev od morja. Ali ste vzeli apartma preko agencije, ali ste si rezervirali sami?
Hvala za odgovor, Maja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close