brazilsko voskanje bikinija
ma kaj pa vem dve leti nazaj sem probala prvo z malim nastavkom, ki pobere manj dlak in je šlo seveda po voskanju…zdej se normalno s tavelikim je pa res da me kakšn dan svinjsko boli in pustim tako da poberem samo z voskom ali pa si dan dva ksneje poberem še ostalo…dojela sem že da me pred mesntruacijo ne boli čisto nič…
V cosmetic line so prav fajn in bikini depilacija laufa:-))
Čaki samo.. kolikor vem, je brazilska depilacija povsem na nulo tudi po luliki in okoli zadnjične odprtine, bikini depilacija je pa ruvanje tistih dlak, ki pač rastejo po zgornjem delu stegen in kukajo izpod kopalk. Ker tiste prve si jaz ne predstavljam v nobeni obliki, že depilacija bikinija pri meni povzroči dobesedno krvave rane in podpludbe (tudi odvisno od dneva).Zato delam to zelooo občasno enako kot ena zgoraj v kombinaciji voskastih trakov in depilatorja.
Ja zadnjič sm si tko sama kupla Veetov vosek k naj bi biu profesionaln,ampk to je blo vse za proč vržt kr sploh tko ni nč dol potegnil.Najprej sm ga več ko pol ure topila na štedilniku,ko sm ga pa namazala se je pa tko vse sam leplo.kO sM potegnila sta šli vn pa celo 2 dlaki!Kr neki,tko da zdj nč več ne kupm od tgea Veeta kr me je zko že velikrt razočaru,na brazilsko si pa ne upam it :S
Punce
opravila prvič
preverjeno…..
neboleče . mal že boli sam sploh ni panike, večji je strah….
čisto in prijazno, tolk čist salon pa že dolg nisem vidla, vse kar uporabljajo je za enkrtatno uporabo, sem bla kar mal presenečena, ful različnih voskov … všečno
cena 21 eur zmerna, če mene prašate bi dala tud 30, ker se splača.
v kozmetični salon energomed, punca je pa Sabina, ne bo vam žal.
V.
Jaz nikakor ne bi šla za brazilsko na voskanje, predvidevam, da bi me preveč bolelo. Sem si ponavadi sama brila. Sedaj pa sem zbrala pogum in sem šla prvič na sladkorno depilacijo oziroma na depilacijo s sladkorno pasto. Moram reči VAUUU, gladko kot otroška ritka;)), ampak nikakor ne neboleče, ne pa tako kot pri voskanju, definitivno ne!
Forum je zaprt za komentiranje.