Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style brazilsko voskanje bikinija

brazilsko voskanje bikinija

Zanima me kam v LJ hodite na ta voskanje, kakšne so cene in če katera to počne kar doma? Hvala

jaz sem nekaj časa hodila v cosmeticlinein v cat…zdej si pa že nekaj časa delam to sama doma z voskom in potem še čez z depilatorjem da pobere kar ne pobere vosek

Sasheen, jaz te kandidiram za medaljo za hrabrost… Pa kako ti to uspe? Me boli, če samo pomislim (pa sicer uporabljam epilator za noge in podpazduho).

ma kaj pa vem dve leti nazaj sem probala prvo z malim nastavkom, ki pobere manj dlak in je šlo seveda po voskanju…zdej se normalno s tavelikim je pa res da me kakšn dan svinjsko boli in pustim tako da poberem samo z voskom ali pa si dan dva ksneje poberem še ostalo…dojela sem že da me pred mesntruacijo ne boli čisto nič…

V cosmetic line so prav fajn in bikini depilacija laufa:-))

http://www.cosmetic-line.si/

Usoda pozna poti po katerih se ji izogibaš. Blog >>> Glina zdravi http://trgovina.over.net/home.php?cat=382

Sasheen, o kateri varianti voskanja pravzaprav govorimo?

brazilski depilaciji z voskom, a ne??? samo da jaz pravim, da ko si delam doma ali pa v cosmetic line grem potem še čez z depilatorjem da mi pobere kar vosek pusti…

Hi hi, to že. Ampak, ali si sama povoskaš s trakovi, ali s toplim voskom ali obstaja poseben “komplet” samo za bikini… Z voskom si nisem več na ti, odkar imam brivnik.

s trakovi, ki si jih narežem na poljubno širino…ponavadi jih kupim od mullerja ali pa od dmja, ker mi od veeta niso ok pa še folija listki so. pozimi jih dam malo na radiator da se segrejejo.

Čaki samo.. kolikor vem, je brazilska depilacija povsem na nulo tudi po luliki in okoli zadnjične odprtine, bikini depilacija je pa ruvanje tistih dlak, ki pač rastejo po zgornjem delu stegen in kukajo izpod kopalk. Ker tiste prve si jaz ne predstavljam v nobeni obliki, že depilacija bikinija pri meni povzroči dobesedno krvave rane in podpludbe (tudi odvisno od dneva).Zato delam to zelooo občasno enako kot ena zgoraj v kombinaciji voskastih trakov in depilatorja.

točno tako…to si jaz obdelam s trakovi in še ostalo ok ostane poberem z depilatorjem…

Pri brazilski depilaciji, gredo stran čisto VSE dlake, pri bikini depilaciji pa samo tiste dlake, ki gledajo iz spodnjic.

Meni naredi brazilsko z voskom, kar soseda, ki hodi na kozmetično šolo

točno tako…to si jaz obdelam s trakovi in še ostalo ok ostane poberem z depilatorjem…[/quote]

Še ena taka tukaj, ki kar sama opravim tole doma. 🙂 S trakovi, zajamem sapo, potegnem, pa sem fertik! 🙂 Pa je lepo gladko vsaj 14 dni.

eno vprašanje,ki se mi je sicer tudi že porajalo. A tiste, ki hodite na brazilske depilacije h kometičarki ste tam tko kot pri ginekologu?? A vam ni nič nerodno ali kaj???

ma kaj ti bo nerodno 🙂

ampak če si to same delate imate sigurno podpludbe ali? zato jaz ne upam tako in hodim h kozmetičarki, že tam mi včasih ne uspe lepo kože nategnit, pa imava skupaj 4 roke, kaj šele, če bi imela samo svoji dve 🙂

nikoli nimam podplutb ko si delam sama…

in ne nisem kot pri ginekologu…

kir vosek pa uporabljate doma?

Jaz pa si ne upam sama – oz. še nikoli nisem uporabljala voska doma. Baje boli …

Ja zadnjič sm si tko sama kupla Veetov vosek k naj bi biu profesionaln,ampk to je blo vse za proč vržt kr sploh tko ni nč dol potegnil.Najprej sm ga več ko pol ure topila na štedilniku,ko sm ga pa namazala se je pa tko vse sam leplo.kO sM potegnila sta šli vn pa celo 2 dlaki!Kr neki,tko da zdj nč več ne kupm od tgea Veeta kr me je zko že velikrt razočaru,na brazilsko si pa ne upam it :S

Joj boleče se sliši tole voskanje. Js bi ostala kr pri britvici sej dlake se mi spet tok ne vraščajo da bi bil to tak problem.

js pa ful neupam it na brazilsko. vem da je dost bolše kt z britvico,sam mene boli ful že po nogah z voskom.. :/ pri kerih letih ste šle ve prvič in kako vam je blo?

Punce
opravila prvič
preverjeno…..
neboleče . mal že boli sam sploh ni panike, večji je strah….
čisto in prijazno, tolk čist salon pa že dolg nisem vidla, vse kar uporabljajo je za enkrtatno uporabo, sem bla kar mal presenečena, ful različnih voskov … všečno
cena 21 eur zmerna, če mene prašate bi dala tud 30, ker se splača.

v kozmetični salon energomed, punca je pa Sabina, ne bo vam žal.
V.

Sabina – Energomed, priporočam, sam misnla kolk je to grozn… v bistvu je sam Sabina je Carica, opravljeno. Sabina je carica. .)Karmen

Punce za braziljano pejte na depil.z sladkorno pasto!!zakon!!! 031 20 40 43

Jaz nikakor ne bi šla za brazilsko na voskanje, predvidevam, da bi me preveč bolelo. Sem si ponavadi sama brila. Sedaj pa sem zbrala pogum in sem šla prvič na sladkorno depilacijo oziroma na depilacijo s sladkorno pasto. Moram reči VAUUU, gladko kot otroška ritka;)), ampak nikakor ne neboleče, ne pa tako kot pri voskanju, definitivno ne!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close