Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brazilska veleuspešnica novejšega datuma ponovno na TV

Brazilska veleuspešnica novejšega datuma ponovno na TV

Veleuspešna brazilska telenovela Alem do tempo – prevedena v Dva svetova, ena ljubezen znova na HRT 1. Prva epizoda je bila v soboto ob 3:45 ponoči. Ta program ima ogled za nazaj.

Ena boljših telenovel in prava osvežitev po vseh teh ameriških, turških in ne vem kakšnih serijah.

Prva epizoda je morda še malo dolgočasna, nakar serija ratuje vedno boljša, nakar se na polovici po 60 delu zgodi šokantni preobrat, ki vse postavi na glavo.

Že gledala. Dobra mi je bila in všeč sta mi bila glavna igralca.

Jan Oblak mi pade na pamet, ko gledam glavnega igralca. Čisto mu je podoben.

Pogledal prvi del. Zanimiva mi je lokacija kjer se odvija zgodba. Včasih deluje evropska, včasih ne.Koliko delov ima serija? Če je zelo dolga…..potem me malo bremza, da nadaljujem.

Odgovor na objavo uporabnika
ravno, 31.12.2024 ob 13:22

Pogledal prvi del. Zanimiva mi je lokacija kjer se odvija zgodba. Včasih deluje evropska, včasih ne.Koliko delov ima serija? Če je zelo dolga…..potem me malo bremza, da nadaljujem.

Po občutku bi rekla, da nekaj čez 100. Vsaj tako mi je ostalo v spominu izpred 2 let.

končno nekaj dobrega po TV, 31.12.2024 ob 09:53

Veleuspešna brazilska telenovela Alem do tempo – prevedena v Dva svetova, ena ljubezen znova na HRT 1. Prva epizoda je bila v soboto ob 3:45 ponoči. Ta program ima ogled za nazaj.

Ena boljših telenovel in prava osvežitev po vseh teh ameriških, turških in ne vem kakšnih serijah.

Prva epizoda je morda še malo dolgočasna, nakar serija ratuje vedno boljša, nakar se na polovici po 60 delu zgodi šokantni preobrat, ki vse postavi na glavo.

Daj točen prevod naslova, če znaš portugalsko.

Debilna kura, ti imaš samo HRT program? Saj. Še to je velik zate.

Anonimno 4385, 31.12.2024 ob 16:32

Daj točen prevod naslova, če znaš portugalsko.

Tempo je verjetno čas. Logično. 🙂 Za alem pa se mi ne sanja. Mogoče kura ve.

Mene pa zanima, zakaj tako redko predvajajo brazilske t. na evropskih tv programih? So predrage za odkup?

Pa pizda, kaj ste to za eni nizkoslojci neizobraženi, da gledate neke kurčeve telenovele in iz tega delate praznik??

Mislm, a vam res ni nerodmo, no?? Pa telenovele so za obubožano nepismeno rajo iz favel!! Očitno spadate tj!!a

Niste normalni, 31.12.2024 ob 22:17

Pa pizda, kaj ste to za eni nizkoslojci neizobraženi, da gledate neke kurčeve telenovele in iz tega delate praznik??

Mislm, a vam res ni nerodmo, no?? Pa telenovele so za obubožano nepismeno rajo iz favel!! Očitno spadate tj!!a

Kaj pa ti rad gledaš?

ja predrage so.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close