Brazilska veleuspešnica novejšega datuma ponovno na TV
Veleuspešna brazilska telenovela Alem do tempo – prevedena v Dva svetova, ena ljubezen znova na HRT 1. Prva epizoda je bila v soboto ob 3:45 ponoči. Ta program ima ogled za nazaj.
Ena boljših telenovel in prava osvežitev po vseh teh ameriških, turških in ne vem kakšnih serijah.
Prva epizoda je morda še malo dolgočasna, nakar serija ratuje vedno boljša, nakar se na polovici po 60 delu zgodi šokantni preobrat, ki vse postavi na glavo.
ravno, 31.12.2024 ob 13:22
Pogledal prvi del. Zanimiva mi je lokacija kjer se odvija zgodba. Včasih deluje evropska, včasih ne.Koliko delov ima serija? Če je zelo dolga…..potem me malo bremza, da nadaljujem.
Po občutku bi rekla, da nekaj čez 100. Vsaj tako mi je ostalo v spominu izpred 2 let.
končno nekaj dobrega po TV, 31.12.2024 ob 09:53
Veleuspešna brazilska telenovela Alem do tempo – prevedena v Dva svetova, ena ljubezen znova na HRT 1. Prva epizoda je bila v soboto ob 3:45 ponoči. Ta program ima ogled za nazaj.
Ena boljših telenovel in prava osvežitev po vseh teh ameriških, turških in ne vem kakšnih serijah.
Prva epizoda je morda še malo dolgočasna, nakar serija ratuje vedno boljša, nakar se na polovici po 60 delu zgodi šokantni preobrat, ki vse postavi na glavo.
Daj točen prevod naslova, če znaš portugalsko.
Niste normalni, 31.12.2024 ob 22:17
Pa pizda, kaj ste to za eni nizkoslojci neizobraženi, da gledate neke kurčeve telenovele in iz tega delate praznik??
Mislm, a vam res ni nerodmo, no?? Pa telenovele so za obubožano nepismeno rajo iz favel!! Očitno spadate tj!!a
Kaj pa ti rad gledaš?
Forum je zaprt za komentiranje.