brazilska depilacija
zivjo,
katera je najboljsa depilacija bikini predela?
jaz imam blazne probleme s tem, koza se mi zelo vname po britju ali voskanju imam potem vrascene dlake, probala sem ze vse preparate, pri kozmeticarki pa se nism bila
zakaj hudica se moramo tam briti? zaradi moskih ane jebela, danes se ze vsem tko dlake gnusijo. jooooooj. moja uboga koza tam spodaj.
zaradi tega sploh nimam avantur za eno noc, ce imam pa resnega tipa, ga moram prej psihicno pripravit na kosmato presenecenje tam spodaj.
kaj storiti?
laser? koliko stane? malo mi je glupo dat 100 jurjev za kaj takega.
ej izika a tebe noben tip noče nategniti ker nimaš pobrite pizdice?
a si zmešana da se boš zato pobrila?
jaz te tud brez obrite poseksam
brazilska je pa taka da te dajo na poseben stol podobno kot pr ginekologu in ti z voskanjem odstranijo vse dlake na vsem bikini in čisto do nule tud po sramnih in okoli anusa. čisto povsod tako da to naj bi držalo vsaj dva tedna.
za ledina centrom v Ljubljani je kozmetični salon samo ne vem več kako
se imenuje -pozabil ime. Je bila pa moja bivša tam so ji spedenali tamalo tako dobro da je bilo veselje lizat pa seksat.Sam mene je jezilo to ker je bil tip pa si ga je pol zihr drkal kasneje peder kurcevi.take pickice se videl ni!
Ni variante da se podstopim kaj podobnega. A ste kdaj poskusile samo malo populiti dlake z depilatorjem okoli bikini predela. Jaz to naredim preden grem na morje in vam povem da se pripravljam pol ure na bolečino. Boli me pa potem še cel dan. Sploh si pa ne predstavljam bolečine ko ti populijo dlake na celotnih genitalijah. Brrrrrrrr…ni variante…..
Vsake 3 dni si jo pobrijem in to je to. Je pa res da se zgodi da se mi vraščajo in se včasih naredi tudi kakšn neprijeten mozoljček, ampak mislim da to descov niti ne moti tako. Če pa jih naj pa oni hodijo na brazilsko depilacijo puljenja kocin po jajcih… Grem stavit da rajš ne seksajo 3 mesce skupaj kot da bi se podstopili kaj takega samo še enkrat v lajfu.
Pozdravček!
Forum je zaprt za komentiranje.