Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brazilska

Brazilska

Je kera probala doma? Drugace pa, kateri salon v mb priporocate? Da je res izkusena, da nebom potem s pikicami okrog hodila.

Hvala

Pikice boš imela v vsakem primeru, četudi  si boš delala doma ali v profi salonu, če si k njihovemu nastanku nagnjena.

Katerikoli salon, ki uporabja “vosek” za intimno depilacijo po sistemu brez trakov ( nanese vosek, pusti, da se strdi in potegne) znamke ItalWax in Perron Rigot, je OK. Ker to je polimerni sintetični vosek, nikakor ne navadni vosek, ki bi vseboval celo naravne smole.

Pridi k meni, te bom jaz na Brazilsko.  Za nameček te še namažem z belo kremco na koncu.

Ne počni tega. Jaz sem probala enkrat v salonu, sem bila 14 dni kot mesarka, potem so pa itak zrasle nazaj. Na tem predelu je koža zelo občutljiva. Pri meni je že samo bikini predel trajalo eno leto (voskanje vsak mesec), da se mi je koža navadila. Če že, ne začni tega pred dopustom, ker ti bo žal. Začni jeseni in lepo hodi na brazilsko celo leto, pa boš drugo leto ”smooth”.

Jaz tega potem nisem več nikoli prakticirala, ker to pač ni normalno, če mene vprašate. Ja, je lepo če si urejen, delam na tem. Nikjer pa ne piše, da moraš biti popolnoma brez dlak, to je izmišljotina facebook in instagram influencerskega sveta. a ne mi o higieni, prosim, ker kaj pol pa ženske 2000 let niso dale nič na higieno, ker se niso brile tam spodaj!? Pa še to, koliko moških se brije po intimnih predelih? Oni tudi lulajo in kakajo, by the way 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Braziljano, 09.07.2021 ob 10:50

Pridi k meni, te bom jaz na Brazilsko.  Za nameček te še namažem z belo kremco na koncu.

Tudi dedec lahko pride in dobi brazil s kremo?????

Kaj pa tisti brazilski sev corone, ki je bil spomladi tako nevaren? Poleg južnoafriškega? A tega zdaj ni več?

aha, zanimivo, ker ene so mi trdile, da po voskanju ni nikoli pikic, sem se že voskala, pa sem jih dobila, zato mi ni bilo jasno

zakajzakaj, 09.07.2021 ob 11:07

Ne počni tega. Jaz sem probala enkrat v salonu, sem bila 14 dni kot mesarka, potem so pa itak zrasle nazaj. Na tem predelu je koža zelo občutljiva. Pri meni je že samo bikini predel trajalo eno leto (voskanje vsak mesec), da se mi je koža navadila. Če že, ne začni tega pred dopustom, ker ti bo žal. Začni jeseni in lepo hodi na brazilsko celo leto, pa boš drugo leto ”smooth”.

Jaz tega potem nisem več nikoli prakticirala, ker to pač ni normalno, če mene vprašate. Ja, je lepo če si urejen, delam na tem. Nikjer pa ne piše, da moraš biti popolnoma brez dlak, to je izmišljotina facebook in instagram influencerskega sveta. a ne mi o higieni, prosim, ker kaj pol pa ženske 2000 let niso dale nič na higieno, ker se niso brile tam spodaj!? Pa še to, koliko moških se brije po intimnih predelih? Oni tudi lulajo in kakajo, by the way 🙂

hvala za nasvet, jaz pa sem ravno razmišlajal, če grem do salona pred morjem haha, očitno bo počakalo na jesen

A za to pa imate denar, srednji sloj, ki v revščini propadate? Krompir se je podražil! A braziljiranje tamale se pa ni? Za to pa je denar?

Desperadodajka, 09.07.2021 ob 12:57

A za to pa imate denar, srednji sloj, ki v revščini propadate? Krompir se je podražil! A braziljiranje tamale se pa ni? Za to pa je denar?

briga me, kaj si ti misliš za kaj jaz porabljam denar haha.

lp

Le kaj bi mati in babica rekli na to?

Desperadodajka, 09.07.2021 ob 13:08

Le kaj bi mati in babica rekli na to?

le kaj bi ti rekel oče

Jaz to delam gratis.  Še kremo na koncu podarim, tako, da je vse skupaj bolj mehko, gladko.

Epilator pa je. Kak vosek neki.

kaj se kremzis, 09.07.2021 ob 13:41

Epilator pa je. Kak vosek neki.

epilator imam, amapk sem želela preiiti na vosek

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close