BRAZILIJA-DECEMBER
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Potovanja.Over.Net › Kam in kako na počitnice › BRAZILIJA-DECEMBER
Živjo!
Iščem sopotnico/ka za potepanje po braziliji v decembru…cca 4 tedne, novoletno rajanje in nori december v braziliji, prihod nazaj takoj po novem letu. Če je kdo za, naj se čimprej javi, saj so letalske kart že sedaj ful zabukirane!!!
Zanima me, koliko bi vse skupaj stalo? Ali si mislis ogledati Barzilijo ali je samo zuranje? 🙂
karta je cca 180 000sit…čeprav gre cena nafte skoz gor in slutim kake podražitve!tam pa bolj poceni varijanta…seveda ne samo žuranje, tudi ogledi!
Mene mal zanima tale Brazilija in te sprasujem ce kaksen drug mesec ne bi bilo mozno npr. septembra. Pa se kaj si bos ogledal oz. katera mesta.? …
Glede ogledov mest – ni še nič določenega- no sigurno salvador, rio,…
V decembru je ravno poletje..pa še novo leto, nori december in zna biti res hudo dobr..jaz bi pa septembra težje, zato se bolj nagibam varijanti okrog novega leta!
cao!
ful huda ideja!!!! jz bi sla samo je problem v kesu- do kdaj bi blo pa dobr kupt letalsko karto? k men bi blo mal muka zdele zbrat 180 tisoc- do decembra bi pa ze nekak zbrala. in potem je vmes se poletje- potovanja…
drugace pa super ideja!
lepo se mej- eva
oj!
ne zdej je treba rezervirat, plača se pa ponavdi kakih 14 dni pred odhodom!
cao!
ja ful dobr sm mislila da je treba ze takoj placat! po moje bi se dal- sej kaj do decembra bi ze zbrala neki kesa… kdaj bos pa ti razerviru karto?
pa pa
ja treba bi bilo čimprej…ker so tisti termini res zabukirani! tolk da če si resna za odhod, se javi!
hello še neki me zanima za kolk časa bi bli tam. Ker zarad sluzbe jaz ne morem več kot tri tedne to je malce šit.
cao
ja lej tko- po moje da bom sla- samo je odvisno od par stvari na katere zlo tezko vplivam. do kdaj ti pa morm povedat?
tudi sam imam problem z dopustom..imam ga slabe 4 tedne…oz dobre 3 tedne kakor ti je ljubše!
ja zarad mene je vseen ker časa je še dost..sam let. karte so res čist totalno že zabukirane za brazilijo v decembru in to je največji problem!!
dej mi pod zasebno pošlji tvoj gsm pa kako več rečeva!
lp
ockej če se gre za tri tedne sem pol jest za, da grem.
lep se mej
sporoči mi pod privat tvoj gsm pa se zmenmo kej!
Živjo
Kaj mi lahko prosim poveš kolko keša bi še pol za tam rabo za te 4 tedne?
Kolko računaš dnevnega boudgeta?
lp
jaka
jaz mislim da manj kot 1000$-pač proba se čim ceneje!
Forum je zaprt za komentiranje.