Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style brazildka depilacija

brazildka depilacija

sedaj hodim k kozmetičarki in mi vedno podepilira samo bikini,sedaj bi pa poskusila z brazilsko depilacijo in me zanima ali to zelo boli in koliko časa se ti potem ni treba depilirati.Hvala

brazilska opa

Mene ne boli kaj posebno, prijateljica pa tisti dan vzame dopust, ker je čisto fertik.
po 10tih dneh začne poganjati puhek – žal 🙁 na 3 tedne pa jovo na novo

kako pa poteka, a se je potrebno čist sleči? jaz bi tudi, pa ne vem …..

Ne,ni se treba.Lahko pustiš trenirko!………D……………

Mene je prvič kar precej bolelo, potem pa vsakič manj. Zadnje leto ali dve pa si brazilski delam kar sama doma, kupila grelec in vosek in gremo in me niti ne boli tako zelo. Ni pa čisto brez bolečin oz. bi prej rekla, da je malce neprijetno.

Pa se mi ni zdi nič pedofilskega v tem, možu je všeč, meni pa še bolj. Predvsem s stališča higiene in ko se enkrat navadiš, potem ne preneseš več dlačic tam spodaj.

Kake higiene?
Malo izobraževanje v tej smeri ti ne bi šokdilo!
Dlake so tam ravno zaradi higiene oz. da preprečujejo “vdore” raznih bakterij!

PS
Češpljo si je pa potrebno umiti vska dan, z dlakami ali pa brez! Ta zadeva se namreč pere, ne pa zrači!

Za avtorico posta:
Bila enkrat in nikoli več! Preveč boli in te vrsta depilacija ni čist nedolžna pri melanomih!

za sama76….

če smem vprašat, kje si pa kupila grelec in vosek?

Lepa hvala in lp

Grelec in voske naročam pri Linea kozmetika, kar prek neta in je v dveh, treh dneh na pošti. Je tudi občutno ceneje kto v kozmetičnih salonih … recimo vosek stane koli 10 evrov in zadostuje za cca 8 depilacij potem pa prišteješ le še elektriko in je res ceneje. Pa še na času prišparaš 🙂

Igrasil, ne se razburjat. Meni je veliko bolj higienično, če sem spodaj brez dlačič, umivanje in brisanje po recimi mali potrebi je bolj higienično kot z dlačicami, se ti ne zdi? In na dlačicah ne ostanejo nobene bakterije, ki bi se lahko prenašala naprej, ker dlačic ni. Aja, zakaj so že dlake pod pazduho? Pred čem ščitijo? Vsak naj naredi tako, kot mu najbolj paše. Jaz sem že vrsto let pristaš brazilske depilacije pa kljub temu ne bom v to silila nobene kosmatinke. Vsak je svojega telesa gospodar.

Da razpršijo kapljice znoja in s tem zmanjšajo neprijeten vonj!

Sicer pa malo poguglaj in vse ti bo takoj jasno!

PS
Ali je že katera kdaj pomislila, da se je v kakem kafuču vsedla na stol, na keterem je pravkar sedela bejba z obrito, v minici in seveda brez hlačk, ki na obleki rišejo tako grde črte?

igrasil, si me pa nasmejala, hehe. kaj pa če je v kafiču sedela bejba z neobrito (v minici in brez hlack)?

kar se dlak pod pazduho tiče pa ne vem, kako je z ostalimi, ampak meni hitro zasmrdi ravno ko niso pobrite.Tako da ta teorija pri meni def. ne drži-

Mater mate dela z vašimi pizdami….:).

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

No, ja, koliko imate moški opravka z vašimi batinami, je tole res amatersko.

No, ja, koliko imate moški opravka z vašimi batinami, je tole res amatersko.[/quote]

Zanimivo, da nekih tem o tičih ni ravno na pretek….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Fajn, da si se režala! Zdaj pa še malo biologijsko knjigo iz 7.razreda (bivše osemletke) v roke pa bo:)))))))

V kafuču!! :-)))))) LOL LOL

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close