Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › bravo- še dve medalji !

bravo- še dve medalji !

Bravo. Tim Mastnak srebro, Gloria Kotnik  bron. Bravo!

Čestitke.

Super so . Nihče ni vesel?  Očitno ne.

Boli me đoko za njihove medalje. In kaj imaš ti od tega, da tako orgazmiraš na to? Boš kaj imela od tega?

Je blo kr napeto .. Tima so mal živčki izdal, Gloria je bla pa top 🙂 Privoščim obema ful!!

Če Košir ne bi mel s korono težav bi bil še on bliz.

Odgovor na objavo uporabnika
Zaboli me, 08.02.2022 ob 11:15

Boli me đoko za njihove medalje. In kaj imaš ti od tega, da tako orgazmiraš na to? Boš kaj imela od tega?

Če te te stvari ne zanimajo, ne oglašaj se v takih temah. Po naslovu teme se točno vidi, da ni zate. Preskoči. Vsi bomo veseli.

Jep, hudi so. ???

kaj se oglašaš, 08.02.2022 ob 11:26

Če te te stvari ne zanimajo, ne oglašaj se v takih temah. Po naslovu teme se točno vidi, da ni zate. Preskoči. Vsi bomo veseli.

bi bolelo, če ne bi zalajal.

Js nimam od njihovih medalj popolnoma nič.

Bodo pa ti prejemniki medalj za kakšen iljonček oskubili proračun,  mi bomo pa plačali.

Ampak promocija pa odlična, za tisto Glorijo sm danes prvič slišal, če nebi dobila medalje pa najbrž nebi nikoli.

megaboy2, 08.02.2022 ob 11:36

Js nimam od njihovih medalj popolnoma nič.

Bodo pa ti prejemniki medalj za kakšen iljonček oskubili proračun,  mi bomo pa plačali.

Ampak promocija pa odlična, za tisto Glorijo sm danes prvič slišal, če nebi dobila medalje pa najbrž nebi nikoli.

to samo pove kako zelo neveden si ti 🙂

Milijonček? Dober vic, še blizu ne bo.

Proti testiranju za covid, cepivom in covid dodatkom bo tole drobiž. A te zadeve te pa ne motijo?

Drugače pa bravo naši. Vsa leta odrekanja in treningov so bila poplačana s temi medaljami.

Še En ćapać v Sloveniji, ki se ne zmore poistovetiti z uspehi naših.

Bravo naši. Večja promocija Slovenije, kot vsi milijoni zmetani za promocijo turizma.

Trud in odrekanja… so poplačani.

Še kakšno čakamo.

Slovenija ima super športnike. Bravo!!!

evo prvi smo po št. medalj na št.preb 🙂

https://www.medalspercapita.com/

Oni delajo zase in kaj imate vi od njihovih uspehov? Dobite kaj na svoj trr? Ne? Čemu potem tako vzhičenje? Jebali vas športniki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close