Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bravo Bravo Bravo kaj naj vam rečem?

Bravo Bravo Bravo kaj naj vam rečem?

Bravo (NE)

Kdo je to, kdo so ti “ljudje” privatno? Kje se nahajajo? Kaj jim je namen? Če mislite, da vsakodnevno to ni psihično nasilje, ki ga očitno nekdo ves čas podpira potem je čas, da se prebudite.

Koliko mladih ljudi, koliko ljudi ni takšnih, kot sem sam, da iz tega naredim drek, temo, show, komantar,zanimivost, nezanimivost itd.

Veste koliko ljudi dnevno po svetu naredi samomore zaradi žalitev, ki jih nad nekom povzroča eden in isti ali le nekoliko istih posameznikov dan za dnem, kot da jim je namen uničiti človeka ob tem pa nikoli ne odgovarjajo za svoja dejanja? Ob enem pa se doma svojim ljudem , prijateljem, znancem kažejo, kot normalni ljudje, ki ne mi žalega storili komu.

Tisti, ki vsaj malenkost spremlja forum ve, da skoraj da ni kratkega časovnega okvirja, da se ne pojavi ta oseba s ponavljajočimi poniževalnimi izrazi in namernim zaničevanjem, brez da sploh vem za koga se gre, kdo je to in kaj sem  mu storil. Če mislite,da zdravo razumski človek ob tem ne pomisli na najbolj grozna dejanja tako sebi kot njemu, če bi  ga dobil potem se motite.

Zakaj to sploh pišem javno?

Zato, ker se takšne zadeve dogajajo vsem nam na očeh pa vendar se o tem zelo malo govori prav tako pa se to ves čas dopušča.

Nestrinjanja , prerekanja,ki se dogajajo na dnevni bazi zaradi različnih mnenj, slabih dnevov itd so povsem nekaj drugega, kot pa načrtno ponavljajoče napadanje. Za tekega človeka, ki mi to počne resno sem večkrat pomislil, da bi se vsemu življenju odpovedal le zato, da mu pokažem, kaj lahko človek človeku stori, ko nekdo načrtno jemlje in ubija nekoga iz same pokvarjenosti in ker se počuti varen v inkognitosti. Povem vam, da tega bo vedno več in je tega vedno več in to je med največjimi zločini človeštva, kjer nekdo inkognito nekomu uničuje življenje, saj ni samo forum ampak so se in se dogajajo tudi druge zadeve v življenju, ki zelo kažejo na to, da nekdo ali skupina počne namerno spodkopavanje človekovega dostojanstva in njegovega življenja.

Če obstaja Bog naj takim gnusom pokaže svoj obraz in jim vrne kar so sejali.

Bravo

Vedno več je maščevanja med ljudmi za brez veze. Nekdo nekomu ni všeč ali iz golega užitka začne gonjo. Moja sošolka ima težke probleme zaradi takih ljudi in je revica čist obupala. Najbolj nedolžno bitje v razredu in se je ena ženska spravila na njeno družino. Res bo tega vedno več.

Ta se kaže s svojim pisanjem za tistega Viharnega jezdeca kateremu sem v odgovor zapel pesem.

( https://www.youtube.com/watch?v=rqs4GuORzpA )

Kdo je ta človek, da si dovoli tako in toliko časa,kot psihopat javno izvajati to kar izvaja? Je plačanec ali pa le  zelo odkrito bolestna oseba s hudo psihotično disfunkcijo psihopatstva?

Res bi bilo zanimivo to osebo spoznati v živo in vedeti, da je to ta oseba. Potem pa v tistem trenutku soditi. Odpustiti ali pa soditi na ravni naravnega sojenja.

Če obstaja… Veš da obstaja. Ne podcenjuj moč dove. Res. Piše prizovite me ja cu vam se odazvat. Za ene stvari ni takoj. Je ze razlog. Ne vem ce je 1 mesec ko sem poprosil za nekaj. (necu vise da gledam krmetne). Stari?… Prav pred tem je da se umakne.

Kaj sele za nepravdo.

Ne vem kdo je pisu za poslanca. Al ti al kdo drug. Ne se zajebavat s takimi stvarmi.

Ja… Pravljice. Nepredstavljivo…

Itak dzabe… Da se vam spusti papir… Gor da pise… In se da potipate… Dzabe. Ne pomaga.

Tako da karkoli vam navedem… Al bom nor al pa predmet posmeha.

Odgovor na objavo uporabnika
Dobra razmišljanja, 11.10.2021 ob 23:02

Vedno več je maščevanja med ljudmi za brez veze. Nekdo nekomu ni všeč ali iz golega užitka začne gonjo. Moja sošolka ima težke probleme zaradi takih ljudi in je revica čist obupala. Najbolj nedolžno bitje v razredu in se je ena ženska spravila na njeno družino. Res bo tega vedno več.

Ja. Tudi sam sem že kot otrok doživljal bolestne napade ljudi zaradi kakih predsodkov in vem, da zna zelo boleti. Kot odrasel človek pa že veš, da se to dogaja in da so ljudje lahko zelo pokvarjeni v najhujšem smislu.

Napadanj , prepirov, poniževanj, žalitev je več ampak napadanja,ki so spontana se zelo razlikujejo od tistih,ki so načrtna,ponavljajoča, tisti, ki pa to počne pa se vedno skriva tako ali drugače, da se ga ne bi razkrinkalo. Naj bo to mobing v službi, podtikanje v družinah,družbi, zaničevanje v šoli od ostalih učencev itd.

To so zadeve, ko človeku res lahko pokvarijo, naj bo kariera, živci, družina, partnerstvo itd., ali pa pač samo uničena dobra volja.

Od nekdaj res so mi gnusobe takšni ljudje pa ne zato, ker bi bil sam deležen njih napadov ampak, ker sem opažal tudi pri drugih, da so se znašli v similarnih situacijah in razumem, da je bolečina pri različnih ljudeh različno huda in kaj vse bolečina lahko povzroči ali kake posledice to lahko ima.

Darwin258, 11.10.2021 ob 23:12

Ja. Tudi sam sem že kot otrok doživljal bolestne napade ljudi zaradi kakih predsodkov in vem, da zna zelo boleti. Kot odrasel človek pa že veš, da se to dogaja in da so ljudje lahko zelo pokvarjeni v najhujšem smislu.

Napadanj , prepirov, poniževanj, žalitev je več ampak napadanja,ki so spontana se zelo razlikujejo od tistih,ki so načrtna,ponavljajoča, tisti, ki pa to počne pa se vedno skriva tako ali drugače, da se ga ne bi razkrinkalo. Naj bo to mobing v službi, podtikanje v družinah,družbi, zaničevanje v šoli od ostalih učencev itd.

To so zadeve, ko človeku res lahko pokvarijo, naj bo kariera, živci, družina, partnerstvo itd., ali pa pač samo uničena dobra volja.

Od nekdaj res so mi gnusobe takšni ljudje pa ne zato, ker bi bil sam deležen njih napadov ampak, ker sem opažal tudi pri drugih, da so se znašli v similarnih situacijah in razumem, da je bolečina pri različnih ljudeh različno huda in kaj vse bolečina lahko povzroči ali kake posledice to lahko ima.

Meni se pa zdi, da je včasih dobro kakšne žaljivke izpod pasa totalno ignorirat, ker ni vredno. Raje piši tvoje dobre teme … Tudi jaz jih z veseljem preberem.

Dobra razmišljanja, 11.10.2021 ob 23:19

Meni se pa zdi, da je včasih dobro kakšne žaljivke izpod pasa totalno ignorirat, ker ni vredno. Raje piši tvoje dobre teme … Tudi jaz jih z veseljem preberem.

Pa saj velik odstotek jih seveda ignoriram od ponavljajočega omenjenega, omenjenih.

Je velika razlika, če se najde spontano oseba s katero zapadeva v prepir v kaki temi in začnejo morda padati žaljivke, kot pa človek, ki se je spustil na osebni nivo in limal povzete slike s prin screenom, dopisoval žaljivke, neresnice, omenjal družinske člane po imenih, priimek itd.

To pač ni enako, kot če bi se ti in jaz nekaj počila. Sistemsko in načrtno razvrednotenje človeka in javno blatenje ne glede na to, kaj človek napiše pa je povsem drug nivo pozornosti.

Vsekakor je dosegel pozornost in vsekakor ima tudi on v življenju eno skrb lahko več, če se ga kdaj odkrije in se situacija obrne.

Darwin258, 11.10.2021 ob 23:25

Pa saj velik odstotek jih seveda ignoriram od ponavljajočega omenjenega, omenjenih.

Je velika razlika, če se najde spontano oseba s katero zapadeva v prepir v kaki temi in začnejo morda padati žaljivke, kot pa človek, ki se je spustil na osebni nivo in limal povzete slike s prin screenom, dopisoval žaljivke, neresnice, omenjal družinske člane po imenih, priimek itd.

To pač ni enako, kot če bi se ti in jaz nekaj počila. Sistemsko in načrtno razvrednotenje človeka in javno blatenje ne glede na to, kaj človek napiše pa je povsem drug nivo pozornosti.

Vsekakor je dosegel pozornost in vsekakor ima tudi on v življenju eno skrb lahko več, če se ga kdaj odkrije in se situacija obrne.

Tudi sama naletim na žaljivke. Včasih se te kaj dotakne, včasih se nasmejem ubogi duši na oni strani, pa zaprem forum in problem rešen – če se da.

Čist tako na kratko ti bom povedu. Lahka tarča si. Lahka tarča si, ker konstantno odgovarjaš. Lahka tarča si zaradi takih tem. Sicer se nisem nad tabo znašal že kar nekaj časa, in se tudi ne mislim. Ampak če bi se hotel, bi mi po resnici povedano bilo vseeno za to kar si spisal ti tukajle. Samo priliv bi mi bencin na ogenj.

Hočeš imet mir pred komurkoli ti teži? Ne odgovarjaj. Ne odpiraj podobnih tem, ker bo samo slabše. Piši ti tvoje spise, če se pojavi oni modelček ga pa ignoriraj.

To je moj iskren nasvet. Ker men se ne bi dalo znašat nad nekom, ki me ignorira. Sploh pa ne preko interneta.

Darwine, 11.10.2021 ob 23:41

Čist tako na kratko ti bom povedu. Lahka tarča si. Lahka tarča si, ker konstantno odgovarjaš. Lahka tarča si zaradi takih tem. Sicer se nisem nad tabo znašal že kar nekaj časa, in se tudi ne mislim. Ampak če bi se hotel, bi mi po resnici povedano bilo vseeno za to kar si spisal ti tukajle. Samo priliv bi mi bencin na ogenj.

Hočeš imet mir pred komurkoli ti teži? Ne odgovarjaj. Ne odpiraj podobnih tem, ker bo samo slabše. Piši ti tvoje spise, če se pojavi oni modelček ga pa ignoriraj.

To je moj iskren nasvet. Ker men se ne bi dalo znašat nad nekom, ki me ignorira. Sploh pa ne preko interneta.

Se strinjam, da sem lahko tarča, če se veliko ne skrijem in uporabljam isti nick.

Prav tako pa sem javno objavljal svoje pesmi.

Ne zdi pa se mi prav, da bi se moral skrivati samo zato, da če se ne skrivam bom napaden.

Ne morem sprejeti dejstva, da bi se skrival iz strahu in pred strahom ves čas.

Z ingoriranjem sem poizkusil in še vedno je tako, da ga uporabljam ampak stvari , ki jih omenjam , ki jih obelodanjam sam (ne vse, je pa več takih) so tiste zaradi katerih se ne smem skrivati, saj dejansko v tej državi ni nikogar drugega pa tudi v mnogih drugih ne, ki bi javno opozarjal in učil tisto, kar naj bi bilo izgubljeno. Ne morem se zakopati v inkognito in biti tam. Lažna propaganda, ki se odvija proti meni, da se me diskreditira resnično povzroča manj zavesti. Nimam besed s katerimi bi vam opisal točno kaj mislim s tem ampak sam, dokler diham in zmorem se ne želim predajati, ker tisto , kar sem videl ne pozabim. Videl pa sem mnogo tega, kar nihče ni. Ne pretiravam, ne povzdigujem se nič, saj mi je to prej prekletstvo, kot v dobro in veselje. S takimi temami pa imaš prav, res, da nalijem verjetno na ogenj tistim, ki to počnejo ampak če vsaj enemu bralcu preprečim lažno sliko bom morda nekoč upravičen tega, da je bilo vse zaman.

Dobra razmišljanja, 11.10.2021 ob 23:39

Tudi sama naletim na žaljivke. Včasih se te kaj dotakne, včasih se nasmejem ubogi duši na oni strani, pa zaprem forum in problem rešen – če se da.

Saj to mnogi doživimo. Tudi od mene kdo doživi to. Nisem nek super svetnik, da ne mi imel umazanega jezika.

Sicer mi je, ko to počnem res bed saj vem mi je bilo dano vedeti, videti, da bom plačal in da bomo to plačevali pa ne v denarju. Pa vseeno me odnese, kar pove, da sem še kar delno nebodigatreba.

Povem pa, da resnično drugače je to, če nekdo to počne načrtno. Tudi smrti imaš različne. Npr. je nehoten uboj in naklepen umor. Se razlikujeta po svoji naravi.

Tako spontano žaljenje iz jeze ni enako, kot žaljenje,ki je načrtno, ponavljajoče in nedokončno.

Ogorčenje se stopnjuje in namensko povzročanje tega je seveda iskanje meje pri človeku. Vsak človek ima mejo prav tako žival.

Pustimo.

Spremenili ne bomo, čas pa bo tudi svoje prinesel.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close