Bratislava????
Avtorica ti je neizmerno hvaležna, če ne veš raje ne odgovarjaj.[/quote]
Kako to misliš, da ne vem? Jaz sem resno predlagala. Poznam tako Bratislavo kot Dunaj, večkrat sem bila v obeh mestih. Na Dunaj se lahko še in še vračaš, ne zmanjka zanimivosti, v Bratislavi pa nimaš česa videti. In glede na njuno bližino resno svetujem Dunaj.
Avtorica ti je neizmerno hvaležna, če ne veš raje ne odgovarjaj.[/quote]
Kako to misliš, da ne vem? Jaz sem resno predlagala. Poznam tako Bratislavo kot Dunaj, večkrat sem bila v obeh mestih. Na Dunaj se lahko še in še vračaš, ne zmanjka zanimivosti, v Bratislavi pa nimaš česa videti. In glede na njuno bližino resno svetujem Dunaj.[/quote]
Ja, pa še z ladjo se lahko do tja pelješ.
Če greste familjarno, predvidevam da so z vami tudi otroci. Moja sodelavka gre z družino (otroci 5,9,11) na hokej, izlet pa bodo popestrili z ogledom Dunaja (vklj. z živalskim vrtom in ogledom akvarija, ki je baje res vreden ogleda).
Mene osebno Bratislava tudi ni ne vem kaj navdušila, za razliko od Dunaja.
Tudi Bratislava je lepa za pogledat. Mi smo lani preživeli dva dneva in smo si ogledali grad, arheološki muzej, narodni muzej, zakladnico na gradu, zelo zanimiva (vendar manjša) sta muzej ur ter vojaški muzej, nas se je zelo dotaknil tudi muzej judovske kulture. Bratislavo center lahko mirno prehodiš, vse vsedeš na klop na katerem od trgov. Nam je bilo zelo všeč. V bližini je tudi grad Črveni kamen (kakšno uro vožnje) zelo zanimivo. Tam smo si ogledali še sokolarsko predstavo.
Uživajte na Slovaškem ter dobro navijajte.
Forum je zaprt za komentiranje.