Brat si je našel novo, ki je ista kot prejšnja
Brat se je ločil od žene, s katero sta že dlje časa imela težave. Ta njegova bivša je bila res gajstna ampak tudi on ni bil povsem nedolžen.Tega bratu sicer ne smemo povedati v obraz, ker bo itak užaljen, njegova bivša je naenkrat največji zmaj. Nič ne rečem, ženska je od vraga in na koncu je iz jeze šla celo tako daleč, da je ko je odšla uzela s sabo VSE. Vse krožnike, brisače, toaletni papir, celo jogi iz spalnice. Samo eno žlico mu je pustila! In čeprav je bila situacija res tragična (brat se je moral preselit nazaj k staršem), je bila tudi komična. On je prisegel, da ne bo nikoli več z nobeno žensko, kaj šele s tako kot je bila ona. Zdaj pa izvem, da ima novo, ki ne samo da deluje ravno tako gajstna (sem slišala od sosedov, ki jo poznajo), še vizualno je neverjetno podobna bivši. A to namenoma dela? Al ga res privlačijo ženske, ki jim ni kos in ga priterajo do tega, da se mu utrga, ampak na koncu so vedno one zmagovalke? Bivša mu je pobrala čisto vse, še otroke, ne vem, kaj ta nova sploh lahko še dobi od njega. Sploh ne razumem tega odnosa, on je sveže ločen, brez vsega, pri petdesetih živi pri starših, ona tudi nima prav dosti, samo malo preveč kil pa težak karakter. Prav smili se mi revež, ki očitno nima sreče z ženskami ali pa pač ne zna z njimi in se cikla vedno v isto sranje.
Načeloma se gre iz slabega na boljše po ločitvi, no vsaj pri meni izgleda da je tako. V kaj on gleda ne vem, morda ni prebolel bivše pa se je prehitro zaciklal v isti vzorec.
Naj ne hiti. Ko preboliš staro zvezo imaš višje kriterije za novega partnerja in prav je tako. Ne moreš s konja na osla. Ali upgrejdaš ali raje ostaneš sam. 🙂 Šele ko dobiš boljšega veš, da si zaslužiš dosti več od vsega kar se ti je dotlej ponujalo. In ja, kvalitetni partnerji še kako obstajajo! To kar počne on je kakšen toksičen vzorec, karma, ki jo mora presekati.
roko na srce, 05.07.2021 ob 12:36
Partnerja si izbereš po vzorcu, ki ga imaš doma?
Je mati ista?
Kaj pa ti?
jst že nisem taka, mam čist ok moža, nimamo težav, razen dveh pubertetnikov, ki sta zdaj ravno v tistih letih. morda je mama res mal bolj gajstna ampak se mi zdijo njegove bivše velik hujše
Forum je zaprt za komentiranje.