Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Brat ima ljubico, ženo bratranca

Brat ima ljubico, ženo bratranca

Brattanceva žena je postala vdova. Že prej je bila zagledana v brata.. Brat je to vedel.. In ko je postala vdova, jo je hodil tolažit… In prideva 1x skup na obisk k njej, se Midve objameva, onadva pa poljubita, no, kr dolg poljub je bil… Nič zato.. Se usedemo za mizo in moram ba wc.. Vrata pustim priprta in tud vrata wc ne zaklenem.. Ko svoje opravim počakam.. Vse tiho v kuhinji.. Pustim se nekaj časa oba sama.. Smuknem v dnevno sobo.. Potiho.. In pustim priprta vrata… Vse tiho.. Čez čas slišim..cmook.cmook…in nič več.. Dooolg poljub… In ona reče, khe sem jaz.. Ah, reče brat, je že šla.. Potuhnem se.. In slusim, ko mu ona reče, če greva v spalnico… Ona mu reče, čist si me zrajcal in rada bi imela sex s teboj.. On ji reče, a te dam na mizo… Da ti jo najprej poližem…slišim,da se premikajo stoli. Na mizi jo ima In čez čas se zaslišijo vzdihi… Njej pride… Potiho gresta v spalnico…. Slisim, da mu reče, kolk imaš dobrega.. Želim si te.. On ji reče, tud jest tebe.. In zato sem prišel.. In fukata.. Obema pride.. Jest pol res grem domov… Kasneje se bratu opravičim, ker sem odšla, on se mi nasmehne… In vem, da se hodi k njej.. Men je ona všeč bolj kot prava svakinja… Naj uživata in se ljubita.. Ona vem da mu zelo paše, ker je vsa bolj nežna od žene. To bratu ustreza..

Vprašam zadnjič brata, kako se ima kaj Darinka… Tako ji je ime, vdovi.. Oh, mi teče lepo ji je,gtem čez vikend gor, ker ima nekaj za uredit, enih par vijakov za privit. Opa, in to boš cel vikend delal.. On reče, v soboto grem, če bi treba ostanem gor, če se kaj zatakne.. V nedeljo dopoldne brat pokliče in pove, da sta vse uredila in sta se isti večer s pokala na bled.. V welnes in nočitev.. Mi reče, se je treba sprostit, in Darinka je uživala.. Sva se odločila da ti lohk povem, da sva ljubimca.. Oooo, čestitam, pa si le našel ljubico.. Uživaj kar se da.. On mi reče, zjutraj sva imela zajtrk v postelji… Oh kolk užitkov.. Po kosilu greva pa se okol jezera.. Škoda, da nisi z nama.. Sem rekla, pa drugič.. In res, naslednji vikend gremo vsi trije.. Kot 5. Kolo sem se počutila. Ona dva sta se stalno poljubljala, kar me ni nic motilo… In zvečer pridemo do njenega doma. Povabi oba gor.. Grem za njima.. Rečem, da bom pogledala kako je v dnevni urejeno.. Ostala sta na hodniku in vidim njune silhuete v strastnem objemu in poljubu.. Prideta v dnevno, pijemo sok in gledamo tv.. Sedim na svojem fotelju obrnjena stran od njiju.. Tišina.. Obrnem glavo in vidim, kako ji brat gnete joske med poljubljanjem… Ona lepo prede… In stika od ugodja.. Nista dolgo zdržala, predlaga, da gresta v kuhinjo… In oditeta.. In kot bi hotela, pustita vrata od dobe odprta, ampak skozi kuhinjska vrata sem vse slišala, ko mu je rekla, dejva sexat, pol cel teden je bova… In spet se začnejo premika stoli.. Sex na mizi… Ampak to he bilo pa res fukanhe, saj ji ni kuj prišlo. Slišala sem, ko ji je rekel, počakaj, da nama pride.. Oooo, v divjem ritmu jo je fukal, da so se stoli padli po tleh… Ob odhodu se kar nista mogla posloviti.. Strastno sta se poljubljala. Brat mi da ključe in reče, kar v avto se usedi… Strastno sta se še poljubljala..

In ko sva se zvečer vračala z vasi v mesto,. Se mu je skoz smejalo. Le tega ne vem zakaj moram bit poleg. Brat mi reče, sej veš, da ne bodo kaj govorili po vasi. Aha, razumem.. On mi reče, kolk je nemiren in komaj čaka, da bo spet z njo… Razlaga mi, da sanja njene lepe in čvrste prsi, muco ima pobrito, no na črtico, mi reče.. In sploh nisem vedel, mi reče, a jo bom prav znal lizat in pol mi se reče, da mam lepe dolge prste, mi reče brat, sem ji dal 2 prsta not.. Oho, in rečem, ja hotela je da dem 3 prste in jo poročam.. A veš, mi reče, tolk se je odprla njena ta mala da sem mislil kar vse 4 prste vtaknit.. In ji lizat ščegetavček.. Tolk je mehka, kar spolzko ima, reče brat vesel… In me zanima, kaj je spolzko.. On reče, ja njena, mmmm, no kaj, mmm.. A pickica.. Pol ko to reče, ga pri semaforju pogledam med noge, je imel kar bunko. Res si jo želi!… Prispela sva v mesto…

Tale ljubezen in strast med njima pa gori… Prinese mi brat en kljucek, je mislil da je prinesel nekaj za spomin.. Oooo. Je pa zamešal ključek in dobim njun filmček.. Sta se snemala.. To pa rečem, sex in strast.. Začne se v dnevni.. Darinka se usede bratu v naročje.. Lepo se začneta poljubljat.. Bila je oblečena v prosojno dolgo bluzico da ji je komaj rit pokrila.. Strastno se poljubljata… In v navalu strasti ji zleti bluza z nje.. Naga sedi v bratovem naročju. Njene čvrste prsi in bradavice ni štrlijo.. Skor bi rekla da 3 cm.. On ji poliže bradavico in potem poliže njen vrat.. Roke grabijo njene čvrste prsti.. Nagne se nazaj. Vidim pobrito mucico.. Polna je naslade.. Sedaj ji on razmakne noge in ji drka scegija.. Kako prede in stoka… Kot da ni prihaja, pa se neeeee. Njegova roka drsi po njenih stegnih do kolen in nazaj po notranjosti stegnov.. Slišijo se njeni vzdihi..oohhhh. Dvigne se in noro se poljubljata, vmes pa on se vedno z roko v mednožju… Vidim, kako ji drka scegija… Polna sta naslade.. Njo prestavi na sedežno in sedaj se mu razkorači.. Pocepne in začne noro lizat njeno pučko. Vidim, kako s 3 prsti drka njeno G točko… Vmes si ona gnete joske, miga z glavo sem in tja, zvija se od naslade, bliža se ji orgazem…

Ko ji pride, žleza z naročja in se usede poleg njega, on se soet zarije z jezikom na njene joske.. Z drugo roko pa boža in miri razdražen scegi… Slusim jo, ko mu reče, kako jo lepo umurja… Brat vstane in ona mu odpne zadrgo. Že hoče kurca vzet v roke, jo on zadrži in jo obrne tako, da se globoko skloni. In mu nastavi zaobljeno ritko… Hlače mu padejo na tla, jo prime za boke in jo fuka v divjem ritmu da obema hkrati pride…

… Potem pa črnina.. Opa, a je že Konc… Pregledam. Oh ne, se kar nekaj filmčkov… Packice, stalno sta se fotka la.. In gkedam.. Opa, v kuhinji sta.. Sedi mu v naročju obrnjena drug proti drugemu.. In se poljubljata.. Ohhh. Kolk dolg poljub. Štejem. 1 2 3 4 5…..20 sekund.. Opa, kakšna strast Ku za popade.. Ona se nasloni nazaj in se opre na komolce na mizo… Brat ji odpne črno prosojno haljo… Kako kioeci joski in bradavice so ga kar klicale, da jih je začel sesat in lizat obročke okol. Imela je temno rdeče obročke, široke, ufff, okol 4 cm.. Kolk so vabile. On ji liže bradavice in jo gnete joske, da je nežno hropla.. Godilo ji je, da je kaj… On se ji približa in ji poliže vrat, in z jezikom potuje po kanalu ki ga ustvarijo lohk le čvrste prsi… Ona mu še bolj privije glavo in mu zasepeta: nežen si, kolk me rajcas… In mu poljublja ustnice, strastno oo.. Sleče si bluzo. In gleji naga je, čist naga, boža jo in želi si jo… Ona vstane in se uleže na trebuh na mizo. Eno nogo pokrovi in zdej se vidi njen roža anus… On ji začne lizat tirnice. Se bolj ni razpne ritnici in s palcem draži njen anus.. Ona nežno vzdihuje in prosi: pofuksj me v anus… On palec počasi poriva v anus.. Lepo se mu odpira, brez težav.. Verjetno poln lubrikanta..grize ji hkebce, ritko ima res 1a.. Zdej pa akcija.. Ojoj. Kondom. Zakaj le.. Ooo.. V kondom vtakne 2 prsta in potem v anus. Previdno. Počasi poriiiiva not da ona lepo vzdihne: oooo, to, godej me še… In 2 prsta druge roke porine v njeno pičko… In jo hkrati fuka, v obe luknje.. Ooo kak sex, ufff.. Ona spet rece: dej me do koncaohhooo. Oooohhhh.. In poriva v navalu strasti… Grize nhene ritnicee.. Njeni glasovi so polni vzdohob. Ohhhh..jaaa,.. Nežno zadzika: ne nehat, prihaja mi… In brat iz pičke vzame prste in si drka tiča, da je trd.. Prosi jo in jo hoče v anus.. Ona se ne brani, in ko prste vzame iz anusa, ona zastoka.. Ooohhh… Kje ga imaš, dej me do konca, in ko ji svojega čvrstega kurca porine v anus, odjekne krik naslade: aaaaaa, deeej mere… Ohhhhhhh, mmmm in zagrabi se za rob mize… Pride obema.. Sperma ji teče po nogah.. Spet se usede kot dama v bratovo naročje, privije jo k sebi… V strastem poljubu sta ostala in predno ugasneta, ona stopi pred njega in ji z jezikom poliže trebuh in se nižje. Prosi no: rad bi ti pogladil pičko, z jezikom.. Ona rece: dej ker mi paše tvoj mehek jezik, pol sline in se razkorači. On pocepne in ji liže od orgazma segreto pičko. Ona mu nežno poljublja in mrši lase… Nežno mu šeoeta: ti si tako nežen, obožujem te, mucek moj,.. Poljublja ga in spet vzdrhti, se en kratek orgazem… Reče mu: nežen si.,moj muci, ohhhh in objema glavo. On ji z jezikom gre navzgor po trebuhu vse do njenih vročih ustnic. Poljubljata se in se in se…. Brat ji sepne : kolk si vroča, tolk mam trdega, rad te mam, ljubica moja…. In se mu zahvali s plljubom… Vsa naga in srečna od orgazmov..

Karmen lepo znaš opisovati erotične dogodke…o dogodivščinah tvojega brata….in vidim ,da veliko pozornosti posvetiš lizanju muce

Kako je pa pri tebi?

Vsec mi he lizanje…

Karmen kaj ko bi se midva enkrat polizala in spisala novo zgodbo.

Tudi meni je všeč lizanje in rad poližem….jasno mi pa tudi paše,da mi ga ,da ženska v usta …in še marsikaj…. piši mi zasebno ali pa na moj mail strasten69@gmail.com

Nisem vedela, da je on in ona tolk pohoten.. Gledam naprej. Ojej tehnične motnje.. No.. Aha, bo.. A v kopalnici sta. Pod tušem.. Ufff kako se milita. Po joskih jo mili, in ona prijetno vzdihuje,.. Ooooo. Opa, zdej pa ona pocepne in mu mili kurca.. Ufff, se drka mu ga z rokami.. Kolk mila.. Men kar vroče rata, sej se nisem njega videla nage ga… Voda teče.. Ojej, nič se ne vidi. Vse proseno.. Mrk.. Počakam.. Aha.. Ja kam nek bosta šla po tušu, v posteljo.. Ona se uleže in on jo liže.. Muco ji liže.. Prav z jezikom ji oblizuje klitoris. Ona pa z rokami boža njegovo glavo in se zvija od krčev.. Spet ima prste v pučki.. 3 prste poriva not in zraven. Liže.. Oooo.. Tole bo orgazem do stropa.. In čez čas res ona spusti glasove orgazma… Obrne se mu in gre v doggy.. Najprej ji poliže anus, s palcem preveri če je dost odprta.. Fino, palec ji drsi.. On si ga zdrka da je trd in ga ji zarine v anus.. Prime jo za boke in v počasnih gibih poriva.. Slišijo se njeni zvoki, čuti se da jo res dobro obdela in je nenasitna z orgazmi.. V rito jo nabija in. Uffff.. Obema pride.. Vzdihi, ohhhhhhh, ljubica moja.. Aaaahhhh.. Sperma ji teče po nogah.. Njegov pa se kar trd stoji.. In ona se mu odolži.. Vzame kurca v usta um mu ga fafa, liže mu glavico.. Ojej, pogrozlja mu glavico.. Meša ji lase ker je on poln naslade. Glih kar bo explozoja.. Oooo, ljubica moja ji reče, kolk ga  dobr fafaš, ooohhh, uhhhh, aaaa, ljubics moja, ji ponavlja… Spet ponovi : ljubica moja, razneslo mi bo še jajca.. Ona rece: ne bo jih, mucek moj, lepo glavco maš in čakam te… Uhh.. Zdej zdej bo.. On že čist rdeč in kurac mu utripa, ona odpre usta, poliže se glavico, in zdeeej, potisne kurca do grla in pogoltne vso spermo…

Hmmm kot vidim je tukaj kar nekaj pisateljic erotičnih zgodbic.

Martina kaj pa tebi paše?

Martina 561 super lepo opisuješ, čakam nadaljevanje tudi sam z jezičkom zelo uživam med obdelovanjem mucke

Ko sem dobila od Karmen ključek, se mi je smejal. Gledam.. Opa, slišim avto.. Opa, na prednjem sedežu se poljubljata, Tine, njemu je tko ime, ji gnete napete joske in drma bradavice, ampak pod majčko, z globokim dekoltejem in kolk, sej se ji že joski skor vodjo… Slišim njeno stokanje, on pa ji sepeta: ljubica si moja, posexal bi te rad, trdga mam že. In ona vprasa: a greva raj zadej.. Prestavita se na zadnje sedeže terenca bmw. Ooo, packica, sej ima črne prostostoječke.. On prisede in spet se zaližeta. Z roko ji seže pod strašno minico in rdeče hlačke se kuj pokažejo. O ti Tinček, kva ji dela, za hlačke ji gre in ona trzne. Ja, prsta ji je porinil v picko. Kako se strastno poljubljata, da komaj lovita sapo.. Slišim njega: ljubica slec se.. Sleče majco, nima modrca, in jedrne prsi mu zamegli jo pogled. Kuj se prisesa na bradavice.. Spet jo on prosi: se kiklco in hlačke, rad bi te celo nago videl. Ona mu rece: sleci mi ti hlačke in previdno jo slači. Zdej mu razpne noge na široko. Poboža njeno muco in jo začne lizat. Hkrati si on že odpenja hlače in potegne kurca ven. Pridi ljubica, daj se fest nasadit na njega, ji reče.. Ojoj, kolk mu skače po kurcu gor in dol da se joski fest tresejo. O ljubica moja, razneslo me bo, on zavzdihne, zleze z njega tik pred koncem in mu ga fafa, sperma ji steče v usta, po joskih.. Vso si je razmazala. Potegne jo nase, drug proti drugemu, se 1x zajaha kurca… In ga strastno poljublja….

In kaj sledi.. Čakam, oh ta tehnika, neki ne dela, ufff.. No, bo.. Aha, savna, jacuzzy, sta si pa privoščila razvajanje v dvoje. V savni sta. Prisloni jo ob steno. Naga. Razkorači ji noge. Se malo ji zdrma picko, da zasope od strasti. Čuti njegove prste v anusu, grabi se za joske. O, kaka ritka. Napne jo in on si jo od zadaj vzame.. Pofuka jo analno in 2 prsta se v picko porine, da ona zacvili od ugodja. Nabija jo na polno, kavsata da je joj, ona se začne trest.. Razneslo jo bo.. Krrriikne in zajavka kot mačka, ki se goni. Res vroč orgazem, v dveh nabitih luknjah. Obrne jo in dvigne na polico, objeta se ližeta, uff, kolk švicata,. Reče ji: ljubica, tole je bil pa vrhunec, odlična si. Hvaležna se ga z nogami oklene, objame jo in sopeta. Boža jo po ritki, roke mu drsijo po hrbtu, nežen je z njo. Spet mam tredega, ljubica, daj nogice narazen in porine svojega tiča v njeno mokro in vlažno pičko in jo noro fuka, in fuuka,, in fuka, dokler se ne pocedi sperma.

Po savni v jacuzzy. Noro. Šampanjec in sex. Odlično. Vso mokro odnese na vodno posteljo, poliže kapljice z njenega telesa, ona njemu isto. Položaj 69, na boku in fafa mu kurca, njej pa liže prstke na nogah. Vmes pa drma med prsti njen scegi. Velik, kot mačji kurec. Hoče da ji pride. Hkrati si pričarata orgazem, sta nenasitna. Se ne ustavita. Zamenjata položaj, spet v doggy, in nastavi mu ves rožnat anus, vidi se da je prožen, saj je njegov kurac kar zdrknil not. Nabija jo in nabija fuka fuka, grabi jo za joske ona v ritmu vročega fuka noro miga z ritko  on jo močno nabija, ona zaječi, aaaaaahhhh, se jo nabija, zdej pa kurac prestavi v njeno pičko, spet nabija kot da ni slišal njenega rgszma.. Anus ostane razpet, ufff, zdej ji 2 prsta zarine in jo fuka, s kurcem in prsti.. Obema pride a ne idnehata. Divja sta, prsti divjajo v anus in kurac v pički.. Pride mu in ko vzame kurac ven, ji vso spermo polije po ritki. Pomaže z njo njeno pičko in celo prste namaze z njo in jih poriva v anus. Divjeeee.. Uhhhh…

Spet moj firbec, gledam kva dogaja. Nekaj zasumi, in me prešine, da sta v gozdu. Ah ne, mobi pade na tla… No zdej pa bo.. Ooo. Naga se mu predaja v postelji sta se. Poljublja njegovo telo. Po prsih cmok, cmok, muci moj, ljubim te, mu reče.. Tine zavzdihne in ji mrši lase. Ona gre z jezikom do popka, in se in se nižje, in zdej pa kurca poliže, od jajc do glavice, ga fafa in fafa , vzdihuje, liže jajca. On razširi noge, gre vmes, da lažje in udobno lohk liže jajca, mu jih grizla. Oo kako napeto rit pokaže.. Na kolenih se dvigne in mu reče: obrni se muci, in pojdi v doggy.. A bom tvoj kužek, jo vpraša.. Ona se namrdne, in že je on njen kužek. Ooo, pacica poredna, liže njegov anus in gnete jajca drka mu kurca. Tine vzdihuje : ljubica moja, ooooh, ufff,..kolk znaš lizat. In mu še liže, liže, liže, ooo.. Noro mu vmes drka kurca. Tine ne zdrži več.. Zagrabi jo, jo vrže na trebuh  dvigne njeno rit, da doseže višino in ji ga zarije v picko.. Ona zajavka, aaaaaajjj, aaaaj, uhhh uči, dej se, dej se, deeeej, deeeej,.. In zarije glavo v blazino. Punci je imela dooolg orgazem. Se obrne in Tine se loti njenega scegija z lizanje, da jo pomiri. Njene noge si oprta na rame.. Liže jo noro in vmes gnete njene bogate in polne joske, rdeče bradavice, da prede od ugodja : muci moj, oooohhhh, kolk sem vlažna, miga z boki, dviga rit, gor in dol….

Srečna tale Darinka, kolk je bla prefukana in mislim, da  zdej kavssta na polno! Sej take bejbe ne pozabiš oz se ji vidi, da rabi šraufencigar in tistega ki jo šraufa po ritki, pički.. Dobre poze mu nastavlja.

UJAMETA SE, NAJ FUKATA! ????????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close