Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Bradavičke-kako jih skrijete

Bradavičke-kako jih skrijete

Poleti rada nosim majice, glede na to, da sem vitka in mi postava dopušča, tudi tiste bolj oprijete. Ne maram pa podloženih modrčkov, saj sem že tako dovolj obdarjena in sedaj nastopi problem.
Glede na moja leta – čez 40 – res ne želim hoditi naokoli z izbočenimi prsnimi bradavicami, a se mi to neprestano dogaja in sam vrag ve zakaj.
Zanima me, kako naj preprečim te težave….kakšni flajštri, posebni modrčki (ampak nepodloženi)….
Pa ne mi svetovati, naj se začnem ovijati v rjuhe.

jah jaz imam srečo da imam manjše prid in ta problem rešujem s podloženimi nedrčki, no ja edino akr bi lahko probala je da se podaš v šoping in poiščeš kakšen nederček ki je podložen vendar samo toliko da bradavice ne bodo vidne, imaš tudi ake ki so res čisto malo podloženi, druge ideje pa žal nimam
lp

Jaz sicer ne vem zakaj bi jih skrivala, meni so čist kul, da ti odgovorim, v h&m na sekciji s perilom sem videla nalepke za bradavice vseh sort, kako se obnesejo ne vem.

Komet ima zelo lepe modrce, ki imajo trdo oporo (delujejo kot podloženi, samo niso pa čisto nič podloženi). Tudi sama imam malo večje prsi in sem s temi modrci zelo zadovoljna. Pridejo pa nekje od 5.000 do 5.500 SIT. Če se ne motim, se imenujejo ”Brina”. LP, N.

Nemy, kje se jih da dobit? Hvala za odgovor.

Ne vidim vzroka zakaj bi jih morala skrivat! Tisto najlepše kar vam je dala mati narava? Meni je to lepo in seksi če se ženski vidijo bradavičke. Sploh pa ženski pri tvojih letih…

Kar naj se vidijo.

Tudi jaz imam ta “problem”, pa se ne sekiram prevec. Pomagajo modrcki, ki imajo dvojno blago, se pravi niso podlozeni, samo kosarica je iz dveh slojev, pa se bolj cvrsti so, kar je meni vsec. Jaz sem zacela nositi tudi podlozene modrcke, ki sem se jih branila ulala let (ampak ko je ponudba nepodlozenih res skromna, je clovek prisiljen prestopiti na drugo stran), pa so mi zdaj super.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

A tvoje se vidijo elaine?

So skrite med dlakami.

U p****! Dec si. Fuj!!!!!!

Moj problem je zelo podoben tvojemu samo, da jest pa nimam prov velikih in sem zelo rada brez modrca.Mi je pa tudi nerodno, če se mi bradavice vidijo.

Dobi se jih v trgovini Soča, v Emporiumu (če se ne motim), nazadnje sem ga kupila v Intersparu (LJ). Spoznaš jih pa po tem, ko majo med košarico in trakci mašnco. LP, N.

BavBav, jaz tudi ne vem, zakaj bi to skrivala, jaz se zato čisto nič ne sekiram, celo všeč mi je.

.https://youtu.be/ZCuPt_CDYfI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close