Bradavičke-kako jih skrijete
Poleti rada nosim majice, glede na to, da sem vitka in mi postava dopušča, tudi tiste bolj oprijete. Ne maram pa podloženih modrčkov, saj sem že tako dovolj obdarjena in sedaj nastopi problem.
Glede na moja leta – čez 40 – res ne želim hoditi naokoli z izbočenimi prsnimi bradavicami, a se mi to neprestano dogaja in sam vrag ve zakaj.
Zanima me, kako naj preprečim te težave….kakšni flajštri, posebni modrčki (ampak nepodloženi)….
Pa ne mi svetovati, naj se začnem ovijati v rjuhe.
jah jaz imam srečo da imam manjše prid in ta problem rešujem s podloženimi nedrčki, no ja edino akr bi lahko probala je da se podaš v šoping in poiščeš kakšen nederček ki je podložen vendar samo toliko da bradavice ne bodo vidne, imaš tudi ake ki so res čisto malo podloženi, druge ideje pa žal nimam
lp
Tudi jaz imam ta “problem”, pa se ne sekiram prevec. Pomagajo modrcki, ki imajo dvojno blago, se pravi niso podlozeni, samo kosarica je iz dveh slojev, pa se bolj cvrsti so, kar je meni vsec. Jaz sem zacela nositi tudi podlozene modrcke, ki sem se jih branila ulala let (ampak ko je ponudba nepodlozenih res skromna, je clovek prisiljen prestopiti na drugo stran), pa so mi zdaj super.
Forum je zaprt za komentiranje.