Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek bradavice na obrazu

bradavice na obrazu

Zivjo.
Ženske pomagajte mi. Pod nosom, blizu ustnice sem imela kar nekaj časa majhno bradavičko, bolj ploččato, v zadnjem tednu pa se mi je naredila še ena zdraven, pri prvotni pa še dve. Držijo se skupaj in sedaj so me začele srbeti oz. skeleti in kot bi se malo napihnile. Kaj naj naredim. Ali tudi to žgejo ali obstaja kaka druga varianta?

Pred leti sem imela tudi jaz bradavico na ustnici, ravno v V ustnice – če veš, kje mislim. Šla sem k dermatologu, ki mi jo je izpulil. Vem, da se sliši grozno, ampak sploh ne veš kdaj ti jo izpuli. Kar pogumno.

Tako kot pavi Metka, priporočam ti da obiščeč dermatologa in ti jo bo odstranil. Je neboleče.
kar brez strahu!!!

Hvala punce, se će bolje počutim. Ali ste šle samoplačniško ali na napotnico?

Sama sem takrat šla na napotnico. Pa ne me vprašat, kako dolgo sem čakala na to. Takrat sem šla malce preko vrste. Je pa to minutni poseg, tako, da mislim, da ne boš dolgo čakala.

pozdravljene,
a je mela kdaj katera od vas bradavice na roki, na dlani npr., meni so jih sicer podhladili ( žgali) vendar so se mi po letu, lahko malce več, pojavile nazaj.
h kateremu dermatologu ste šle, koliko stane poseg, če si samoplačnik, pbr.
hvala za odgovore

lp Cat24

v avstriji se da kupit za 8 eurov sredstvo za odstranjevanje bradavic.
je zelo učinkovito; pri nas se ga ne da dobit.
zdaj na pamet ne vem imena,
moram pogledati doma.

no dej prosim res sporoči, k sem že vse možn probala, sicer sam tko za info, k sem se zdej k dermatologu naročila

Plastiča kirurgija v Kranju – odstranijo z laserjem.
lp

MARQUART,
VSEBUJE MONOCHLORESSIGSäURE,

pri nas se ne da dobit, vem pa da jo tudi v LJ priporočajo študentom medicine, kot najboljše sredstvo za odstranjevanje bradavic.

Pri nas imamo vedno to doma,
ker je bila prejšnja steklenička stara že tri leta – je pred 14 dnevi prinesla sestra dve novi.
Tako da iz izkušenj vem, da na vsako bradavico daš kapljico te raztopine, in ponoviš dva do trikrat v razmaku po teden dni in potem bradavica odpade.

o, najlepša hvala za ta podatek, če ti ni odveč, kje jo je pa kupila kraj/lekarna?

še 1x hvala in lp cat

v Avstriji jo dobiš v vsaki lekarni,
včasih kupujemo v Gornji Radgoni, včasih v Pliberku,
če te bo zanimalo javi, jaz imam mojo še zaprto, ker sva z mamo po pomoti obe sestri rekli in je prinesla dve namesto ene.

k.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close