Najdi forum

bradavica

Pred parimi dnevi, se mi je naredila na podplatu na prstu bradaviška. Danes pa sem ugotovila, da je 2 cm nižje še ena. Prosim povejte mi kaj naj storim. To me namreč rahlo boli, ko hodim, ker pritiskam nanjo. Kaj svetujete?

Dermatologa.

Jaz sem se pred leti znebila ene bradavičke na roki tako, da sem ji nenehno vtirala kredo notri. To jo je očitno posušilo. Se pa sploh ne spomnim, kje sem dobila to idejo.

Hipokrat v LJ, tekoci dusik. Tel.: 512 52 22. Upam, da telefonska se velja.

jaz sem imela isti problem in ker je nisem takoj opazila so “zrasle” še tri nove!!!!!!!!!
Jaz sem šla k svoji zdravnici po napotnico in na polikliniko kjer so mi jih zamrznili – tekoči dušik – in so potem odpadle.
Najboljše da greš takoj to narediti, ker bradavice kar rastejo, nenormalno hitro…

Lahko pa probaš kupiti v lekarni tekočino za odstranjevanje bradavic in deluje.
Pozdrav
Manca

Jaz sem šla kar do zdravnika pa prosila napotnico za kirurgijo, pa so mi moje 4 bradavičke na nogi ven zažgali…nič ni bolelo 🙂
Obstajajo pa tudi zelo vredu kaplijce-dobiš jih samo v avstriji…po 3 nanosih je sestri bradavica dobesedno odpadla..

Nekateri bradavice mažejo tudi s česnom, seveda pa je potrebno biti pri vseh metodah zelo vztrajen!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close