brač-supetar
Pozdravljeni
Z mojo boljšo polovico se letos za poleti nameravava za 14 dni odpraviti na Brač-Supetar. Zanima me kakšen je tam kamp in urejenost, ali je senca, trgovine, koliko je do mesta, kako velik je. Ali je potrebno predhodno rezervirati prostor, če je gužva?
Katere kraje najbolj priporočate za oglede v 14 dneh in katere plaže?
S seboj bova vzela kolo in ali ga bova lahko dobro izkoristila, kako je kaj strmo?
Ali kolo lahko nadomesti avto vsaj v bliži okolici?
Gledala sem že po netu a tu je vse zelo lepo.
Vsaka informacija iz prve roke bi nama zelo prav prišla.
Že vnaprej se zahvaljujem za odgovore in vse lepo pozdravljam.
Marička
Miša prosim, če mi lahko odgovoriš zakaj odsvetuješ kampiraje na Braču. Ali so res tako slabi kampi ali te moti oddaljenost od morja? Zanima me izključno kamp v Supetarju.
Midva nisva tako natančna, ker naju zanima narava in vse ostalo.
Veliko kampirava in kampi so zelo različni, a se vsega navadiš samo zahteven ne smeš bit.
Če koga zanima Korčula, Peljašec, Vis (tam nisva kampirala, ker ni kampa), Lošinj lahko tudi dam kakšno informacijo.
Lep pozdrav in hvala za odgovore
Draga Marička,
saj ne odhajaš v pragozdove Amazonke, ampak na navaden Brač v Jadranskem morju. Sicer pa imaš internet pa si oglej spletne strani o Braču, kjer boš dobila željene informacije. Ni ti potrebno pol leta vnaprej raziskovati Brač, kot da bi šla z ekstremno ekspedicijo v Kongo raziskovat območja kamor človeška noga še ni stopila, na Braču zavij v prvo lokalno turistično agencijo, kjer boš dobila vse potrebne informacije in nasvete.
Vsi opisi hrvaških kampov so na internetu s tel. številkami, pokliči jih in ti bodo sami povedali kako je z rezervacijami.
Pa brez zamere, ampak resnično me jezi neiznajdljivost!
LP,
Marija
Forum je zaprt za komentiranje.