Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Božično – Novoletno darilo za stalne članice ŽMČ

Božično – Novoletno darilo za stalne članice ŽMČ

Jz te sam hvalim kok zdržiš no 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Očitno si jebozovan, da te bi te vsaka rada pred oltar spravila….:)))

enTIP klasično čvekalo,
neomenič ga je Kalimero.
ga omeniš,
je hudič!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Kolk si ti prijazen 🙂
Sama dobrota te je 🙂 A ti šepnem nekaj…. NE RABIM REKLAME 🙂

Očitno si jebozovan, da te bi te vsaka rada pred oltar spravila….:)))[/quote]Dvomim…. prej bi tekel da se jim zdi glih prav naiven in si mislijo ta pa bo….. :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kolk si ti prijazen 🙂
Sama dobrota te je 🙂 A ti šepnem nekaj…. NE RABIM REKLAME :)[/quote]

Ta pa bo 🙂

Pa povabi kakšno na zmenek [sup]matr si smotan :))[/sup][/quote]

Na zmenk?
Še na kavo kakšno povabim, pa me že ma za svojega in že misli spat z mano in ne vem kakšnega vraga zganja.. Da pa bi kero na zmenk povabil? Bi menda že matičarja klicala če je v soboto še kaj lufta :)[/quote]

Joj, kaj res misliš, da si tolk lep:))). Kdo ti bo verjel. Sigurno je ravno obratno…kaj bi dal, da se katera odzove na tvoja povabila, a ne:)).

enTIP klasično čvekalo,
neomenič ga je Kalimero.
ga omeniš,
je hudič![/quote]

A ti si še vedno pesniško razpoložen? 🙂

Na zmenk?
Še na kavo kakšno povabim, pa me že ma za svojega in že misli spat z mano in ne vem kakšnega vraga zganja.. Da pa bi kero na zmenk povabil? Bi menda že matičarja klicala če je v soboto še kaj lufta :)[/quote]

Joj, kaj res misliš, da si tolk lep:))). Kdo ti bo verjel. Sigurno je ravno obratno…kaj bi dal, da se katera odzove na tvoja povabila, a ne:)).[/quote]

Saj, če pa ti ne bi priplavala bi bil pa že čudež 🙂

Mogoče so pa vse tako zaspane, da bi šle takoj spat s tabo :)))
Evo, jaz sem danes čist fertik, ves dan že zeham in sem odklonila vabilo na kavo pri prijatelju, ker bi mu zaspala na kavču, potem bi bil pa cel hudič :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Grem raje na kavico, pa glodajte koga drugega 🙂
Glodalci 🙂

uuuu HVALA lepa spoštovani WISH !

Vesela zelo.Ljubim Te
obožujem Te
želim si Te, še na dolga leta:))))

O tudi Paco se je potrudil,hvala lepa pa tudi če kar se Miši tiče malo mimo :))))

A ni bilo tako že včeraj? :)))
Če bi še kaj pojedla potem bi te pa res prec zmanjkalo….. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On ,zelo simpatična besedica vmes..si kje iz Radeč..?

Če bi še kaj pojedla potem bi te pa res prec zmanjkalo….. :)))[/quote]

Saj to JE zaradi včeraj, pravzaprav bolje rečeno še traja od včeraj :)))

Zaradi ene besedice to sklepaš? 🙂

Če bi še kaj pojedla potem bi te pa res prec zmanjkalo….. :)))[/quote]

Saj to JE zaradi včeraj, pravzaprav bolje rečeno še traja od včeraj :)))[/quote]Takole se ti potem zgodi, če zavrneš prednovoletno darilo/pozornost……drastičen padec adrenalina 😀

meni se zdi, da je tale naš enTip ——-> ŽUPNIK !!! :))))

Točno dve uri je minilo, odkar me končno nekdo ljubi … Seba, enTip, a vidita, da se da …

No, vesel sem, da se nekaj dogaja in da smo ( tisti, ki jo imamo ) malo pozabili na to zajebano meglo …

V službi sem imel tako gužvo, da se danes res nisem ( poleg občasnih kukanj v vaše odzive ) imel možnost vtakniti v debato .
Pritožb očitno zaenkrat ni bilo; “izbrisane” me tudi še niso napadle zaradi zatajitve ( oprostijo naj mi še enkrat ), tako da vsa zadeva ni bila čisto navadna “brca v meglo” …

[/quote]
Morda ima kuharica “krvavico”, pa je malce deprast!

WYWH ja lepo si napisal. To je bilo kar dost dela s tem. Jaz sem raje malo provokativen, da je bolj zanimivo in temu primerno nečesa stradam :))))

Kaj pa če je enTip le egotrip???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close