Božično – Novoletno darilo za stalne članice ŽMČ
Tu nisem moderator in je kakor je. Tam kjer sem je pa red.
Pesnik nisem.Malce sem hotel ponarediti Viktorja Plemlja aka Janeza Osata.
Moja Kolpa, moja Kolpa! ☺☺☺☺[/quote]
Ma ja red je ja ubil si debato zato si pa sedaj vednu tukaj. Pa najbolj obiskan forum bi lahko imel 🙂
Kako že, nekaj pod tilnik, glavo nazaj, prijem za nos, vdih in vdih v njena usteca… potem pa 3x masaža in ponovi vajo, vdih, njena usteca, njena usteca, njena usteca :)[/quote]
Entip zate bi bila po moje 1raglja po moje bi se fino ujela sta na isti stopnji :))[/quote]
Kaj ti ne dobiš več? Nekam tečen si 🙂
Ja, kaj nisi zaljubljen? Jaz sem ves čas … :))[/quote]
Blagor tebi… vidiš to bi lahko pisal Božičku 🙂
Dragi Božiček,
prinesi mi bejbo, v katero se bom zaljubil …[/quote]Pa saj to se ti že ves čas dogaja! Ti rabiš eno tako, da boš zaljubljen ves čas, kot je zaljubljena Margot :)))
Blagor tebi… vidiš to bi lahko pisal Božičku 🙂
Dragi Božiček,
prinesi mi bejbo, v katero se bom zaljubil …[/quote]Pa saj to se ti že ves čas dogaja! Ti rabiš eno tako, da boš zaljubljen ves čas, kot je zaljubljena Margot :)))[/quote]
Jaaaaaa saj o tem govorim 🙂
končno je nekomu prišlo… jaz pa prej o prehitrih ejakulantih 🙂
Pa saj to se ti že ves čas dogaja! Ti rabiš eno tako, da boš zaljubljen ves čas, kot je zaljubljena Margot :)))[/quote]
končno je nekomu prišlo… jaz pa prej o prehitrih ejakulantih :)[/quote]
Pa povabi kakšno na zmenek [sup]matr si smotan :))[/sup]
Pa saj to se ti že ves čas dogaja! Ti rabiš eno tako, da boš zaljubljen ves čas, kot je zaljubljena Margot :)))[/quote]
končno je nekomu prišlo… jaz pa prej o prehitrih ejakulantih :)[/quote]enTip pa ti si hitrejši od misli, a ti tut prej pride kot pa misliš? Tudi pomisliš ne na 9,8,7… je že konc :)))
končno je nekomu prišlo… jaz pa prej o prehitrih ejakulantih :)[/quote]enTip pa ti si hitrejši od misli, a ti tut prej pride kot pa misliš? Tudi pomisliš ne na 9,8,7… je že konc :)))[/quote]
Ja seveda devettisočdevetstodevetindevetdeset, devettisočdevetstoosemindevetdeset, devettisočdevetstosedemindevetdeset, …. osemtisočdevetstodevetindevetdeset, osemtisočdevetstoosemindevetdeset, osemtisočdevetstosedemindevetdeset, …
sedemtisočdevetstodevetindevetdeset, ….
končno je nekomu prišlo… jaz pa prej o prehitrih ejakulantih :)[/quote]
Pa povabi kakšno na zmenek [sup]matr si smotan :))[/sup][/quote]
Na zmenk?
Še na kavo kakšno povabim, pa me že ma za svojega in že misli spat z mano in ne vem kakšnega vraga zganja.. Da pa bi kero na zmenk povabil? Bi menda že matičarja klicala če je v soboto še kaj lufta 🙂
enTip pa ti si hitrejši od misli, a ti tut prej pride kot pa misliš? Tudi pomisliš ne na 9,8,7… je že konc :)))[/quote]
Ja seveda devettisočdevetstodevetindevetdeset, devettisočdevetstoosemindevetdeset, devettisočdevetstosedemindevetdeset, …. osemtisočdevetstodevetindevetdeset, osemtisočdevetstoosemindevetdeset, osemtisočdevetstosedemindevetdeset, …
sedemtisočdevetstodevetindevetdeset, ….[/quote]
Uauuu kok on zdrži 🙂
sedemtisočdevetstodevetindevetdeset, ….[/quote]
Uauuu kok on zdrži :)[/quote]Sam s sabo….. 😉 😛
Forum je zaprt za komentiranje.