Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bozicnica – odpuščanje?

Bozicnica – odpuščanje?

Bo v podjetjih ki slabše poslujejo res šli v odpuščanje v novembru, da jim decembra ne bi bilo potrebno izplačati bozicnice?

Se bi jim to izplačalo za tistih 600eur?

Koliko jih stane sama zaposlitev delavca?

Odpuščati bodo samo tisti, ki so že prej nameravali odpuščati. Za 600 EUR se niti pod razno ne splača odpuščati.

Ni tako rožnato poslovanje vseh podjetij kot misli Golob. On je od nekdaj živel v blaginji, ne sanja se mu da nekateri ne morejo dvigniti ceno storitve izdelka ker jim konkurenca to preprečuje.

Jaz sem že na listi, da mi ne bodo podaljšali. Sem zadnja prišla. Stroški plač v Sloveniji so pač takšni kakršni so. Magari bi to malo razbremenili.

Sklenite dogovor z delodajalci, da boste delali zastonj, in boste ohranili službe. Samo strošek ste in je dobro, da se tega zavedate.

Odgovor na objavo uporabnika
Neregistriran, 22.09.2025 ob 20:14

Sklenite dogovor z delodajalci, da boste delali zastonj, in boste ohranili službe. Samo strošek ste in je dobro, da se tega zavedate.

Ti si cvetko lahko ti je ker molzes drzavo in csd dobivas vsak mesec od cesa bodo ziveli ljudje od zraka. Hvala bogu da se forum zapira zaradi takih osebkov!

Socialna država vam nudi ugodnosti, da vam delat ni treba. Če bi radi službe, jih opravljajte volontersko. Delodajalci bodo hvaležni.

Na eni strani je prav, da se slaba podjetja izločijo, da bodo podjetja, ki dobro poslujejo dobili delavce.

Ni vsak podjetnik, ki ima odprto podjetje.

Anonimno 6564, 22.09.2025 ob 19:27

Bo v podjetjih ki slabše poslujejo res šli v odpuščanje v novembru, da jim decembra ne bi bilo potrebno izplačati bozicnice?

Se bi jim to izplačalo za tistih 600eur?

Koliko jih stane sama zaposlitev delavca?

jp, so rekli, da ne zmorejo izplačati božičnice in,  da bodo oni in njihovi družinski člani delali sami
Da se letos odpovedo smučanju v dragih letoviščih, majskim potovanjem v eksotične kraje in celo vsak vikend na Krk. Je potrebno zategniti pas in pljuniti v roke.

Seveda bodo odpuščanja.Že Janša je uničeval podjetja njegov satelit Golob pa nadaljuje.Srednjega sloja do 2027 ne sme več  biti,se mora uničiti,tako da bodo bogati in revni ki bodo čakali božičnico da si lahko kurjavo plačajo za 2 meseca.

Anonimno 6779, 23.09.2025 ob 05:55

Seveda bodo odpuščanja.Že Janša je uničeval podjetja njegov satelit Golob pa nadaljuje.Srednjega sloja do 2027 ne sme več  biti,se mora uničiti,tako da bodo bogati in revni ki bodo čakali božičnico da si lahko kurjavo plačajo za 2 meseca.

Ja, seveda bojo odpuščanja. So rekli, da bojo delali sami in njihovi družinski člani.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close