Najdi forum

Božični izlet

Lani smo šli v božični Gradec, z vlakom. Zelo lep izlet in popestritev praznikov.
Imate kakšno idejo za letos, najraje bi šli z vlakom. Malo razmišljam o Zagrebu? Ima kdo svoji izkušnjo?

v Ljubljano z vlakom,pa po stari Ljubljani,otroci bodo navdušeni :-))
Družinska karta se kupi za 10 Eur vlak za eno leto in za par evrov potuje cela familija.

Ljubljana je brezveze. To akr je v LJ lepega, si pogledaš v 10 min. Predlagam Zagreb.

Eh…staro Ljubljano prehodiš v 10-ih minutah. Izlet pa tak :/ Pa živim v Ljubljani, da ne bo pomote.

Kaj pa Dunaj (dost podobno kot Graz po moje), Budimpešta?

Eh…staro Ljubljano prehodiš v 10-ih minutah. Izlet pa tak :/ Pa živim v Ljubljani, da ne bo pomote.

Kaj pa Dunaj (dost podobno kot Graz po moje), Budimpešta?[/quote]

Na Dunaj in v Budimpešto je škoda hodit samo za en dan, vsaj 2 – 3 dni je fajn. Ker je še ogromno drugega za videt, ne samo božične tržnice. Sploh na Dunaju.

božični Salzburg 🙂

Super ideja 🙂 Zraven lahko vključi še rudnik soli.

zadnje čase poslušam od tistih, ki v predbožičnem času šibajo po evropi, da je okrog božiča v Ljubljani še najlepše … sploh dogajanje, otroške delavnice, koncerti itd.

Ja Lj zelo pohvalijo. Sem bila lani s kolegicami iz službe in je bilo enkratnoo.

Pravijo da lepše kot Zg ( povedali zagrebčani sami ). Bomo tudi to preverili. Letos pa gremo http://www.kompas.si/katalog/praznicna-dozivetja/Katalog_Advent_2013_FINAL.pdf

Nekaj v tem stilu. Čeprav smo bili par let nazaj v Veroni se nam je tako priljubila, da je še zmeraj na TOP 5 . In predvsem daleč od Dunaja, kjer sem zmrznila kot še nikoli v življenju. Veter, ki se glede glodanja v kosti lahko pred našo burjo skrije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close